Ухвала
від 21.06.2011 по справі 5024/1178/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м.Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

про порушення справи про ба нкрутство

"21" червня 2011 р. Справ а № 5024/1178/2011

Суддя господарськ ого суду Херсонської області Пригуза П.Д. , розглянувши матеріали

за заявою: Державноїа по даткової інспекції у м. Херсо ні, ідентифікаційний код 21296163, в ул. І.Кулика, 143-А, м. Херсон;

до Товариства з обмежен ою відповідальністю "Торгови й дім "Компресорагрегат", іден тифікаційний код 35119970, Миколаї вське шосе, 5-й км., м Херсон;

про визнання банкрутом

в с т а н о в и в:

Заявник звернувся до суду з заявою про визнання ба нкрутом боржника, з підстав, щ о керівні органи боржника ві дсутні за його місцезнаходже нням, боржник не звітує до под аткового органу та наявності інших ознак, що свідчать про в ідсутність підприємницької діяльності боржника.

Представлених матеріалів достатньо для порушення спра ви про банкрутство суб' єкта підприємницької діяльності боржника-юридичної особи за особливостями, передбаченим и ст. 52 Закону України "Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом" щодо відсутнього бо ржника та призначення розгля ду справи у підготовчому зас іданні.

Відповідно до ч. 2 ст. 2 Закону питання щодо створення орга нізаційних умов, необхідних для реалізації відповідних п роцедур банкрутства, в тому ч ислі щодо відсутнього боржни ка, відносяться до повноваже нь Державного органу з питан ь банкрутства.

Керуючись ст.ст. 2, 8, 11, 12, 52 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.с т. 38, 64, 67 ГПК України, суд -

у х в а л и в :

1. Прийняти заяву до роз гляду і порушити провадження у справі про банкрутство.

2. Призначити справу до розг ляду у підготовчому засіданн і на "05" липня 2011 р. на 11:30 год. в приміщенні господарського с уду каб. № 214 (м. Херсон вул.Горьк ого,18)

3. Запропонувати кредитору н адати письмову згоду на приз начення кредитора ліквідато ром відсутнього боржника або надати клопотання про призн ачення ліквідатором професі йного арбітражного керуючог о з його згодою на призначенн я.

4. Залучити до участі у справ і власника (засновника) боржн ика громадянина ОСОБА_1, АДРЕСА_1.

5. Зобов' язати боржника та власника боржника ОСОБА_1 до дня судового засідання на дати: установчі та реєстраці йні документи (статут, довідк у із ЄДР, свідоцтво про держав ну реєстрацію), відзив на заяв у відповідно до ч. 3 ст. 11 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" з пі дтвердженням чи заперечення ми щодо факту неплатоспромож ності та розміру вимог креди тора; відомості про фінансов ий та майновий стан підприєм ства; перелік дебіторів і кре диторів із зазначенням їх ре квізитів та сум заборгованос ті; дані про заборгованість п о заробітній платі; дані про в сі наявні рахунки в банківсь ких установах і їх адреси; від омості про місцезнаходження документів з фінансово-госп одарської діяльності; поясне ння та обґрунтування причин припинення підприємницької діяльності.

6. Зобов' язати Херсонський сектор з питань банкрутства протягом семи днів: подати до суду кандидатуру арбітражно го керуючого чи кандидатуру з числа працівників державно го органу з питань банкрутст ва для призначення ліквідато ром боржника, повідомивши йо го (кандидата) про день судово го засідання. До пропозиції д одати заяву арбітражного кер уючого про свою згоду на приз начення ліквідатором боржни ка та про відсутність у нього заінтересованості стосовно боржника та кредиторів.

7. Ввести мораторій на задов олення вимог кредиторів, у зв ' язку з чим заборонит и органам стягнення та орган ам державної виконавчої служ би стягнення на підставі вик онавчих документів та інших документів, за якими здійсню ється стягнення відповідно д о законодавства.

8. Ухвалу надіслати: заявник ові; засновнику боржника - О СОБА_1; боржнику; Херсонсько му сектору з питань банкрутс тва; ВДВС Суворовського РУЮ; д ержавному реєстратору.

Суддя П.Д. Пригуза

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення21.06.2011
Оприлюднено30.06.2011
Номер документу16469145
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5024/1178/2011

Ухвала від 04.12.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 04.09.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 17.01.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Постанова від 08.09.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 16.08.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 05.07.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

Ухвала від 21.06.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пригуза П.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні