Ухвала
від 22.06.2011 по справі 2а-0870/4287/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

22 червня 2011 року Справа № 2а-0870/4287/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Недашківська К.М., розгляну вши матеріали адміністратив ного позову за позовною заяв ою Державної податкової інсп екції у Ленінському районі м . Запоріжжя до Товариства з об меженою відповідальністю «В одограй» про припинення юрид ичної особи, та виконання вим ог ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

02 червня 2011 року до Запорізьк ого окружного адміністратив ного суду надійшов адміністр ативний позов Державної пода ткової інспекції у Ленінсько му районі м. Запоріжжя (далі ім енується - позивач) до Товар иства з обмеженою відповідал ьністю «Водограй» (далі імен ується - відповідач) про при пинення юридичної особи.

За приписами Кодексу адмін істративного судочинства Ук раїни позов пред' являється шляхом подання позовної зая ви до суду першої інстанції, я ка повинна відповідати вимог ам, встановленим ст. 106 цього Ко дексу.

Згідно ст. 107 КАС України судд я після одержання позовної з аяви з' ясовує, чи відповіда є позовна заява вимогам, вста новленим статтею 106 цього Коде ксу.

Ухвалою судді від 03 червня 2 011 року позовну заяву Державно ї податкової інспекції у Лен інському районі м. Запоріжжя до Товариства з обмеженою ві дповідальністю «Водограй» п ро припинення юридичної особ и залишено без руху та надано строк для усунення недолікі в позовної заяви.

Позивачем по справі недолі ки позовної заяви були усуну ті.

Відповідно до п. 5 ч. 2 ст. 17 КАС У країни юрисдикція адміністр ативних судів поширюється на спори за зверненням суб' єк та владних повноважень у вип адках, встановлених Конститу цією та законами України.

Судом встановлено, що подан а до суду позовна заява відпо відає вимогам, встановленим ст. 106 КАС України.

Таким чином, підстави для за лишення позовної заяви без р озгляду, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсут ні.

Відповідно до ч. 2 ст. 53 К АС України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть бути залучені до участі у справі з ініціативи суду.

В процесі підготовчо го провадження суддя встанов ив необхідність залучення в якості третьої особи на стор оні відповідача - Товариств а з обмеженою відповідальніс тю «Водограй» : ОСОБА_1, О СОБА_2 та Дочірнього підпри ємства «Гета» приватного під приємства - фірми «Гела».

На підставі викладеного, су д вважає можливим призначити справу до судового розгляду . Проведення попереднього су дового засідання не вважаю н еобхідним.

Керуючись ст.ст.104, 107, 160, 165 КАС Ук раїни, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я у справі №2а-0870/4287/11 за адміністр ативним позовом Державної по даткової інспекції у Ленінсь кому районі м. Запоріжжя до То вариства з обмеженою відпові дальністю «Водограй» про при пинення юридичної особи.

2. Закінчити підготовче пров адження та призначити судове засідання на 11 липня 2011 року, як е відбудеться за адресою: м. За поріжжя, вул. Кремлівська, 65-в у залі судових засідань №6 о 12 го д. 00 хв. Справа розглядатиметь ся одноособово суддею Недашк івською Катериною Михайлівн ою.

3. Залучити в якості тр етіх осіб, які не заявляють са мостійних вимог на предмет с пору, на стороні відповідача : ОСОБА_1, який мешкає за адр есою: АДРЕСА_1; ОСОБА_2, я кий мешкає за адресою: АДРЕ СА_2; Дочірнє підприємство « Гета» приватного підприємст ва - фірми «Гела», яка знаход иться за адресою: 69000, м. Запоріж жя, вул. Шушенська, 22

4.Зобов' язати:

позивача надати - докумен ти, що посвідчують правовий с татус юридичної особи; письм ові нормативно та документал ьно обґрунтовані пояснення п о суті спору; листування між с торонами по суті спору (з дока зами направлення або врученн я кореспонденції); довідку ДП І про відсутність заборгован ості перед бюджетом, довідку УПФУ про відсутність заборг ованості, довідки із фондів с оціального страхування про в ідсутність заборгованості, д овідку з державного реєстру юридичних осіб та фізичних о сіб-підприємців на відповіда ча; довідку про встановлення фактичного місцезнаходженн я платника податків та акт пр о незнаходження за юридичною адресою, якщо даний факт має м ісце бути; свідоцтво про держ авну реєстрацію; докази пода ння відповідачем останньої п одаткової звітності - оригін али доданих до позову докуме нтів - суду для огляду;

відповідача - документи, щ о посвідчують правовий стату с юридичної особи; письмові н ормативні та документальні о бґрунтування позову; у разі н евизнання адміністративног о позову подати суду до судов ого засідання письмові запер ечення проти позову та доказ и на обґрунтування цих запер ечень; письмові пояснення з п риводу обставин, викладених у позові; листування між стор онами по суті спору (з доказам и направлення або вручення к ореспонденції); письмово нал ежним чином засвідчені копії витребуваних документів над ати у справу, оригінали - суд у для огляду.

третім особам - запропону вати надати письмові пояснен ня з приводу обставин, виклад ених у позові.

4. Запропонувати відповідач у у разі невизнання адмініст ративного позову до 01 липня 2011 року подати суду письмові за перечення та докази на обґру нтування цих заперечень.

5. Копію даної ухвали направ ити сторонам по справі.

6. На судове засідання викли кати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підл ягає та набирає законної сил и з моменту прийняття.

Суддя (підпис) К.М.Недашківська

Суддя К.М.Недашківська

11 липня 2011 року 12:00

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення22.06.2011
Оприлюднено24.06.2011
Номер документу16455685
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/4287/11

Постанова від 22.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

Ухвала від 22.06.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

Ухвала від 03.06.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Недашківська Катерина Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні