Ухвала
від 06.06.2011 по справі 28/106-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міст а КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44 тел. 284-18-98


УХВАЛА

06.06.11 Справа № 28/106-б.

за заявою товариства з обмеженою відповідальністю «Українські інвестиційні си стеми»

до фізичної осо би-підприємця ОСОБА_1 (іде нтифікаційний

номер НОМЕР_1 )

про визнання банкрутом.

Суддя К опитова О.С.

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Товариство з обмежен ою відповідальністю «Україн ські інвестиційні системи» звернулось до Господарс ького суду міста Києва із зая вою про визнання банкрутом ф ізичної особи-підприємця О СОБА_1, у зв' язку із неможли вістю останнього сплатити бо рг.

Ухвалою Господарського су ду міста Києва від 13.05.2011 порушен о провадження у справі про ба нкрутство № 28/106-б та призначено розгляд справи на 31.05.2011.

У зв' язку з перебуванням с удді Копитової О.С. на лікарня ному, судове засідання, призн ачене на 31.05.2011, не відбулось.

Враховуючи викладені обст авини, суд вважає за необхідн е призначити наступне судове засідання на іншу дату.

Керуючись ст. 86 Господарськ ого процесуального кодексу У країни, Законом України «Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом», суд -

У Х В А Л И В:

1. Призначити слуха ння справи на 14.06.11 о 15:20. Засі дання відбудеться в приміщен ні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Б . Хмельницького, 44-Б, зал судов их засідань № 29 (корпус В).

2. Зобов'язати:

Заявника надати суду: докази від державного орган у реєстрації боржника про юр идичну адресу боржника, дока зи про внесення державним ре єстратором до Єдиного держав ного реєстру запису про пору шення провадження у справі п ро банкрутство відповідн о до п 1 ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридич них осіб та фізичних осіб - під приємців"; докази на уповнова ження особи, яка підписала за яву про порушення провадженн я у справі про банкрутство (ус тановчі документи заявника, або законодавчий акт, яким ви значено повноваження цієї ос оби), надати суду кандидатуру арбітражного керуючого, уго ду на оплату праці між кредит ором та арбітражним керуючим згідно з Законом України "Про відновлення платоспроможно сті боржника, або визнання йо го банкрутом", надати відпові дну ліцензію арбітражного ке руючого, належним чином засв ідчену довіреність представ ника в матеріали справи; пи сьмові пояснення з доданням відповідних доказів щодо ста ну виконавчого провадження п о примусовому стягненню з бо ржника заборгованості в сумі 350 995,65 грн.

Боржника надати суду: ві дзив, установчі документи, ст атут підприємства, довідку в ід державного реєстратора пр о включення до Єдиного держа вного реєстру підприємств та організацій України станом на день розгляду справи, нале жним чином засвідчену довіре ність представника в матеріа ли справи.

3. Зобов'язати державну пода ткову інспекцію за місцем зн аходження боржника у семи денний термін поінформувати господарський суд про підпр иємницьку діяльність боржни ка, зокрема, щодо останньої да ти подання боржником докумен тів бухгалтерської звітност і та податкових декларацій, а також відомості щодо зміни а дреси боржника; надати відом ості про відкриття та закрит тя боржником рахунків у банк івських установах; відомості щодо наявності/відсутності у боржника заборгованості по податкам, зборам та обов'язко вим платежам. У випадках прип инення підприємницької діял ьності, зазначити про це в інф ормації, що подається.

4. Зобов'язати управління Пе нсійного фонду України в Обо лонському районі м. Києва у семиденний термін надати су ду відомості щодо звітності боржника за останній рік та н аявності у боржника заборгов аності по заробітній платі.

5. Зобов'язати Головн е управління статистики у м. К иєві надати суду відомост і про подання боржником звіт ності на повідомити суд про д ату подання останньої звітно сті.

Копію ухвали направит и заявнику, боржнику, ДПІ за м ісцем знаходження боржника, управлінню Пенсійного фонду України в Оболонському райо ні м. Києва та Головному управ лінню статистики у м. Києві.

Суддя О.С. Ко питова

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення06.06.2011
Оприлюднено08.06.2011
Номер документу16055387
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —28/106-б

Ухвала від 15.02.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 10.12.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 05.06.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 27.12.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 03.07.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 20.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 22.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Постанова від 30.06.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 14.06.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 06.06.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні