Рішення
від 20.06.2011 по справі 9/90пд/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГА НСЬКОЇ ОБЛАСТІ

91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВ В, 3а. Тел. 55-17-32


РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20.06.11 С права № 9/90пд/2011

Суддя Ворожцов А.Г., розглянувши матеріали справ и за позовом

Товариства з обмеженою ві дповідальністю "Луганське ен ергетичне об' єднання", м. Луганськ

до Товариства з обмежено ю відповідальністю "БКФ", м . Рубіжне Луганської області

про внесення змін до дог овору

в присутності представник ів:

від позивача - ОСОБА_1 , дов. № 53 від 01.01.11,

від відповідача - ОС ОБА_2., дов. б/н від 23.05.11

в с т а н о в и в:

суть спору: поз ивач, ТОВ "ЛЕО", звернувся з поз овом, в якому просить внести з міни до договору № 20 від 01.02.07 про постачання електричної енер гії, виклавши спірні додатки до нього:

· Однолінійна сх ема електропостачання площа дки вимірювання Споживача ,

· Розрахунок техн ічних втрат електричної енер гії в електричних мережах Сп оживача,

· Відомості про ро зрахункові засоби обліку еле ктричної енергії Споживача ,

· Обсяги постачан ня електричної енергії Спожи вачу,

· Акт розмежуванн я балансової належності та е ксплуатаційної відповідаль ності сторін

в редакції, запропоновані й позивачем в додатковій уго ді від 13.01.11.

Відповідач, ТОВ "БКФ" , відзивом на позовну заяву за № 188 від 28.04.11 пояснив, що не відмо влявся від укладення спірної додаткової угоди, однак для ц ього необхідно вирішити пита ння щодо існуючих договірних стосунків між ним та основни м споживачем - ТОВ "Рубіжанськ ий Краситель" та узгодження т а підписання з ним нового Акт у розмежування балансової на лежності та експлуатаційної відповідальності сторін.

Позивач, ТОВ "ЛЕО", в об ґрунтування своїх вимог поси лається на укладений між ним та відповідачем договір № 20 в ід 01.02.07 про постачання електри чної енергії, згідно з яким ві н постачав, а відповідач спож ивав електроенергію та повин ен був розраховуватися за не ї згідно з умовами договору.

Постачання електроенергії на об' єкт відповідача здій снюється через технологічні електромережі, які належать ТОВ "Рубіжанський Краситель ". Постановою НКРЕ від 25.12.08 до п. 1. 4 Правил користування елек тричною енергією, затв. пос тановою НКРЕ 31.07.96 N 28 у редакції постанови НКРЕ від 17.10.2005 N 910 та за реєстр. в Мін' юсті України 18. 11.05 за N 1399/11679 (далі - Правила ), були внесені зміни та визна чено, що точка продажу електр ичної енергії споживачу уста новлюється на межі балансово ї належності його електроуст ановок за зазначається в дог оворі про постачання електри чної енергії або в договорі п ро купівлю-продаж електрично ї енергії.

Таким чином виникла необхі дність внесення відповідних змін до договору № 20 від 01.02.07.

Позивач 13 січня 2011 року напра вив відповідачу проект додат кової угоди до договору про п остачання електричної енерг ії з відповідними додатками, який відповідач не підписав .

Оцінивши матеріали спра ви, вислухавши доводи учасни ків судового процесу, суд вва жає наступне.

Між позивачем та відповіда чем укладений договір № 20 від 01.02.07 про постачання електрично ї енергії, згідно з яким позив ач постачає, а відповідач спо живає електроенергію та пови нен розраховуватися за неї з гідно з умовами договору.

Постачання електроенергії на об' єкт відповідача здій снюється через технологічні електромережі, які належать ТОВ "Рубіжанський Краситель " (основний споживач), при цьом у, за умовами договору, точка п родажу електроенергії для об ' єкту відповідача встановл ена на межі балансової належ ності електричних мереж пози вача та ТОВ "Рубіжанський Кра ситель", що передбачена полож енням п. 1.4 Правил, що діяла на м омент укладення договору.

Постановою НКРЕ від 25.12.08 до вк азаного п. 1.4 Правил були внесе ні зміни та визначено, що точк а продажу електричної енергі ї споживачу установлюється н а межі балансової належності його електроустановок та за значається в договорі про по стачання електричної енергі ї або в договорі про купівлю-п родаж електричної енергії.

Таким чином виникла необхі дність внесення відповідних змін до існуючого договору № 20.

Позивач 13 січня 2011 року напра вив відповідачу проект додат кової угоди до договору про п остачання електричної енерг ії з відповідними додатками, який відповідач не підписав з причин, викладених у відзив і.

Вирішуючи цей спір, суд вихо дить з наступного.

Згідно статті 275 ГК України з а договором енергопостачан ня енергопостачальне підпри ємство (енергопостачальник) відпускає електричну енер гію, пару, гарячу і перегріт у воду (далі - енергію) спожи вачеві (абоненту), який зобов ' язаний оплатити прийняту е нергію та дотримуватися пер едбаченого договором режим у її використання, а також за безпечити безпечну експлуат ацію енергетичного обладна ння, що ним використовується .

Відпуск енергії без оформл ення договору енергопостача ння не допускається.

Як встановлено частиною 1 ст атті 26 Закону України "Про еле ктроенергетику" від 16.10.1997 № 575/97-ВР , споживання енергії можливе лише на підставі договору з енергопостачальником.

Відповідно до пункту 5.1 Прав ил договір про постачання ел ектричної енергії є основн им документом, який регулює відносини між постачальнико м електричної енергії за рег ульованим тарифом, що здійсн ює свою діяльність на закрі пленій території, і спожива чем та визначає зміст правов их відносин, прав та обов' яз ків сторін.

Відповідно до ч. 2 ст. 651 Цивіль ного кодексу України договір може бути змінений за рішенн ям суду на вимогу однієї із ст орін також в інших випадках, в становлених договором або за коном.

Вирішуючи цей спір, суд врах овує наступне.

Оскільки точка продажу ел ектричної енергії відповіда чу відображена схематично в додатках до договору: Одно лінійна схема електропостач ання об' єкта споживача (а .с. 11), Розрахунок технічних в трат електричної енергії в е лектричних мережах Споживач а (а.с. 14), Акт розмежування балансової належності та ек сплуатаційної відповідальн ості сторін (а.с. 13) і це відпо відає відповідним положення м Правил щодо належного поря дку електрозабезпечення спо живача, суд дійшов висновку п ро правомірність вимог позив ача щодо внесення змін у вказ ані додатки.

Щодо внесення змін до дод атків Відомості про розра хункові засоби обліку електр ичної енергії Споживача т а Обсяги постачання елект ричної енергії Споживачу , то необхідність цих змін вик ликана, крім положення п. 1.4 Пра вил, зміною ступеню напруги з 35 кВт на 6 кВт та класу напруги об' єкту відповідача з першо го на другий, оскільки при вст ановленні точки продажу елек троенергії відповідачу на ме жі балансової належності еле ктромереж позивача та ТОВ "Ру біжанський Краситель" (в реда кції чинного договору) відпо відач отримує електроенергі ю в точці продажу із ступенем напруги 35 кВт і відповідно до п. 3.1 Порядку визначення кла сів споживачів електричної е нергії, диференційованих за ступенями напруги, затв. по становою НКРЕ від 13.08.98 № 1052, такий споживач відноситься до 1-го к ласу напруги.

Як встановлено у пункті 1.5 Правил, у разі підключення е лектроустановок споживача до електричних мереж, власн ик яких не є постачальником е лектричної енергії, та вини кнення у споживача відповід но до законодавства України зобов'язань уносити плату за перетікання реактивної електроенергії, між спожива чем та цим власником електри чних мереж на основі типово го договору (додаток 1) уклада ється договір про технічн е забезпечення електропоста чання споживача.

Пунктом 1.7 Правил передбач ено, що у разі використання технологічних електрични х мереж електропередавальн ою організацією відносини між власником цих мереж та електропередавальною орган ізацією, у тому числі їх вза ємна відповідальність, рег улюються договором про спільне використання техно логічних електричних мереж , що укладається між ними на основі типового договор у.

Отже, для приведення своїх п равовідносин у відповідніст ь з Правилами, субспоживачі п овинні укладати договори про технічне забезпечення елект ропостачання споживача, а ел ектропередавальна організа ція, повинна укладати з основ ними споживачами договори п ро спільне використання те хнологічних електричних ме реж.

Доводи відповідача, викла дені у відзиві, суд не приймає до уваги, оскільки вони не сто суються предмету цього спору .

Частиною 5 статті 188 ГК Украї ни встановлено, якщо судовим рішенням договір змінено або розірвано, договір вважа ється зміненим або розірвани м з дня набрання чинності дан им рішенням, якщо іншого ст року набрання чинності не встановлено за рішенням суд у.

За таких підстав, днем внесе ння змін до договору є день н абрання законної сили рішен ням, оскільки суд має право ви значити день укладення догов ору у часі на майбутнє, причом у не раніше дня набрання судо вим рішенням чинності.

З огляду на викладене, позо в слід задовольнити з поклад енням судових витрат на відп овідача.

На підставі викладеного, к еруючись ст. ст. 22, 44, 49, 82, 84, 85 ГПК Укр аїни, суд

в и р і ш и в:

1. Позов задоволь нити.

2. Внести зміни до Договор у про постачання електричної енергії № 20 від 01.02.07, виклавши сп ірні додатки до нього:

· Однолінійна сх ема електропостачання площа дки вимірювання Споживача ,

· Розрахунок техн ічних втрат електричної енер гії в електричних мережах Сп оживача,

· Відомості про ро зрахункові засоби обліку еле ктричної енергії Споживача ,

· Обсяги постачан ня електричної енергії Спожи вачу,

· Акт розмежуванн я балансової належності та е ксплуатаційної відповідаль ності сторін

в редакції, запропоновані й позивачем в додатковій уго ді від 13.01.11:

Однолінійна схема еле ктропостачання об' єкта Спо живача

(із зазначенням ліній , що живлять електричні устан овки Споживача, Субспоживачі в та третьої Сторони, точок їх підключення, точок обліку та точок вимірювання, компенсу вальних установок (КУ), автоно мних джерел енергопостачанн я (ДЕС).

1. Назва об' єкта Спо живача та його місцезнаходже ння: ТОВ «БКФ», пл. Хіміків, 2

2. Точка облік у встановлюється на межі б алансової належності між ТОВ "Рубiжанський Краситель" та ТОВ «БКФ»: на кабель них наконечниках ком. 3 та ком. 18 в РП-6кВ ТП-17

3. Однолінійна схема електропостачання об' єкта :

Однолінійну електрич ну схему перевірив інспекто р


Постачальник: Споживач:

Начальник

Рубіжанського РЕМ


Сидо ров Є.В.

Директор


Ісхаков І.І .

(посада, П.І.Б., п ідпис)

М.П. «___»


2011 р. (посада, П.І.Б ., підпис)

М.П. «___»


2011 р.

Розрахунок втрат електри чної енергії в мережах Спожи вача

У зв' язку з тим, що роз рахункові засоби обліку вста новлені не на межі розподілу балансової належності елект ромереж значення обсягу вико ристаної Споживачем електри чної енергії, визначеного за показами такого засобу облі ку, приводиться до відповідн ої межі балансової належност і електромереж, а саме, втрати електричної енергії на діля нці мережі від точки обліку д о точки вимірювання відносят ься на рахунок Споживача. Роз рахунок здійснюється відпов ідно до Методики по визначен ню втрат електроенергії в тр ансформаторах і лініях елект ропередач, затвердженої 18.02.1998 р . заступником Міністра енерг етики України головним держ авним інспектором з енергети чного нагляду В. А. Дарчуком.

1. Найменування Споживача : ТОВ «БКФ»

2. Назва об' єкта: ТОВ «Б КФ»

3. Місцезнаходження об' єк та: м. Рубіжне, пл. Хіміків , 2

4. Режим споживання електри чної енергії: цілодобово

5. Вихідні дані для розраху нку технічних втрат електрич ної енергії.

5.1. Точка обліку встановл юється на межі балансової на лежності між ТОВ "Рубiжанськи й Краситель" та ТОВ «БКФ»: на кабельних наконечниках ком. 3 та ком. 18 в РП-6кВ ТП-17

5.2. Розрахункова схема пост ачання електричної енергії С поживачу (зі зазначенням точ ки обліку та точки вимірюван ня):

5.2. Паспортні (технічні) д ані силових трансформаторів Споживача.

№ з/п Заводський

номер Тип

трансформа-

тора Позначення

на схемі Паспортні (технічні) дан і трансформатора

Номінальна потужність S н (кВА) Номінальна

напруга

Uн (кВ) Рхх (кВт)

Ркз (кВт) Струм х.х.

I хх, (%) Напруга к.з. Uкз (%)

*трансформаторів, по яких нараховуються втрати Поста чальником, немає

5.3 Дані для розрахунку т ехнічних втрат електричної е нергії в мережах Споживача

№ з/п

Позначення на схемі Номінальна напруга

Uн, кВ Марка, перетин

проводу (кабелю),

мм? Довжина лінії,

L,км Питомий

активний опір

лінії ro, Ом/км Активний опір

RЕКВ, Ом

*кабельних ліній, по яких нараховуються втрати Поста чальником, немає

6. Розрахунок техні чних втрат електричної енерг ії:

6.1. Розрахунок технічни х втрат електричної енергії в трансформаторах Спожива ча.

Розрахункові формули (двох обмотковий трансформатор):

, (кВт · год.)

, (кВАр · год.)

де , , ,

, , ,

де: ТП - календарне число годин у ро зрахунковому періоді;

ТР - кількість годин роботи тр ансформатора під навантажен ням (приймається рівним кіль кості годин роботи Споживача в розрахунковому періоді, як що іншого не зазначено догов ором між сторонами).

6.2. Розрахунок технічни х втрат електричної енергії в електричних мережах Спожи вача.

Розрахункові формули для п овітряних і кабельних ліній.

(кВт · год.),

де ТР - кількість годин роботи л інії під навантаженням (прий мається рівним кількості год ин роботи підприємства в роз рахунковому періоді, якщо ін шого не зазначено договором між сторонами).

Постачальник: Споживач:

Начальник

Рубіжанського РЕМ


Сидо ров Є.В.

Директор


Ісха ков І.І.

Відомості про розрахунко ві засоби обліку електричної енергії Споживача

№ з/п Найменування всіх об' єкт ів та їх місцезнаходження, у т .ч. найменування площадок вим ірювання Приєднана потужність, кВт Дозволена потужність, кВт Вид розрахункового облік у електричної енергії СА, СР, Г Р Дані розрахункових засо бів обліку Місця встановлення розр ахункових приладів обліку (т очки вимірювання) Клас напруги Тарифна група Характеристика віддачі ел ектричної енергії Споживачу (втратна/безвтратна) Режим роботи Примітка

Тип, номер, струм лічиль ника, дата останньої повірки Покази лічильника на момен т укладення договору Тип, номер, номінал тр-ра стр уму, дата останньої повірки Тип, номер тр-ра напруги, дат а останньої повірки Розрахунковий коефіцієнт

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

1. Об' єкт:

ТОВ «БКФ»,

пл. Хіміків,2

ввід 1 0,0 504,0 СА

СР

ГР LZQM

№ 74440,

5А,

4 кв.07р. Т1 867,56

Т2 1563,834

Т3 935,001 50/5

ТПЛ-10

3710,

3788

1 кв 08р 6000/100

НТМИ-6

2347

1 кв 08р 600 ТП-17

РП-6кВ, ком.3 ІІ І пром. ? 750 кВа без втратна цілодобово враховується ліч. ТОВ „Рубі жанський Краситель”,

№ 74469

№ 74390

в розрахунках використову ється розрах облік виду СА

ввід 2 504,0 504,0 СА

СР

ГР LZQM

№ 74395,

5А,

4 кв.07р.. Т1 1565,391

Т2 2868,625

Т3 1428,461 50/5

ТПЛ-10

3720,

3813

1 кв 08р 6000/100

НТМИ-6

242

1 кв 08р 600 ТП-17

РП-6кВ, ком.18 ІІ І пром. ? 750 кВа без втратна цілодобово враховується ліч. ТОВ „Рубі жанський Краситель”,

№ 74469

№ 74390

в розрахунках використову ється розрах облік виду СА

У колонці 5 вказати одне: С А - споживання активної елек троенергії; СР - споживання реактивної електроенергії; Г Р - генерація реактивної еле ктроенергії.

Вик: інспектор


Постачальник: Споживач:

Начальник

Рубіжанського РЕМ


Сидо ров Є.В.

Директор


Ісхак ов І.І.

(посада, П.І.Б., п ідпис)

М.П. «___»


201_ р. (посада, П.І.Б ., підпис)

М.П. «___»


201_ р.

Обсяги постачання електр ичної енергії Споживачу та с убспоживачам

1. Договірні величин и споживання електричної ене ргії Споживачем ТОВ «БКФ»

з/п

Найменування всіх об' є ктів та їх місцезнаходження, у т.ч. найменування площадок в имірювання Дозволена потужність, к Вт Ступінь напруги в точці продажу

Обсяги електричної енер гії, що постачається за місяц ями 2011р, тис. кВт• год

І квартал,

всього січень лютий березень ІІ квартал, всього квітень травень червень ІІІ квартал, всього липень серпень вересень ІV квартал, всього жовтень листопад грудень рік, всього

1. Об' єкт:

виробництво, пл. Хіміків, 2 5іміків,2во.а04,0 6,0 405,0 140,0 130,0 135,0 390,0 130,0 130,0 130,0 390,0 130,0 130,0 130,0 415,0 135,0 140,0 140,0 1600,0

1.

2.

Вик: провідний інженер С ичова Н.В.


2. Договірні величини спож ивання електричної енергії С убспоживачами.

з/п

Найменування всіх об' є ктів та їх місцезнаходження, у т.ч. найменування площадок в имірювання Дозволена потужність, к Вт Ступінь напруги в точці продажу

Обсяги електричної ене ргії, що постачається за міся цями 201__ р., тис. кВтгод

І квартал, всього січень лютий березень ІІ квартал,

всього квітень травень червень ІІІ квартал, всього липень серпень вересень ІV квартал, всього жовтень листопад грудень рік, всього

1. Об' єкт:


у т.ч.

1.1 3. площадка вимірюва ння:

4.


1.2 площадка вимірювання:


не заповнюється в зв' язк у з відсутністю Субспоживачі в

5.

з/п Найменування об' єкта

та його місцезнаходження Договірна величина потуж ності на 2010 р., кВт

січень лютий березень квітень травень червень липень серпень вересень жовтень листопад грудень

ранок

вечір

ранок

вечір

ранок

вечір

ранок

вечір

ранок

вечір

ранок

вечір

ранок

вечір

Акт розмежування балансо вої належності електромереж

та експлуатаційної відпов ідальності сторін

Споживач ТОВ «БКФ»

в особі директора Ісхак ова І.І.

Основний споживач ТОВ « Рубіжанський Краситель»

в особі в. о. гене рального директора Онуляка В .І.,

та Постачальник ТОВ «Луган ське енергетичне об' єднанн я» Рубіжанський РЕМ

в особі начальника Рубі жанського РЕМ Товариства Сид орова Євгена Володимировича

цим актом установили:

1. Межа балансової нал ежності електричних мереж та електроустановок по об' єкт у ТОВ «БКФ», пл. Хіміків, 2

між Постачальником та Осно вним споживачем встановлює ться: на виході проводу з н атяжного затискача портальн ої відтяжної гірлянди ізолят орів ПЛ-35кВ „Рубежная-Северна я” і ПЛ-35кВ „Западная-Северная ” відкритого розподільчого п ристрою в бік ПЛ-35 кВ на ПС „Сев ерная-35кВ”;

між Основним споживач ем та Споживачем встановлює ться: на кабельних наконеч никах ком. 3 та ком. 18 в РП-6кВ ТП-17

2. Електроустановки та мережі, які знаходяться на ба лансі:

Постачальника ПЛ-35кВ „Р убежная-Северная” і ПЛ-35кВ „За падная-Северная”

Основного споживача об ладнання ПС «Северная - 35кВ» , ТП-6, ТП-17 та внутрішні мережі Т ОВ „Рубіжанський Краситель”

Споживача 2КЛ-6кВ «ТП-17-ТП- 2» та електрообладнання ТП-2

3. Межа експлуатаці йної відповідальності за тех нічний стан і обслуговування електричних мереж та елект роустановок між Постачальн иком та Основним споживачем встановлюється на виході проводу з натяжного затиска ча портальної відтяжної гірл янди ізоляторів ПЛ-35кВ „Рубеж ная-Северная” і ПЛ-35кВ „Западн ая-Северная” відкритого розп одільчого пристрою в бік ПЛ-35 кВ на ПС „Северная-35кВ”

4. Межа експлуатац ійної відповідальності з а технічний стан і обсл уговування електричних м ереж та електроустановок м іж Основним споживачем та Сп оживачем встановлюється: на кабельних наконечниках ком. 3 та ком. 18 в РП-6кВ ТП-17

5. Постачальник несе в ідповідальність за технічн ий стан і обслуговування е лектричних мереж та електр оустановок: ПЛ-35кВ „Рубежн ая-Северная” і ПЛ-35кВ „Западна я-Северная”

6. Основний спожива ч несе відповідальність за технічний стан і обслуговув ання електричних мереж та е лектроустановок: обладнан ня ПС «Северная - 35кВ», ТП-6, ТП- 17 та внутрішні мережі ТОВ „Ру біжанський Краситель”

7. Споживач несе ві дповідальність за технічний стан і обслуговування елект ричних мереж та електроуста новок: 2КЛ-6кВ «ТП-17-ТП-2» та еле ктрообладнання ТП-2

8. Схема забезпечує ст румоприймачі Споживача в ча стині надійності електропос тачання:

Категорія струмоприймачів за надійністю електрозабезп ечення Схема електропостачання о б' єкта Споживача

відповідає категорії з над ійності електрозабезпеченн я не відповідає категорії з н адійності електрозабезпече ння

Перша ---- ----

Друга відповідає ----

Третя ---- -----

Схема електроустановки.

(Точки вимірювання Основн ого споживача та Споживача, т очки продажу, джерела живлен ня, дані силових трансформат орів і лінії, що живлять спожи вача. Автономні електростанц ії, схеми їхніх увімкнень, їх у становлена потужність і знач ення номінальної напруги. Ко мпенсувальні установки (КУ), а втономні джерела енергопост ачання (ДЕС)).

9. Споживач, Основний с поживач та Постачальник зобо в'язуються утримувати устано вки, що вказані в цьому акті, у справному стані та експлуат увати їх відповідно до ПКЕЕ, П ТЕ, ПБЕЕС.

10. Постачальник зобов'язує ться забезпечити на територі ї своїх підстанцій охорону е лектромереж, що належать Осн овному споживачу, та допуск О сновного споживача (за служб овим посвідченням) в електро установки для ремонту обладн ання та ЛЕП, що належать Основ ному споживачу.

11. Основний споживач зобов'я зується забезпечити на своїй території охорону електроме режі, що належить Постачальн ику та Споживачу, вільний дос туп до електроустановок прац івників Постачальника та Спо живача (за службовим посвідч енням) в будь-яку годину доби д ля проведення необхідних роб іт.

12. Споживач зобов'язується з абезпечити на своїй територі ї охорону електромережі, що н алежить Основному споживачу , вільний доступ до електроус тановок працівників Постача льника та Основного споживач а (за службовим посвідченням ) в будь-яку годину доби для пр оведення необхідних робіт.

Головний інженер



(П.І.Б., підпис)

Постачальник: Споживач:

Начальник

Рубіжанського РЕМ


Сидор ов Є.В.

М. П. «___»


2011 р.

Директор


Ісхаков І.І.

М.П. « ___ »


2011 р.

3. Стягнути з відповідача , ТОВ "БКФ", 93000, Луганськ а обл., м. Рубіжне, вул. Б. Хмельн ицького, 77, код 19079748, на користь позивача, ТОВ "Луганське е нергетичне об'єднання", 91021, м. Луганськ, кв-л Гайового, 35а , код 31443937, витрати зі сплати де ржмита у розмірі 85,0 грн. т а інформаційно-технічні витр ати у розмірі 236,0 грн. на ра хунок 2600518818 в ЛОД ПАТ "Райффайзе н Банк Аваль" м. Луганськ, МФО 304 007.

Наказ видати після набран ня законної сили цим рішення м.

Рішення набирає законної с или після закінчення десятид енного строку з дня його підп исання.

Рішення підписане 21.06.11.

Суддя А.Г.Ворожцов

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення20.06.2011
Оприлюднено30.06.2011
Номер документу16467942
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —9/90пд/2011

Рішення від 20.06.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ворожцов А.Г.

Ухвала від 23.05.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ворожцов А.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні