Постанова
від 31.05.2011 по справі 5004/855/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

ПРО ВИЗНАННЯ БАНКРУТОМ

"31" травня 2011 р. Справа № 5004/855/11

За заявою Луцької ОДП І

до приватного підприєм ства "Боярин -Плюс", м. Луцьк

про визнання банкрутом

Суддя Шум М.С.

За участю представників с торін:

від заявника: Остапюк С. П . гол. держ. под.. інспектор (дов. у справі)

від боржника: н/з

Судом встановлено: Лу цька об' єднана державна под аткова інспекція просить суд визнати приватне підприємст во "Боярин -Плюс" банкрутом у з в' язку з тим, що в останньої і снує заборгованість по подат ках на суму 127864,00грн., боржник ві дсутній за місцезнаходження м, не подає протягом року до ор ганів державної податкової с лужби згідно із законодавств ом податкових декларацій, до кументів бухгалтерської зві тності.

Кошти на розрахункових рах унках підприємства у банках відсутні, платіжні вимоги не виконані, активів підприємс тва не вистачає для погашенн я податкового боргу.

Згідно представлених доку ментів боржник понад 3 місяці після настання встановленог о строку сплати платежів не в живає ніяких заходів щодо по гашення боргу перед бюджетом .

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідне визн ати боржника банкрутом та ві дкрити ліквідаційну процеду ру.

Крім цього, після порушення господарським судом провадж ення у справі на адресу суду з аяв від інших кредиторів при ватного підприємства "Боярин -Плюс", не надходило.

За клопотанням заявника, го сподарський суд вважає за мо жливе ліквідатором приватно го підприємства "Боярин -Плюс " призначити Василюка І. М.

З метою виявлення всіх кред иторів необхідно зобов' яза ти заявника подати до офіцій них друкованих органів оголо шення про порушення справи п ро банкрутство приватного пі дприємства "Боярин -Плюс" та ви знання останнього банкрутом , у відповідності до ст. 11 Закон у України "Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом".

Керуючись ст.ст. 11, 22, 52 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом", гос подарський суд, -

постановив:

1. Визнати майнові вимог и Луцької ОДПІ в сумі 127864,00грн.

2. Визнати банкрутом приватн е підприємство "Боярин -Плюс", Волинська область, м. Л уцьк, Київський майдан, 13/31, код 34826890.

3. Відкрити ліквідаційну процедуру.

4. Ліквідатором приватн ого підприємства "Боярин -Плю с" призначити Василюка І горя Миколайовича (ліцензія НОМЕР_1 від 19.12.2007р.).

5. Зобов' язати заявника - Луцьку ОДПІ в 10-ти денний термін з дня винесення даної постанови подати до офіційн ого друкованого органу - газе ти "Голос України" або "Урядови й кур' єр", оголошення про пор ушення справи про банкрутств о підприємця, визнання боржн ика банкрутом та відкриття л іквідаційної процедури - док аз оплачений кредиторами рах унок редакції (ксерокопію) в ц ей же строк подати до суду.

Після розміщення оголошен ня в газеті один примірник га зети негайно надати до суду.

6. Ліквідатору подати суд у:

- ліквідаційний баланс та звіт про роботу ліквідатора.

Суддя М. С. Шум

Дата ухвалення рішення31.05.2011
Оприлюднено07.06.2011
Номер документу16046095
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5004/855/11

Ухвала від 20.12.2011

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум Микола Сергійович

Ухвала від 06.12.2011

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум Микола Сергійович

Ухвала від 29.04.2011

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум Микола Сергійович

Постанова від 31.05.2011

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум Микола Сергійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні