Ухвала
від 20.05.2008 по справі 01/3172
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"20" травня 2008 р. Справ а № 01/3172

Господарський суд Че ркаської області в складі го ловуючого судді - Чевгуза О. В., при секретарі судового зас ідання Олійник І.С., за участю представників:

від кредиторів: Іванов О.В. - представник за довіреністю д ержавної податкової інспекц ії в Чигиринському районі, Ор лова Т.І. - представник за дов іреністю відкритого акціоне рного товариства „Черкасиоб ленерго”, Ткаченко Г.В. - пред ставник за довіреністю товар иства з обмеженою відповідал ьністю „Концерн Нафтоенерго ”,

ліквідатор - Степаненко В .В.,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні у м. Черкас и матеріали справи за заявою державної податкової інспек ції у Чигиринському районі

до сільськогосподарс ького товариства з обмеженою відповідальністю „Мудрівка ” с. Топилівка, Чигиринського району, Черкаської області

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарсь кого суду Черкаської області від 22.03.2005 року сільськогоспода рське товариство з обмеженою відповідальністю „Мудрівка ” с. Топилівка, Чигиринського району, Черкаської області в изнано банкрутом.

Ухвалою суду від 29.05.2007 року л іквідатором банкрута призна чено арбітражного керуючого Степаненка В.В.

Ліквідатор надав суду звіт про проведену роботу по лікв ідації та ліквідаційний бала нс сільськогосподарського т овариства з обмеженою відпов ідальністю „Мудрівка”.

На підставі ч. 1 ст. 32 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом” заслуховування звіту лікві датора призначено в судовому засіданні за участю повнова жних представників кредитор ів.

Ліквідатор у судовому зас іданні просив затвердити зві т про проведення ліквідаційн ої процедури та ліквідаційни й баланс банкрута, проваджен ня у справі припинити. Предст авники кредиторів, що з' яви лися у судове засідання, прот и задоволення клопотання лік відатора, затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційно го балансу банкрута не запер ечили.

Дослідивши матеріали спра ви, звіт ліквідатора та лікві даційний баланс, а також засл ухавши в судовому засіданні представників кредиторів та ліквідатора, встановивши, що ліквідатором виконані всі н еобхідні дії для встановленн я активів боржника, задоволе ння вимог кредиторів, прийма ючи до уваги, що за результата ми ліквідаційного балансу у банкрута не залишилося майна , суд вважає за необхідне затв ердити звіт ліквідатора та л іквідаційний баланс, а боржн ика, як юридичну особу, ліквід увати.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закон у України „Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом” господарський суд припиня є провадження у справі про банкрутство, якщо затвердже но звіт ліквідатора в поря дку, передбаченому статтею 32 цього Закону.

Керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40 З акону України „Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”, суд, -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт ліквіда тора Степаненка Віталія Вікт оровича та ліквідаційний бал анс сільськогосподарського товариства з обмеженою відп овідальністю „Мудрівка”.

Ліквідувати сільськогоспо дарське товариство з обмежен ою відповідальністю „Мудрів ка” (с. Топилівка, Чигиринсько го району, Черкаської област і, код ЄДРПОУ 03793805) як юридичну о собу в зв'язку із банкрутство м.

Провадження по справі прип инити.

Ухвала може бути оскаржена до Київського міжобласного апеляційного господарськог о суду.

Суддя О.В. Чевгуз

Дата ухвалення рішення20.05.2008
Оприлюднено24.06.2010
Номер документу1629661
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —01/3172

Ухвала від 20.05.2008

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні