Постанова
від 09.06.2011 по справі 5010/876/2011-б-13/40
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАН О-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про визнання боржника банк рутом

09 червня 2011 р. Справа № 5010/876/2011-Б-13/40

Господарсьий суд Івано-Фр анківської області у складі судді Шкіндер П.А.

при секретарі судового за сідання Кучмі І.І.,

розглянувш матеріали спра ви у відкритому судовому зас іданні

за заявою Управління Пе нсійного фонду України в Тлу мацькому районі, Тлумацький район, Івано-Франківська обл асть, м. Тлумач, вул. Д.Галицько го,15

до Приватне підприємство виробнича агрофірма "Відрод ження", Тлумацький район, Іван о-Франківська область, с. Петр ів

про банкрутство

за участю представників сторін:

від заявника : ОСОБА_1- за відувач юридичного сектору , доручення № 605/06 від 08.02.2011року

від боржника представники не з"явились

ВСТАНОВИВ:

що Управління Пенсійного фонду України в Тлумацькому районі, Івано-Франківська об ласть, м. Тлумач, вул. Д.Галицьк ого,15, подано заяву про визнан ня банкрутом Приватного підп риємства виробничої агрофір ми "Відродження", Тлумацький р айон, Івано-Франківська обла сть, с. Петрів. Ухвалою суду ві д 27.04.11 порушено провадження у с праві та призначено до розгл яду на 26.05.11р. щодо даного боржни ка відповідно до ст. 52 Закону У країни "Про відновлення плат оспроможності боржника або визнання його банкрутом" .

Відповідно до ч. 2 ст. 41 ГПК України, провадження у справ ах про банкрутство здійснюєт ься у порядку, передбаченому цим кодексом з врахуванням в имог Закону України “Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом”, норми якого, як спе ціальні норми права, превалю ють у застосуванні над загал ьними нормами Господарськог о процесуального кодексу Укр аїни.

Як встановлено судом, з агальна сума вимог заявника до боржника становить 4841,02грн . Статтею 1 Закону України “Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом” передбачено, щ о вимоги кредиторів набувают ь характеру безспірних якщо вони підтверджені відповідн ими документами, зокрема вик онавчими. Суду в поданих мате ріалах справи представлена копія постанови про відкритт я виконавчого провадження В П № 20395336. В зв"язку з відсутністю майна, дана постанова поверн ута стягувачу. Сума заборг ованості та обставини, що при звели до порушення проваджен ня по даній справі про визнан ня боржника банкрутом, повні стю підтверджуються матеріа лами справи.

Заходів по погашенню заборгованості з боку боржн ика не вжито, а тому враховую чи, що з моменту порушення сп рави, обставини, що призвели до її порушення за заявою іні ціюючого кредитора, не зміни лись, суд приходить до виснов ку про визнання боржника по с праві банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

Жодних пропозицій щодо санації боржника до суд у не поступило.

Відповідпо до ч.2 ст. 52 Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом” господарський суд у двотиж невий строк з дня винесенн я ухвали про порушення про вадження у справі про банк рутство відсутнього боржник а виносить постанову про виз нання відсутнього боржника банкрутом, відкриває лікві даційну процедуру і признача є ліквідатором ініціюючого к редитора за згодою останньог о.

Згідно з частиною 1 стат ті 22 Закону господарський суд приймає постанову про визна ння боржника банкрутом та ві дкриває ліквідаційну процед уру у випадках, передбачених Законом. Згідно з вимогами ст атті 23 Закону, з дня прийняття господарським судом постано ви про визнання боржника бан крутом і відкриття ліквідаці йної процедури, підприємниць ка діяльність банкрута завер шується закінченням техноло гічного циклу з виготовлення продукції у разі можливості її продажу.

За таких обставин, сл ід визнати боржника банкруто м, відкрити ліквідаційну про цедуру щодо даного боржника та призначити ліквідатора по справі.

Суд призначає ліквід атором по справі арбітражно го керуючого Рудика І.М.(АДР ЕСА_1), Відповідно до ст. 25 Зак оном України "Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м" ліквідатор з дня свого приз начення здійснює інвентариз ацію та оцінку майна банкрут а, вживає заходів, спрямовани х на пошук, виявлення та повер нення майна банкрута, подає д о господарського суду заяви про визнання недійсними угод боржника, тощо.

Керуючись ч. 2 ст. 52 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 86 Господарського процесуаль ного кодексу України, суд

ПОСТАНОВИВ:

1.Визнати Приватне пі дприємство виробнича агрофі рма "Відродження", Тлумацький район, Івано-Франківська обл асть, с. Петрів банкрутом .

2.Відкрити ліквідаційну пр оцедуру щодо боржника та при значити ліквідатором арбіт ражного керуючого Рудика І.М . наділивши його всіма повнов аженнями ліквідатора, передб аченими ст.ст.24-25 ЗУ “Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом”.

3.Зобов"язати ліквідат ора повідомити письмово усіх відомих йому кредиторів бор жника про визнання судом При ватне підприємство виробнич а агрофірма "Відродження", Тлу мацький район, Івано-Франків ська область, с. Петрів банкр утом.

4.Визначити строк ліквід аційної процедури - три міс яці та зобов”язати ліквід атора до 08.09.2011року подати суду ліквідаційний баланс та зві т про виконану ним роботу.

5.Призначити судове засіда ння по затвердженню ліквідац ійного балансу та звіту лікв ідатора на 08.09.2011 на 11-00год. С права слухатиметься в приміщ енні Господарського суду Іва но-Франківської області за а дресою: м. Івано-Франківськ, ву л.Шевченка, 16, поверх -2, каб.-22

6. Повідомити про винесенн я даної постанови заявника, б оржника, Івано-Франківський обласний відділ з питань бан крутства (м.Івано-Франківськ , вул.С.Стрільців,15), ліквідато р Рудика І.М. (АДРЕСА_1), держ авному реєстратору (м.Тлумач , вул.Макуха,12), Івано-Франківсь кому обласному відділу з пит ань банкрутства (вул. С.Стріль ців, 15, м. Івано-Франківськ, 76000).

Суд дя П.А.Шкіндер

Виготовлено в КП "Діло водство суду"


Бандурка В.Ю. 10.06.2011

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення09.06.2011
Оприлюднено17.06.2011
Номер документу16108486
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5010/876/2011-б-13/40

Ухвала від 26.06.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 24.04.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 25.09.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 28.08.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 28.02.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 27.12.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 29.09.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 15.09.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 19.07.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Постанова від 09.06.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні