Постанова
від 26.05.2011 по справі 4-187-11
УМАНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №4-187-11

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

26.05.2011 Уманський міськ районний суд Черкаської обл асті

в складі: головуючого-судд і Гончарука В.М.

при секретарі Ша повал Н.В.

за участю прокурора Пилипенко О.М.

розглянувши подання старш ого слідчого прокуратури Ума нського району Тарасенка О .В., погоджене з прокурором У манського району, про наданн я дозволу на проведення реві зії ПП «Джоена», що в с. Ропоту ха,вул. Леніна, 3 Уманського ра йону, Черкаської області для забезпечення розслідування кримінальної справи,-

в с т а н о в и в:

Старший слідчий прок уратури Уманського району зв ернувся до суду з поданням, по годженим з прокурором Умансь кого району, про призначення ревізії фінансово-господарс ької діяльності ПП «Джоена» за адресою: с. Ропотуха, вул. Ле ніна, 3 Уманського району Черк аської області в частині вик ористання бюджетних коштів н а будівництво трансформатор ної підстанції КТПП-250/10/0,4 к/к ПЛ -10 кВ120 М на території Бабансько ї СЗО школи-інтернат, а також п ровести зустрічні звірки з м етою документального підтве рдження виду, обсягу та якост і операцій та розрахунків, що здійснювалися між ПП «Джоен а» та Бабанською спеціальною загальноосвітньою школою-ін тернат в період з 1 серпня 2010 ро ку по 1 травня 2011 року, вилучити оригінали фінансово-господа рських та бухгалтерських док ументів по руху коштів та тов арно матеріальних цінностей за місцем знаходження ПП «Дж оена».

Підставою звернення до суду з даним поданням, стал о порушення 12.05.2011 р. прокуратуро ю Уманського району кримінал ьної справи за фактом ненале жного виконання службової не дбалості службовими особами Бабанської спеціальної зага льноосвітньої школи - інтер нат, за ч.1 ст.367 КК України.

Розглянувши матеріал и подання, судом встановлено , що службові особи Бабансько ї спеціальної загальноосвіт ньої школи - інтернат с. Баба нка Уманського району Черкас ької області після укладення 07.08.2010 року договору підряду з п риватним підприємством «Джо ена» № 17-2010, згідно якого ПП «Джо ена» повинно до 15 жовтня 2010 рок у побудувати трансформаторн у підстанцію КТПП-250/10/0,4 к/к ПЛ-10 к В 120 М на території Бабанської СЗО школи-інтернат, неналежн о виконали свої службові обо в' язки внаслідок недбалого до них ставлення, а саме не пр оконтролювали повноту та які сть виконаних підрядником ро біт та 25 серпня 2010 року підписа ли акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт, згідно як ого ПП «Джоена» повністю вик онало роботи передбачені зве деним кошторисним розрахунк ом вартості будівництва за д оговором підряду. На підстав і вказаного акту службовими особами Бабанської спеціаль ної загальноосвітньої школи - інтернат в серпні-вересні 2010 року було незаконно перера ховано на розрахунок ПП «Джо ена» кошти в сумі 200000 грн. В пода льшому ПП «Джоена» не викона вши умови договору підряду в повному обсязі, припинило бу дівництво трансформаторної підстанції та витрати понес ені замовником за фактично н евиконані роботи в сумі 47933,74 гр н. не повернуто.

Відповідно до ч.1 ст. 14 З акону України «Про державну податкову службу в Україні», за рішенням суду, постановле ним на підставі подання прок урора або слідчого, для забез печення розслідування кримі нальної справи, органи держа вної контрольно-ревізійної с лужби проводять перевірки су б' єктів господарської діял ьності незалежно від форм вл асності.

Дослідивши матеріали справи, вислухавши слідчого , думку прокурора, суд вважає, що з метою повного та об' єкт ивного розслідування справи , необхідно задоволити дане п одання.

На підставі викладеного та керуючись ч.1 ст. 14 Закону Украї ни «Про державну податкову с лужбу в Україні», ст. 11 Закону У країни «Про контрольно-ревіз ійну службу», суд, -

п о с т а н о в и в:

Подання задоволити.

Надати дозвіл на пров едення в період з 30 травня по 17 червня 2011 року, позапланової в иїзної ревізії ПП «Джоена» в с. Ропотуха Уманського район у Черкаської області по вул. Л еніна, 3,

проведення зустрічних зві рок по документальному підтв ердженню виду, обсягу та якос ті операцій та розрахунків, щ о здійснювалися між Бабанськ ою спеціальною загальноосві тньою школою-інтернат та інш ими суб' єктами господарюва ння в період з 1 серпня 2010 року п о 1 травня 2011 року, а також вилуч ення оригіналів фінансово-го сподарських та бухгалтерськ их документів по руху коштів та товарно матеріальних цін ностей за місцем знаходження ПП «Джоена».

Копію даної постанови наді слати начальнику контрольно -ревізійного відділу у м. Уман ь та Уманського району, для ви конання.

Суддя: В .М. Гончарук

СудУманський міськрайонний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення26.05.2011
Оприлюднено24.06.2011
Номер документу16270261
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-187-11

Постанова від 26.05.2011

Кримінальне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Гончарук В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні