Постанова
від 08.06.2011 по справі б-24/190-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІ ВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. ка нцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідац ійного балансу

"08" червня 2011 р. Справа № Б-24/190-10

вх. № 9165/2-24

Суддя господарського суд у Кононова О.В.

при секретарі судового за сідання Дородіна І.А.

За участю:

ліквідатора - ОСОБА_1., до р. № 50/9/24-020 від 06.01.2011 року

По справі за заявою ДПІ у Дз ержинському районі м. Харков а

до ТОВ "Багатогранний світ", м. Харків

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Постановою господар ського суду Харківської обла сті від „01” листопада 2010 по спр аві № Б-24/190-10 року ТОВ "Багатогра нний світ", код 34467552, визнано бан крутом, ліквідатором признач ено ініціюючого кредитора - Д ПІ у Дзержинському районі м. Х аркова, код 22705936.

Ліквідатора зобов' язано в строк до “01” травня 2011 року ви конати ліквідаційну процеду ру та надати суду ліквідацій ний звіт, ліквідаційний бала нс та інші докази, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури.

25.02.2011 року до канцелярії суду від ліквідатора надійшов зв іт про виконання ліквідаційн ої процедури щодо ТОВ "Багато гранний світ".

Враховуючи, що строк здійсн ення ліквідаційної процедур и, встановлений постановою г осподарського суду від 01 лист опада 2010, закінчувався, суд, узв алою від 12.05.2011 р. призначив до сл ухання звіт ліквідатора, зоб ов' язав ліквідатора надати суду всі докази, що свідчать п ро виконання ліквідаційної п роцедури, зазначені в постан ові суду від 01.11.2010 р.

В призначеному судовому за сіданні ліквідатор повідоми в, що ліквідаційну процедуру завершено, тому, просив суд з атвердити наданий звіт лікві датора та ліквідаційний бала нс, ліквідувати банкрута як ю ридичну особу та провадження у справі припинити.

Розглянувши в судовому зас іданні наданий суду звіт про роботу ліквідатора і докуме нти, що свідчать про виконанн я ліквідаційної процедури, з аслухавши пояснення ліквіда тора, суд встановив, що після в изнання ТОВ "Багатогранний с віт" банкрутом та відкриття л іквідаційної процедури лікв ідатором були здійснені захо ди відповідно до ст. ст. 22-32, 52 Зак ону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” (далі - Закон).

Для виявлення майнових акт ивів ТОВ "Багатогранний світ ", були направлені запити до Ха рківського міського бюро тех нічної Інвентаризації, управ ління ДАІ, Харківського місь кого управління земельних ре сурсів, інформація надійшла про відсутність будь яких ма йнових активів.

Був направлений запит до ДВ С Дзержинського району м. Хар кова. Згідно відповіді було в становлено, що виконавчий до кумент відносно боржника ТОВ "Багатогранний світ", на викон ання до відділу не надходив.

Були направлені запити до П енсійного фонду Дзержинсько го району м. Харкова; Дзержинс ького Центра зайнятості м. Ха ркова, Фонду соціального стр ахування з тимчасової втрати працездатності м. Харкова, Ві дділення виконавчої дирекці ї Фонду соціального страхува ння від нещасних випадків у Д зержинському районі м. Харко ва.

Згідно відповіді з УФПУ Дзе ржинського району м. Харкова у ТОВ "Багатогранний світ", за боргованість перед управлін ням ФПУ Дзержинського району м. Харкова відсутня.

Згідно відповіді з Фонду со ціального страхування від не щасних випадків заборговані сть ТОВ "Багатогранний світ" в ідсутня.

Згідно відповіді з Фонду со ціального страхування з тимч асової втрати працездатност і ТОВ "Багатогранний світ"", ві дповідно до останнього надан ого звіту про нараховані вне ски, перерахування та витрат и перед Фондом соціального с трахування з тимчасової втра ти працездатності заборгова ність відсутня.

Згідно відповіді Відділен ня виконавчої дирекції Фонду у Дзержинському районі м. Хар кова заборгованості перед Фо ндом не має.

Був направлений запит до Де партаменту транспорту і зв'я зку Харківської міської інсп екції держтехнагляду. Згідно відповіді з Департаменту тр анспорту і зв'язку Харківськ ої міської інспекції держтех нагляду за ТОВ "Багатогранни й світ", ніяка техніка не зареє стрована

Згідно відповіді з Прокура тури Дзержинського р-ну м. Хар кова кримінальної справи сто совно директора ТОВ "Багатог ранний світ", не порушувалась , до провадження не приймалос ь та до суду не направлялось.

У встановлений законом стр ок заяв з грошовими вимогами ліквідатору не надійшло.

Ліквідатором складений ре єстр вимог кредиторів на заг альну суму 220,94 грн. Підприємств о не має можливості погасити заборгованість перед кредит ором у зв'язку з відсутністю а ктивів, які можна було б напра вити на її погашення.

Ліквідатором складений лі квідаційний баланс з непогаш еною кредиторською заборгов аністю в сумі 0,2 тис грн.

Зважаючи на ці обставини та керуючись п. 6 ст. 31 Закону вимо ги, не задоволені за недостат ністю майна, вважаються пога шеними.

Розглянувши наданий суду з віт ліквідатора та ліквідаці йний баланс і враховуючи, що л іквідатором виконані всі нео бхідні заходи по ліквідації підприємства-банкрута, а май на у банкрута не виявлено, суд вважає за необхідне затверд ити ліквідаційний звіт та лі квідаційний баланс, провадже ння у справі припинити.

Керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40, с т. 52 Закону України “Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом”, ст. 86 Господарського процесуального кодексу Укра їни, суд, -

УХВАЛИВ:

Затвердити наданий суду ліквідаційний звіт та л іквідаційний баланс.

Ліквідувати юридичну особ у - Товариство з обмеженою від повідальністю “Багатогранн ий світ”, м. Харків, код 34467552, заре єстроване 09.08.06 р. Виконавчим ко мітетом Харківської міської ради за № 14801020000028216, місцезнаходже ння: 61072, м. Харків, вул.23 Серпня, бу д. 16, кв. 66.

Провадження у справі припи нити.

Зобов' язати Головне упра вління статистики по Харківс ькій області виключити з Єди ного Державного реєстру підп риємств та організацій Украї ни Товариство з обмеженою ві дповідальністю “Багатогран ний світ”, код 34467552.

Зобов`язати державного реє стратора провести державну р еєстрацію припинення юридич ної особи - банкрута, внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних о сіб-підприємців запис про пр оведення державної реєстрац ії припинення юридичної особ и та передати органам держав ної статистики, державної по даткової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціал ьного страхування повідомле ння про проведення державної реєстрації припинення для з няття юридичної особи з облі ку.

Ухвалу направити ліквідат ору, Харківському обласному управлінню статистики, управ лінню з питань банкрутства у Харківській області Державн ого департаменту з питань ба нкрутства , державному реєст ратору.

Суддя Кононова О.В.

Дата ухвалення рішення08.06.2011
Оприлюднено30.06.2011
Номер документу16471465
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-24/190-10

Постанова від 01.11.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

Ухвала від 18.10.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

Ухвала від 12.05.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Постанова від 08.06.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні