Ухвала
від 24.04.2008 по справі 7/33-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/33-Б

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65

УХВАЛА

від "24" квітня 2008 р. Справа № 7/33-Б.

За заявою Коростенської об'єднаної державної податкової інспекції (м.Коростень)

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "Омелянівський граніт" (с.Горщик Коростенського району)

про визнання банкрутом

Суддя Кудряшова Ю.В.          

 

 

Присутні:

від ініц. кредитора: Ткач Ю. М. - державний податковий інспектор, дов. від 08.02.08

від боржника: не з'явився

В провадженні господарського суду знаходиться справа № 7/33-Б про визнання банкрутом Товариства з обмеженою відповідальністю "Омелянівський граніт" (с.Горщик Коростенського району).

Постановою господарського суду від 11.03.08 вказане підприємство визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, у відповідності до статті 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ліквідатором банкрута призначено Коростенську ОДПІ; зобов'язано ліквідатора, за результатами проведеної роботи,  надати суду остаточний звіт про проведену роботу, ліквідаційний баланс підприємства-банкрута та інші матеріали, які стосуються ліквідаційної процедури, наступне засідання суду призначено на 24.04.08.

Ліквідатором вимоги постанови суду від 11.03.08 виконано в повному обсязі. В судовому засіданні представником ініціюючого кредитора заявлено клопотання про затвердження остаточного звіту про проведену роботу та ліквідаційного балансу підприємства-банкрута.

Розглянувши представлені документи, заслухавши представника ініціюючого кредитора,  господарський суд, -

                                              

                                                    Встановив:

- керівні органи Товариства з обмеженою відповідальністю "Омелянівський граніт" (с.Горщик Коростенського району) відсутні за місцем юридичної адреси, про що свідчить  довідка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (а.с.5-6); фінансово-господарська діяльність по даному підприємству-банкруту не  проводиться; рух грошових коштів на рахунку підприємства-банкрута відсутній; підприємство не звітується до податкової інспекції з квітня місяця 2006 року;

- як вбачається з  матеріалів справи належного банкруту рухомого (транспорних засобів), нерухомого майна та грошових коштів не виявлено. Ліквідатором направлялись наступні запити: № 1585/24 від 13.02.07 до Комунального підприємства "Коростенське міжміське бюро технічної інвентаризації" стосовно виявлення нерухомості, яке належить підприємству-банкруту; № 1583/24 від 13.02.07 до 3-го міжрайонного відділення  ВДАІ УМВС України в Житомирській області  про виявлення транспортних засобів. На які були отримані відповіді стосовно відсутності будь - яких майнових активів, які зареєстровані за підприємством- банкрутом (а.с.38-39);   

-  з метою виявлення  кредиторів підприємства - банкрута ліквідатором, згідно із ч.5 ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", направлялися запити до усіх відомих йому кредиторів;

- в ході здійснення ліквідаційної процедури виявлено кредиторів з грошовими вимогами до підприємства-банкрута, про що свідчать відповідні заява та  довідки, які містяться в матеріалах справи (а.с. 24,40,41);

- відсутня заборгованість перед Відділенням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Коростені, про що свідчать відповідна  довідка (а.с.42). Також відсутня заборгованість по заробітній платі.

Через відсутність майнових активів у банкрута ліквідатор позбавлений можливості задовольнити грошові вимоги наступних кредиторів:

1) Коростенської об"єднаної державної податкової інспекції у сумі 1700 грн. 00 коп. податкової заборгованості;

2) Управління Пенсійного фонду України в Коростенському районі у сумі 136 грн. 21коп. заборгованості;

3) Коростенської міської виконавчої дирекції Житомирського обласного відділення  Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у сумі 140 грн. 40коп. заборгованості;

4) Коростенського міського центру зайнятості на суму 97 грн. 20 коп. заборгованості.

Відповідно до п. 6 ст. 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Враховуючи викладене, остаточний звіт ліквідатора про проведену роботу та ліквідаційний баланс підприємства - банкрута підлягає затвердженню судом, а підприємство-банкрут - Товариство з обмеженою відповідальністю "Омелянівський граніт" (с.Горщик Коростенського району) -  ліквідації.

Керуючись ст. 86 ГПК України, ст. 32, п. 6 ч. 1 ст. 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд, -

 

УХВАЛИВ:

1. Затвердити остаточний звіт ліквідатора про проведену роботу та ліквідаційний баланс  Товариства з обмеженою відповідальністю "Омелянівський граніт" (с.Горщик Коростенського району).

2. Ліквідувати юридичну особу - банкрута - Товариство з обмеженою відповідальністю "Омелянівський граніт" (с.Горщик Коростенського району), що зареєстроване Коростенською районною державною адміністрацією, рішення від 30.09.04, юридична адреса: Житомирська область, Коростенський район, с. Горщик, вул. Садова, 5, кв. 8,  ідентифікаційний код 33201099.

3. Провадження у справі припинити.

4. Вважати погашеними вимоги наступних  кредиторів:

1) Коростенської об"єднаної державної податкової інспекції у сумі 1700 грн. 00 коп. податкової заборгованості;

2) Управління Пенсійного фонду України в Коростенському районі у сумі 136 грн. 21коп. заборгованості;

3) Коростенської міської виконавчої дирекції Житомирського обласного відділення  Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у сумі 140 грн. 40коп. заборгованості;

4) Коростенського міського центру зайнятості на суму 97 грн. 20 коп. заборгованості.

5. Копію даної ухвали направити: ліквідатору, кредиторам,  ДВС у Коростенському районі,  державному реєстратору Коростенської районної державної адміністрації, Житомирському обласному сектору з питань банкрутства.

6. Державному реєстратору здійснити заходи, передбачені Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" від 15.05.2003р.

Суддя                                                                     Кудряшова Ю.В.

Віддрукувати:

1 - в справу

2 - ініц. кредитору

3 - Коростенському МЦЗ

4 -Корост. МВД ЖОВ ФССзТВП

5 - УПФУ в  Коростенському р.

6 - Житомир. обл. сектору з п. б.

7 -ДР Коростенської РДА

8- ДВС у Коростен. р.

СудГосподарський суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення24.04.2008
Оприлюднено27.05.2008
Номер документу1633096
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/33-б

Ухвала від 24.04.2008

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

Постанова від 11.03.2008

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

Постанова від 17.04.2007

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні