Ухвала
від 15.06.2011 по справі 1/103-09-4390
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬК ОЇ ОБЛАСТІ



УХВАЛА

ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ЗВІТУ ЛІ КВІДАТОРА

ТА ПРИПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

"15" червня 2011 р. Спра ва № 1/103-09-4390

За заявою Комунального п ідприємства "Житлово-експлуа таційне об`єднання №2"

про визнання банкрутом К омунального підприємства "Жи тлово-експлуатаційне об`єдна ння №2" (Одеська область, м. Білг ород-Дністровський, вул. Свер длова, 52, код ЄДРПОУ 33267893)

Суддя Найфлей ш В. Д.

Представники сторін:

Від кредиторів: ФСС в НВнВ т а ПЗУ: ОСОБА_1 (довіреність ).

Ліквідатор: арбітражний ке руючий Ільєнок Л.С. (ліцензія, постанова).

Суть спору: про визна ння банкрутом

Комунальне підприємств о „Житлово-експлуатаційне об ' єднання №2” звернулось до с уду із заявою про порушення п ровадження у справі про банк рутство Комунального підпри ємства „Житлово-експлуатаці йне об' єднання №2” посилаюч ись на неспроможність погаси ти заборгованість перед кред иторами.

Ухвалою суду від 02.09.2009р. поруш ено провадження у справі №1/103-09 -4390 за заявою Комунального під приємства "Житлово-експлуата ційне об`єднання №2" про визнан ня банкрутом Комунального пі дприємства "Житлово-експлуат аційне об`єднання №2".

Ухвалою суду від 21.10.2009 року в п ідготовчому засіданні введе но процедуру розпорядження м айном боржника, розпоряднико м майна призначено арбітражн ого керуючого Ільєнок Людмил у Сергіївну, зобов' язано КП "Житлово-експлуатаційне об`є днання №2” подати в десятиден ний строк оголошення про пор ушення провадження у справі про банкрутство КП "Житлово-е ксплуатаційне об`єднання №2” до офіційного друкованого о ргану (газети “Голос України ” чи “Урядовий кур`єр”) з метою виявлення всіх кредиторів т а можливих санаторів, призна чено розгляд справи в попере дньому засіданні суду, зобов ' язано розпорядника майна н адати, реєстр вимог кредитор ів, докази розгляду разом з бо ржником заяв про визнання кр едиторських вимог в порядку ч. 3 ст. 14 Закону України “Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання його банкрутом”, докази повідомл ення заявників про результат и розгляду їх вимог.

Оголошення про порушення провадження по справі про ба нкрутство КП "Житлово-експлу атаційне об`єднання №2” опубл іковано в газеті “Урядовий к ур' єр” від 18.11.2009 р. №214 .

Ухвалою господарського с уду Одеської області від 13.01.2010р . в попередньому засіданні су ду затверджено реєстр вимог кредиторів КП "Житлово-експл уатаційне об`єднання №2" до скл аду якого увійшли вимоги І-ої черги: заборгованість по зар обітній платі - 27866,42 грн, вимог и ІІ-ї черги: заборгованість п о заробітній платі - 23974,24 грн, в имоги Білгород-Дністровсько го міськрайонного центру зай нятості - 2318,82 грн., вимоги Відд ілення Виконавчої дирекції Ф онду соціального страхуванн я від нещасних випадків на ви робництві та професійних зах ворювань України в Білгород- Дністровському районі Одесь кої області - 597 грн., вимоги ІІ І-ої черги: вимоги Білгород-Дн істровської ОДПІ в Одеській області - 76016,51 грн., вимоги ІV-ої черги: вимоги Державної інсп екції з контролю за цінами в О деській області - 24655,44 грн., вим оги VІ-ої черги: вимоги Білгоро д-Дністровської ОДПІ в Одесь кій області - 16639,38грн., вимоги Д ержавної інспекції з контрол ю за цінами в Одеській област і - 49310,88 грн., зобов' язано роз порядника майна Комунальног о підприємства "Житлово-експ луатаційне об`єднання №2" орга нізувати проведення зборів к редиторів у відповідності зі ст. 16 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом”, створити комітет к редиторів, на засіданні яког о вирішити питання відносно подальшого розгляду справи ( ліквідація, санація, мирова у года), протокол засідання ком ітету кредиторів надати суду .

Згідно довідки КП „Білго род-Дністровське БТІ” № 1611 від 10.09.09р. нерухомого майна за бор жником не зареєстровано. За п ідприємством автотранспорт ні засоби не зареєстровані, п ро що свідчить довідка РЕВ-4 УД АІ ГУМВС України в Одеській о бласті.

Відповідно до виписки з бан ківського рахунку боржника в ід 13.10.2009р. залишок грошових кош тів становить 13377, 94 грн.

17.02.2010 року розпорядник майна подав до господарського суду Одеської області протоколи зборів кредиторів №1 від 12.10.2010 р оку та засідання комітету кр едиторів №1 від 12.10.2010 року, на яко му вирішено питання про визн ання боржника банкрутом, від криття ліквідаційної процед ури, призначення ліквідаторо м арбітражного керуючого Іль єнок Л. С. та встановлено розмі р оплати послуг у розмірі сер едньомісячної заробітної пл ати керівника підприємства з а 12 місяців, що передують пору шенню справи про банкрутство , але не менше ніж 2 розміри мін імальної заробітної плати.

Постановою господарського суду Одеської області від 28.04.2 010р. Комунальне підприємство " Житлово-експлуатаційне об`єд нання №2" визнано банкрутом, в ідносно нього відкрито лікві даційну процедуру, ліквідато ром призначено арбітражного керуючого Ільєнок Л. С., затве рджено розмір оплати послуг арбітражного керуючого в пор ядку ст. 3-1 Закону України “Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом” у розмірі сере дньомісячної заробітної пла ти керівника підприємства за 12 місяців, що передують поруш енню справи про банкрутство, але не менше ніж 2 розміри мін імальної заробітної плати, з обов`язано ліквідатора прове сти ліквідаційні заходи та н адати суду звіт.

Ухвалою суду від 25.08.2010р. визн ано Фонд соціального страхув ання від нещасних випадків н а виробництві та професійних захворювань України в Білго род-Дністровському районі Од еської області поточним кред итором Комунального підприє мства "Житлово-експлуатаційн е об`єднання №2" з грошовими ви могами у сумі 675, 35 грн. та Білгор од-Дністровський міськрайон ний центр зайнятості поточни м кредитором Комунального пі дприємства "Житлово-експлуат аційне об`єднання №2" з грошов ими вимогами у сумі у сумі 302, 32 г рн.

Ухвалою суду від 01.11.2010р. визн ано УПФУ в м. Білгород-Дністро вський Одеської області пото чним кредитором Комунальног о підприємства "Житлово-експ луатаційне об`єднання №2" з гр ошовими вимогами у сумі 7529,70 гр н.

21.02.2011р. до суду надійшла заява УПФУ в м. Білгород-Дністровсь кий про збільшення кредиторс ьких вимог до банкрута на сум у 1912, 30 грн., які визнані ліквідат ором в повному обсязі.

На виконання постанови гос подарського суду Одеської об ласті, за результатами робот и ліквідатором надано суду л іквідаційний баланс та звіт ліквідатора, з підтверджуючи ми документами, які свідчать про відсутність у банкрута м айна, транспортних засобів, г рошових коштів та інших акти вів.

Зі звіту ліквідатора вбача ється, що в ході ліквідаційно ї процедури підприємства пра цівники не звільнялись, оскі льки осіб, які б знаходились у трудових відносинах з банкр утом, виявлено не було.

В ході ліквідаційної проце дури ліквідатором проведено заходи щодо пошуку, виявленн я та повернення дебіторської заборгованості банкруту, за результатами якої до каси ба нкрута повернуто грошові кош ти у сумі 67979, 09 грн. Також після п роведення інвентаризації та оцінки майна банкрута лікві датором реалізовано об' єкт и ліквідаційної маси на суму 8 300, 00 грн.

Крім того, ліквідатором пог ашено кредиторську заборгов аність І-ої черги по заробітн ій платі - 27866,42 грн. та ІІ-ої чер ги по заробітній платі - 23974,24 г рн.

Залишком грошових коштів ч астково погашено витрати арб ітражного керуючого та встан овлена постановою суду від 28.0 4.2010р. оплата послуг арбітражно го керуючого.

Звіт про оплату послуг і від шкодування витрат арбітражн ого керуючого затверджено ко мітетом кредиторів згідно пр отоколу засідання комітету к редиторів від 10.06.2011р.

Приймаючи до уваги, що вказа ні витрати підтверджені мате ріалами справи, звіт про опла ту послуг та відшкодування в итрат арбітражного керуючог о Ільєнок Л. С. підлягає затвер дженню господарським судом.

У зв' язку з відсутністю ма йна, грошових коштів, транспо ртних засобів та інших актив ів, кредиторська заборговані сть перед Білгород-Дністровс ький міськрайонним центром з айнятості, Відділенням Викон авчої дирекції Фонду соціаль ного страхування від нещасни х випадків на виробництві та професійних захворювань Укр аїни в Білгород-Дністровсько му районі Одеської області, Б ілгород-Дністровською об' є днаною державною податковою інспекцією в Одеській облас ті, Державною інспекцією з ко нтролю за цінами в Одеській о бласті не погашена.

Інших кредиторів ліквідат ором не виявлено.

Скарг на дії ліквідатора за час його роботи до господарс ького суду не надійшло.

За положеннями п.2 ст.32 вказан ого Закону, якщо за результат ами ліквідаційного балансу п ісля задоволення вимог креди торів не залишилось майна, го сподарський суд виносить ухв алу про ліквідацію юридичної особи - банкрута.

Вимоги, які не задоволені за недостатністю майна вважати погашеними відповідно до ч. 6 ст. 31 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом”.

Вимоги, заявлені після закі нчення строку, встановленого для їх подання, не розглядают ься і вважаються погашеними відповідно до ч. 5 ст. 31 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”.

За таких обставин, суд затв ерджує звіт ліквідатора та л іквідаційний баланс банкрут а, ліквідує та припиняє Комун альне підприємство "Житлово- експлуатаційне об`єднання №2 " з виключенням з єдиного держ авного реєстру юридичних осі б та фізичних осіб відповідн о до ст. 39 Закону України „Про д ержавну реєстрацію юридични х осіб та фізичних осіб - під приємців”, припиняє повноваж ення ліквідатора банкрута та припиняє провадження у спра ві на підставі п. 6 ст. 40 „Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом”.

Керуючись ст.32, п. 6 ст. 40 З акону України „Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”, ст.86 ГПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Затвердити звіт лі квідатора та ліквідаційний б аланс Комунального підприєм ства "Житлово-експлуатаційне об`єднання №2" (Одеська област ь, м. Білгород-Дністровський, в ул. Свердлова, 52, код ЄДРПОУ 33267893).

2. Ліквідувати та припинити Комунальне підприємство "Жит лово-експлуатаційне об`єднан ня №2" (Одеська область, м. Білго род-Дністровський, вул. Сверд лова, 52, код ЄДРПОУ 33267893) з виключе нням з Єдиного державного ре єстру підприємств та організ ацій України.

3. Вимоги, не задоволені за не достатністю майна, вважаютьс я погашеними.

4. Зобов' язати ліквідатора передати фінансово-господар ські документи банкрута до а рхівних організацій для пода льшого зберігання згідно зак онодавства.

5. Повноваження ліквідатора припинити.

6. Провадження у справі № 1/103-09 -4390 - припинити.

Копію ухвали надіслати: кр едиторам, ліквідатору, держа вному органу з питань банкру тства, державному реєстратор у у м. Білгород-Дністровський .

Суддя Найфлейш В.Д.

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення15.06.2011
Оприлюднено30.06.2011
Номер документу16468813
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1/103-09-4390

Ухвала від 15.06.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

Ухвала від 23.05.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

Ухвала від 18.04.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

Ухвала від 21.03.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

Ухвала від 21.02.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

Ухвала від 24.01.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

Ухвала від 16.09.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

Ухвала від 02.09.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні