Ухвала
від 30.05.2011 по справі 2а-6132/11/1370
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМ ІНІСТРАТИВНИЙ СУД

м. Львів, вул. Чоловськог о, 2

УХВАЛА

про відкриття скороченого провадження в адміністратив ній справі

30 травня 2011 р. № 2а-6132/11/1370

Суддя Львівського окру жного адміністративного суд у Кузьмич С. М., перевіривши ма теріали позовної заяви держа вної податкової інспекції в Галицькому районі м. Львові до приватного п ідприємства “Аполло” про при пинення юридичної особи, -

в с т а н о в и в :

Державна податко ва інспекція в Галицькому ра йоні м. Львові звернулась в су д з адміністративним позовом до приватного підприємства “Аполло” про припинення юрид ичної особи.

Адміністративний поз ов подано з додержанням вимо г ст.ст. 104-106 Кодексу адміністра тивного судочинства України .

Відповідно до ч.1 ст. 183-2 Коде ксу адміністративного судоч инства України ця справа під лягає розгляду в порядку ско роченого провадження.

Судом встановлено, що згідн о з ч.2 ст. 183-2 Кодексу адміністра тивного судочинства України , заявлені позовні вимоги не с тосуються прав, свобод, інтер есів та обов' язків третіх о сіб.

Керуючись ст.ст. 104-106, 183-2 Кодексу адміністративного с удочинства України, суддя, -

у х в а л и в :

1. Відкрити скороч ене провадження в адміністра тивній справі.

2. Справа розглядатиме ться суддею Кузьмич С.М. одноо собово.

3. Запропонувати відповіда чу подати письмове заперечен ня проти позову та необхідні документи або заяву про визн ання позову протягом десяти днів з дня одержання копій ух вали та доданих до неї докуме нтів.

4. Заперечення проти позову та необхідні документи або з аява про визнання позову маю ть бути подані безпосередньо до канцелярії Львівського о кружного адміністративного суду.

5. У випадку неподання запер ечення проти позову та необх ідних документів, у встановл ені строки, справа буде розгл янута суддею одноособово, бе з проведення судового засіда ння та виклику осіб, які берут ь участь у справі.

6. Копію ухвали про відкритт я скороченого провадження в адміністративній справі та д одані до неї документи, разом з витягом про процесуальні п рава та обов' язки сторін, не відкладно після постановлен ня надіслати особам, які беру ть участь у справі.

7. Повноваження представник ів сторін повинні бути підтв ерджені довіреністю встанов леної форми. У разі представн ицтва інтересів сторони безп осередньо її керівником або засновниками - наказ, рішенн я, розпорядження тощо, які під тверджують службовий статус представника.

Ухвала набирає законної си ли негайно після постановлен ня та оскарженню не підлягає .

Суддя /підпис/ С. М. Кузьмич

З оригіналом згідно

Cуддя С. М. Кузь мич

СудЛьвівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.05.2011
Оприлюднено16.06.2011
Номер документу16074716
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-6132/11/1370

Постанова від 15.08.2011

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузьмич Сергій Миколайович

Ухвала від 30.05.2011

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кузьмич Сергій Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні