Ухвала
від 30.05.2011 по справі 2673-2006
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИ М

Автономна Республіка К рим, 95003, м.Сімферополь, вул.О.Нев ського/Річна, 29/11, к. 303

УХВАЛА

30.05.2011 Справа №5002-17/2673-2006

За заявою кредитора АК Агр опромислового банку “Україн а”

До боржника СТОВ “Молода Г вардія”

про порушення справи про ба нкрутство

Суддя В.І. Гайворонський

П Р Е Д С Т А В Н И К И:

Від ПАТ «Крименерго» - Март инюк Ю.А., представник, Антипен ко М.О., представник

Від Джанкойської ОДПІ - Ка занцева З.Т., представник

Від Управління з питань бан крутства в АР Крим та м. Севаст ополі - Бараболя В.І., предста вник

Від Відділення Фонду соціа льного страхування з тимчасо вої втрати працездатності в АР Крим - Слуцька Ю.В., предст авник

Ліквідатор - Борисенко О. М., представник

Кредитор звернувся д о Господарського суду АРК з з аявою про порушення справи п ро банкрутство у відношенні боржника згідно Закону Украї ни “Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом ”.

Провадження по справ і порушено ухвалою Господарс ького суду АР Крим від 07.02.2005 рок у.

Постановою Господарс ького суду від 02.11.2005 року відн осно боржника введено проце дуру ліквідації, ліквідаторо м боржника призначений арб ітражний керуючий Золотаві н О.О.

Ухвалою господарсько го суду АР Крим від 15.06.2009 року лі квідатора СТОВ “Молодая Гв ардія” арбітражного керуючо го Золотавіна О.О. усунуто ві д виконання обов' язків лікв ідатора, ліквідатором СТОВ “Молодая Гвардія” призначе но арбітражного керуючого Б орисенко Олександра Миколай овича (ліцензія арбітражного керуючого серії НОМЕР_1, п роживає за адресою: АДРЕСА_ 1).

До суду від ліквідато ра поступив звіт і ліквідаці йний баланс боржника.

Згідно з Протоколом ко мітету кредиторів СТОВ “Мол одая Гвардія” від 30.05.2011 року п остановлено вважати звіт лі квідатора та ліквідаційний б аланс узгодженим.

По справі проголошено вступну та резолютивну част ини ухвали.

Розглянувши матеріал и справи, дослідивши предста влені докази, заслухавши поя снення учасників процесу, су д -

ВСТАНОВИВ:

Постанова Господарсь кого суду АРК від 02 листопада 2005 року про визнання боржника банкрутом у встановленому з аконом порядку не оскаржена, не змінена, та не скасована, в ступила в законну силу, у зв' язку з чим у суду немає підста в не приймати до

уваги викладені в указаном у процесуальному документі о бставини, та давати оцінку ук азаному процесуальному доку менту на невідповідність зак онодавству щодо визнання бор жника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

Згідно представленого звіту та ліквідаційного бал ансу ліквідатора, майно у бан крута відсутнє, фінансово-го сподарську діяльність він н е здійснює, рух по рахункам ві дсутній, у зв' язку з чим він п ідлягає ліквідації.

Суд, розглянувши звіт л іквідатора та ліквідаційний баланс вважає за можливе зат вердити звіт та ліквідаційни й баланс, завершити ліквідац ійну процедуру боржника.

Необхідно також відміт ити, що згідно з п. 56 Постанови П ленуму Верховного Суду Украї ни від 18 грудня 2009 року «Про суд ову практику в справах про ба нкрутство» при проведенні п роцедур банкрутства інтерес и всіх кредиторів у справі пр едставляє комітет кредиторі в.

Так, згідно з Протоколо м комітету кредиторів СТОВ « Молодая Гвардія» від 30.05.2011 рок у постановлено вважати звіт ліквідатора та ліквідаційн ий баланс узгодженим.

Тобто, кредиторів задо вольняє результат ліквідаці йної процедури та вони бажаю ть її закінчення у відповідн ості з наданим звітом та лікв ідаційним балансом, та не при ймати до уваги бажання креди торів згідно ст. 129 Конституці ї України у суду підстав не і снує.

Таким чином, звіт та лік відаційний баланс боржника п ідлягають затвердженню, бор жник підлягає ліквідації, а п ровадження по справі припине нню.

Якщо виникнуть будь-які обставини, які мають суттєве значення для справи, зацікав лена особа вправі звернутися із заявою про перегляд цієї ухвали за нововиявленими обс тавинами.

Враховуючи викладене, а також керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40 З акону України “Про відновле ння платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом”, ст. 86 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт і ліквід аційний баланс ліквідатора а рбітражного керуючого Бори сенко О.М.

Банкрута - СТОВ «Молода Гвардія» (96172, АР Крим, Джанкойс ький район, смт. Світле, вул. Ле ніна буд. 22, ідентифікаційний код: 00854096) - ліквідувати, виклю чивши його з Єдиного державн ого реєстру юридичних осіб т а фізичних осіб - підприєм ців (Єдиного державного ре єстру).

Вимоги всіх кредиторів, я кі не задоволені у зв' язку з недостатністю майна, вважат и погашеними.

Провадження по справі прип инити.

Суддя Господарсько го суду

Автономної Республіки Кр им Гай воронський В.І.

СудГосподарський суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення30.05.2011
Оприлюднено17.06.2011
Номер документу16119164
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2673-2006

Ухвала від 30.05.2011

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

Гайворонський В.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні