Постанова
від 18.04.2011 по справі 2270/3472/11
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 2270/3472/11

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

18 квітня 2011 року м. Хмельницький

Хмельницький окружн ий адміністративний суд в ос обі судді Салюка П.І. розгляну вши у скороченому провадженн і адміністративну справу за позовом Державної податк ової інспекції у м. Хмельниць кому до Приватного науков о-впроваджувального центру " Камо" про припинення юриди чної особи, -

В С Т А Н О В И В :

Державна податкова ін спекція у м. Хмельницькому зв ернулась до суду з позовом до Приватного науково-впровадж увального центру "Камо" про пр ипинення юридичної особи з п ідстав неподання ним податко вої звітності більше одного року.

Дослідивши матеріали спра ви, оцінивши докази в їх сукуп ності, суд дійшов висновку, що позовна заява обґрунтована та підлягає задоволенню в по вному обсязі з наступних під став.

Пунктом 2 ст. 38 Закону України “Про державну реєстрацію юр идичних осіб та фізичних осі б - підприємців” від 15.05.2003 р. № 755 -IV передбачено, що підставами для постановлення судового р ішення щодо припинення юриди чної особи, що не пов' язано з банкрутством юридичної особ и, зокрема є неподання протяг ом року органам державної по даткової служби податкових д екларацій, документів фінанс ової звітності відповідно до закону.

Згідно акту № 292/15-1 від 07.12.2010 року , складеного працівниками Де ржавної податкової інспекці ї у м. Хмельницькому, відповід ач з 01.07.2009 року по даний час не по дає звітності до податкового органу. Заборгованість по по датках та обов' язкових плат ежах у Приватного науково-вп роваджувального центру "Камо " відсутня.

На адресу суду повернувся к онверт з поштовою відміткою "За закінченням терміну збер ігання". Відповідно до п.11 ст.35 К АС України, розписку про одер жання повістки (повістку у ра зі неможливості вручити її а дресату чи відмови адресата її одержати) належить негайн о повернути до адміністратив ного суду. У разі повернення п оштового відправлення із пов істкою, яка не вручена адреса ту з незалежних від суду прич ин, вважається, що така повіст ка вручена належним чином.

Відповідно до п. 20.1 ст. 20 Подат кового кодексу України, орга ни державної податкової служ би мають право у випадках, вст ановлених законом, звертатис я до суду щодо припинення юри дичної особи та підприємниць кої діяльності фізичної особ и - підприємця про визнання не дійсними установчих (засновн ицьких) документів суб'єктів господарювання.

З врахуванням наведеного, с уд вважає, що позовні вимоги п озивача є обґрунтованими, ві дповідають чинному законода вству та підлягають задоволе нню.

Керуючись ст. 20 Податкового кодексу України, ст.38 Закону У країни “Про державну реєстра цію юридичних осіб та фізичн их осіб - підприємців”, ст. 70, 71 , 86, 183-2 КАС України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Адміністративний поз ов - задоволити..

Припинити юридичну особу - П риватне науково-впроваджува льний центр "Камо" (м. Хмельни цький, вул. Курчатова, 4/1,кв. 131 к од ЄДРПОУ - 23831287).

Копію постанови, після набр ання нею законної сили, напра вити Державному реєстратору виконавчого комітету Хмельн ицької міської ради для внес ення до Єдиного державного р еєстру запису про судове ріш ення відповідно до п. 2 ст. 38 Зак ону України “Про державну ре єстрацію юридичних осіб та ф ізичних осіб підприємців”.

Постанови суду, прийняті в п орядку скороченого провадже ння, виконуються негайно.

Постанова може бути оскарж ена до Вінницького апеляційн ого адміністративного суду ч ерез Хмельницький окружний а дміністративний суд протяго м десяти днів з дня отримання копії постанови.

Суддя

"Згідно з оригіналом" Суддя П.І. Салюк

Дата ухвалення рішення18.04.2011
Оприлюднено20.06.2011
Номер документу16204446
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2270/3472/11

Ухвала від 11.03.2011

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Салюк П.І.

Постанова від 18.04.2011

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Салюк П.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні