Ухвала
від 02.06.2011 по справі 19/107-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКО Ї ОБЛАСТІ

УХВАЛА

02.06.11

Справа №19/107-10.

Господарський суд Сумсько ї області у складі: судді Спи ридонової Н.О.,

при секретарі Щербак С.В.,

за участю представників ст орін:

кредитора - ДПІ в м.Суми ОСОБА_1 (дов. №47845/9/10-009 від 25.06.2010р.)

ліквідатор - Чупрун Є.В. (ліц ензія НОМЕР_1 від 05.09.2007р.)

розглянувши у відкритому с удовому засіданні у приміщен ні господарського суду Сумсь кої області матеріали справи №19/107-10

за заявою кредитора - Держ авної податкової інспекції в м.Суми

до боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю «Сумиспецобладнання» (м.Сум и, вул.Кірова, 16, кв.13, ід. код 34743928)

про банкрутство, -

встановив:

Ліквідатор Чупрун Є.В. зверн увся до суду із клопотанням п ро затвердження звіту ліквід атора та ліквідаційного бала нсу, надав суду звіт про викон ану роботу по ліквідації бан крута, ліквідаційний баланс та інші документи.

Розглянувши наданий суду з віт ліквідатора і ліквідацій ний баланс, документи що свід чать про виконання ліквідаці йної процедури, вислухавши п ояснення ліквідатора, суд вс тановив, що після визнання бо ржника банкрутом, призначенн я ліквідатора і відкриття лі квідаційної процедури, лікві датором будь-яке майно банкр ута не виявлено. В судовому за сіданні ліквідатор пояснив с уду, що немає ніяких доказів, я кі б свідчили про наявність у банкрута будь-яких активів, р озрахунки з кредиторами не з роблені в зв'язку з відсутніс тю у банкрута активів, які б мо жна було направити на задово лення вимог кредиторів.

До реєстру вимог кредиторі в включено таких кредиторів:

- ДПІ в м.Суми з грошовими вим огами у розмірі 6554,57 грн.;

- ВВД ФСС від НВ та ПЗ України в м.Суми з грошовими вимогами у розмірі 642,25 грн.

В судовому засіданні предс тавник кредитора не заперечу є проти затвердження звіту л іквідатора та ліквідаційног о балансу банкрута.

Розглянувши наданий суду з віт про роботу ліквідатора і ліквідаційний баланс, врахо вуючи, що ліквідатор виконав всі дії по ліквідації банкру та, суду надані документи, що с відчать про ліквідацію банкр ута, у тому числі, ліквідаційн ий баланс з непогашеною кред иторською заборгованістю в зв'язку з відсутністю актив ів, які можна було б направит и на погашення кредиторської заборгованості, при таких об ставинах суд вважає за необх ідне затвердити звіт ліквіда тора та ліквідаційний баланс банкрута із ліквідацією ост аннього як юридичної особи т а припинити провадження у сп раві.

Керуючись статтею 86 Господа рського процесуального коде ксу України, ч.6 статті 31, п.6 ч.1 ст атті 40 Закону України «Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом», суд-

ухвалив:

Затвердити звіт ліквідато ра та ліквідаційний баланс б анкрута.

Товариство з обмеженою від повідальністю «Сумиспецобл аднання» (м.Суми, вул.Кірова, 16, кв.13, ід. код 34743928) - ліквідувати як юридичну особу.

Вимоги кредиторів, не задов олені за недостатністю майна банкрута, визнати погашеним и.

Зобов'язати державного реє стратора провести державну р еєстрацію припинення юридич ної особи - банкрута, внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних о сіб-підприємців запис про пр ипинення юридичної особи- ба нкрута та направити органам державної статистики, держав ної податкової служби, Пенсі йного фонду України, фондів с оціального страхування пові домлення про проведення держ авної реєстрації припинення юридичної особи - банкрута.

Провадження у справі припи нити.

Копію даної ухвали надісла ти: кредиторам, державному ре єстратору, ліквідатору, упра влінню статистики, державном у органу з питань банкрутств а, органу ДВС.

Суддя (підпис) Н.О.Спиридоно ва

Дата ухвалення рішення02.06.2011
Оприлюднено20.06.2011
Номер документу16111481
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —19/107-10

Ухвала від 30.05.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Ухвала від 02.06.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Спиридонова Надія Олександрівна

Ухвала від 18.05.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Котельницька Вікторія Леонідівна

Постанова від 18.11.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Спиридонова Надія Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні