Постанова
від 16.05.2011 по справі 2а-2129/11/1470
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Миколаївський окружний адміністративний суд

вул. Заводська, 11, м. Микол аїв, 54055

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

м. Миколаїв.

16.05.2011 р. Справа № 2а-2129/11/1470

Розглянувши у в ідкритому судовому засіданн і справу

за позовом: Вознесенськ ого міжрайонного прокурора М иколаївської області

в інтересах держави в особі Вознесенського міськрайонн ого центру зайнятості в Мико лаївській області

до відповідача: Вознесе нського художнього музею Є .А.Кібрика

про стягнення коштів

Головуючий су ддя Середа О. Ф.

секретар судового засіда ння Чайкіна М.С.

П Р Е Д С Т А В Н И К И:

від позивача: Морозов О.О .

від відповідача: Ованесі ян В.П.

прокурор у судове засіданн я не з' явився

встановив:

Вознесенським міжрайонн им прокурором подано до суду позов в інтересах держави в о собі Вознесенського міськра йонного центру зайнятості в Миколаївській області про ст ягнення з Вознесенського худ ожнього музею Є.А.Кібрика коштів у сумі 5298,71 грн.

У судовому засіданні предс тавник позивача позовні вимо ги підтримав.

Представник відповідача позовні вимоги не визнав з пі дстав викладених у наданих с уду запереченнях, протягом с удового засідання просив суд , у разі задоволення позову, пр о відстрочення виконання суд ового рішення.

Заслухавши пояснення пре дставників сторін, дослідивш и матеріали справи суд встан овив.

Вознесенський міськрайо нний центр зайнятості є держ авною організацією яка відпо відно до Закону України “Про зайнятість населення” займа ється реалізацією державної політики зайнятості населен ня, професійною орієнтацією, підготовкою і перепідготовк ою, працевлаштуванням та соц іальною підтримкою тимчасов о не працюючих громадян, тобт о виконує владні управлінськ і функціє і таким чином є суб' єктом владних повноважень.

28.05.2008 р. ОСОБА_4 була зареє стрована Вознесенським міс ькрайонним центром зайнятос ті Миколаївської області як безробітна, їй було розпочат о виплату допомоги по безроб іттю.

22.05.2009 року, відповідача було з нято з обліку за її письмовою заявою у зв' язку з поновлен ням на попередній роботі за р ішенням суду.

За період перебування ОС ОБА_4 на обліку у Вознесенсь кому МРЦЗ, нею було отримано д опомоги по безробіттю у сумі 5298,71 грн.

Відповідно до п.4 ч.2 ст. 35 Зак ону України «Про загальнооб ов' язкове державне соціаль не страхування на випадок бе зробіття»із роботодавця утр имуються сума виплаченого за безпечення та вартості надан их соціальних послуг безробі тному у разі поновлення його на роботі за рішенням суду.

За таких обставин, суд вва жає, що позовні вимоги обґрун товані та підлягають задовол енню.

Відповідно до ч.1 ст.263 КАС Ук раїни підставою для надання відстрочення або розстрочен ня виконання рішення суду є о бставини, що перешкоджають н алежним чином виконати судов е рішення в адміністративній справі - ускладнюють його вик онання або роблять неможливи м.

В зв' язку з тим, що відпов ідач є комунальною установою , сума боргу є достатньо велик ою, суд вважає за можливе відс трочити виконання рішення по справі.

Керуючись статтями 158, 160-163, 263 КАС України, адмініс тративний суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Позов задовольнити пов ністю.

Стягнути з Вознесенського художнього музею Є.А.Кібри ка (вул.. Леніна, 14, м. Вознесен ськ, Миколаївська область, ко д ЄДРПОУ 26445298) на користь Вознес енського міськрайонного цен тру зайнятості (вул. Жовтнево ї Революції, 97, м. Вознесенськ, М иколаївська область, код ЄДР ПОУ 20907848, р/р 37171001000515, банк ГУДКУ в Ми колаївській області, МФО 826013) с уму коштів виплачених ОСОБ А_4 , як допомога по безробітт ю у розмірі 5298 грн. 71 коп. (п' ять тисяч двісті дев' яносто ві сім гривень 71 копійку).

Відстрочити виконання ріш ення до 31 грудня 2011 року.

Постанова набирає закон ної сили після закінчення 10-де нного строку з дня проголоше ння/отримання постанови, якщ о протягом цього часу не буде подано апеляційної скарги.

У разі подання апеляційної скарги постанова, якщо її не с касовано, набирає законної с или після повернення апеляці йної скарги, відмови у відкри тті апеляційного провадженн я або набрання законної сили постанови за наслідками апе ляційного провадження.

Порядок та строки апеляцій ного оскарження визначені ст . 186 КАС України.

Апеляційна скарга подаєть ся до Одеського апеляційного адміністративного суду чере з Миколаївський окружний адм іністративний суд. Копія апе ляційної скарги одночасно на дсилається особою, яка її под ає, до Одеського апеляційног о адміністративного суду.

Апеляційна скарга на поста нову суду першої інстанції п одається протягом десяти дні в з дня її проголошення. У разі застосування судом частини третьої статті 160 цього Кодекс у, а також прийняття постанов и у письмовому провадженні а пеляційна скарга подається п ротягом десяти днів з дня отр имання копії постанови.

Якщо суб'єкта владних повно важень у випадках та порядку , передбачених частиною четв ертою статті 167 цього Кодексу, було повідомлено про можлив ість отримання копії постано ви суду безпосередньо в суді , то десятиденний строк на апе ляційне оскарження постанов и суду обчислюється з наступ ного дня після закінчення п'я тиденного строку з моменту о тримання суб'єктом владних п овноважень повідомлення про можливість отримання копії постанови суду.

Апеляційна скарга, подана п ісля закінчення встановлени х строків залишається без ро згляду, якщо суд апеляційної інстанції за заявою особи, як а її подала, не знайде підстав для поновлення строку

Головуючий суддя О. Ф. Середа

Дата ухвалення рішення16.05.2011
Оприлюднено29.06.2011
Номер документу16456375
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2129/11/1470

Постанова від 16.05.2011

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Середа О. Ф.

Ухвала від 23.03.2011

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Середа О. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні