Ухвала
від 06.06.2011 по справі 42/177б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

06.06.11 р. Справа № 42/177б

за заявою кредитора (заяв ника) Управління Пенсійного фонду України в м. Краматорсь ку

до боржника Товариства з об меженою відповідальністю „Р ІЄЛ ЛІМІТЕД” м. Краматорськ

про визнання банкрутом

Суддя О.В.Попов

Представники:

від кредитора (ліквідатора ): ОСОБА_1. - за довіреністю від УПФУ в м. Краматорську

від боржника: не з' явився

Ухвалою суду від 20.12.10 за заяв ою Управління Пенсійного фон ду України в м. Кра маторську господарським суд ом Донецької області порушен а справа про банкрутство від сутнього боржника Товариств а з обмеженою відповідальніс тю „РІЄЛ ЛІМІТЕД” м. Краматорськ.

Постановою суду від 12. 01.11 боржник визнаний банкруто м, відкрита ліквідаційна про цедура строком на 3 місяці до 1 2.04.11 та призначений ліквідатор - УПФУ в м. Кра маторську.

Ухвалою суду від 14.04.11 строк лі квідаційної процедури продо вжений до 12.05.11.

За результатами лікв ідаційної процедури ліквіда тор надав до суду звіт про про ведену роботу та ліквідацій ний баланс, які призначені до розгляду на 06.06.11.

Розглянувши в судовому за сіданні 06.06.11 дані ліквідаційно го балансу та звіт ліквідато ра, заслухавши виступ предст авника ліквідатора, суд вста новив:

На виконання вимог ст. 25 Зако ну України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” в ході ліквідаційної проце дури ліквідатором проведені заходи, направлені на виявле ння майна банкрута та можлив их кредиторів.

Ліквідатором письмов о повідомлені про визнання б оржника банкрутом всі можлив і кредитори, а саме: Краматорс ький міський центр зайнятост і, Краматорська міська викон авча дирекція Донецького обл асного відділення ФСС з тимч асової втрати працездатност і, ДПІ у м. Краматорську, Відді лення виконавчої дирекції ФС С від нещасних випадків на ви робництві та професійних зах ворювань України в м. Крамато рську.

Вимог від інших кредит орів не надходило.

У відповідності з вимо гами ст. 32 Закону України “Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом” ліквідатором б ув складений реєстр вимог к редиторів, який доданий до з віту ліквідатора та складаєт ься з вимог єдиного ініціююч ого кредитора.

У ході ліквідаційної процедури встановлено, що у б анкрута відсутнє будь-яке ма йно та воно не може бути виявл ено, що підтверджується запи тами ліквідатора банкрута та відповідями на них відповід них державних органів, що зді йснюють реєстрацію та облік рухомого та нерухомого майна . Відповідно до поданих докум ентів відомості про відкриті розрахункові рахунки в уста новах банків відсутні.

Разом з тим, розшук лік відатором фінансово-бухгалт ерської документації банкру та не надав результатів, отже , у банкрута також відсутня бу дь-яка бухгалтерська та інша документація, на підставі як ої можна здійснити інвентари зацію майна боржника.

В зв' язку з відсутні стю майнових активів боржник а, вимоги єдиного ініціюючог о кредитора залишилися незад оволеними та відповідно до п риписів п. 6 ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” вважаються погашеними.

За результатами розг ляду в судовому засіданні зв іту ліквідатора та ліквідаці йного балансу суд визнає їх т акими, що підлягають затверд женню, а підприємство-банкру т - ліквідації, оскільки в си лу п.2 ст.32 Закону України “Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом”, якщо за результ атами ліквідаційного баланс у після задоволення вимог кр едиторів не залишилося майна , господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юриди чної особи-банкрута.

Керуючись ст. 32, п.6 ст. 40, ст. 52 За кону України „Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”, господарський суд

У Х В А Л И В :

1. Затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс Товариства з обмеженою в ідповідальністю „РІЄЛ ЛІМІТ ЕД” м. Краматорськ (код ЄДРПОУ 19381424), що зареєстроване за адрес ою: 84331, Донецька область, м. Крам аторськ, бул. Краматорський, б уд. 5, кв. 23.

2. Юридичну особу - бан крут Товариство з обмеженою відповідальністю „РІЄЛ ЛІМІ ТЕД” м. Краматорськ - ліквід увати.

3. Провадження по справ і - припинити.

4. Ухвалу направити орг ану, який здійснив державну р еєстрацію банкрута, органу д ержавної статистики для викл ючення підприємства - банкр ута з Єдиного державного реє стру підприємств та організа цій України, власнику, органу державної податкової служби за місцем знаходження банкр ута, державному реєстратору та органу ДВС.

Суддя Попов О .В.

Вик тел.

Надруковано примірників - :

господарському суду Донец ької області - ,

сторонам - ,

Дата ухвалення рішення06.06.2011
Оприлюднено17.06.2011
Номер документу16107647
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —42/177б

Ухвала від 06.06.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 06.05.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 14.04.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 12.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 27.12.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 20.12.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 13.04.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 23.03.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 12.12.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 15.05.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні