Постанова
від 15.06.2011 по справі б-24/119-09
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-24/119-09

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,  

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідаційного балансу

"15" червня 2011 р.                                                             Справа № Б-24/119-09

вх. № 7171/2-24

Суддя господарського суду Кононова О.В.

при секретарі судового засідання Дородіна І.А.

За участю:

ліквідатора -

По справі  за заявою ДПІ у Орджонікідзевському районі м. Харкова

до ТОВ "Спецтеххімпостачання", м. Харків

про визнання банкрутом  

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарського суду Харківської області від „23” вересня 2009 року Товариство з обмеженою відповідальністю “СПЕЦТЕХХІМПОСТАЧАННЯ”, код 33529078, визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру Ліквідатором банкрута призначено ініціюючого кредитора –ДПІ у Орджонікідзевському районі м. Харкова. Ліквідатора зобов'язано в строк до "23" вересня 2010 року виконати ліквідаційну процедуру, надати суду обґрунтований звіт про виконану роботу, всі докази, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури.

Ухвалою господарського суду Харківської області від 24 травня 2011р. було відкладено слухання звіту ліквідатора на "15" травня 2011 р. о 11:40 год., зобов'язано ліквідатора надати суду обґрунтований звіт про виконану роботу, а також всі докази, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, зазначені в постанові суду від 23.09.2009 р.

В судовому засіданні ліквідатор пояснив, що ліквідаційна процедура завершена, розрахункові рахунки боржника в установах банків закриті, тому  просив суд затвердити наданий звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, ліквідувати банкрута як юридичну особу та провадження у справі припинити.

Розглянувши в судовому засіданні наданий суду звіт про роботу ліквідатора і документи, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, заслухавши пояснення ліквідатора, суд встановив, що після визнання ТОВ "Спецтеххімпостачання" банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури ліквідатором були здійснені заходи відповідно до ст. ст. 22-32, 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” (далі –Закон).

Для виявлення майнових активів ТОВ "Спецтеххімпостачання", були направлені відповідні запити.

Згідно листа ВДАІ з обслуговування Орджонікідзевського району м.Харкова ГУМВСУ у Харківській області, автотранспортні засоби за ТОВ "Спецтеххімпостачання" не зареєстровані.

Харківське управління земельних ресурсів повідомило, що правоустановчі документи на право власності або користування землею за підприємством не зареєстровано..

Комунальне підприємство Харківське міське бюро технічної інвентаризації повідомило, що відомостями про реєстрацію права власності на об'єкти нерухомого майна за підприємством не значаться.

Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Харківського обласного відділення повідомив, що підприємство звітів про нараховані внески, перерахування та витрати, пов'язані із загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності до Фонду не надавало.

Управління Пенсійного фонду України у Орджонікідзевському районі м. Харкова повідомило, що підприємство не перебуває на обліку в управлінні Пенсійного фонду.

Харківський обласний центр зайнятості повідомив, що підприємство, як платник страхових внесків до Фонду, у Харківському міському центрі зайнятості не зареєстроване.

Відділення виконавчої дирекції Фонду страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Орджонікідзевському районі м. Харкова повідомило, що підприємство у відділені Фонду не зареєстроване.

Державна виконавча служба Орджонікідзевького району м. Харкова повідомила, що у відношенні боржника виконавчі документи на виконання не надходили.

У газеті "Прем'єр" було опубліковано оголошення про банкрутство ТОВ «Спецтеххімпостачання», недійсність печаток, штампу та уставних документів підприємства.

Закрито розрахунковий рахунок підприємства ТОВ "Спецтеххімпостачання" №2600302190009.

Державний Архів Харківської області повідомив, що документи та акти про вилучення для знищення документів ТОВ «Спецтеххімпостачання», термін зберігання яких закінчився, до архіву не надходили.

Міська інспекція держтехнагляду повідомила, що ніяка техніка за ТОВ «Спецтеххімпостачання» не зареєстрована.

Прокуратура Орджонікідзевського району м. Харкова повідомила, що кримінальні справи відносно директора Д'яченко В'ячеслава Анатолійовича не порушувались та до провадження не приймались.

Про закінчення ліквідаційної процедури повідомлено Харківський Міський центр зайнятості, Орджонікідзевське районне управління ПФУ, Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України, виконавчу дирекцію Харківського обласного відділення фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

У встановлений законом строк заяв з грошовими вимогами ліквідатору не надійшло.

Ліквідатором складений реєстр вимог кредиторів на загальну суму 503390,11грн. Підприємство не має можливості погасити заборгованість перед кредитором у зв'язку з відсутністю активів, які можна було б направити на її погашення.

Ліквідатором складений ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю в сумі 503,4 тис грн.

Зважаючи на ці обставини та керуючись п. 6 ст. 31 Закону вимоги, не задоволені за недостатністю майна,  вважаються погашеними.

Розглянувши наданий суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс і враховуючи, що ліквідатором виконані всі необхідні заходи по ліквідації підприємства-банкрута, а майна у банкрута не виявлено, суд вважає за необхідне затвердити ліквідаційний звіт та ліквідаційний баланс, провадження у справі припинити.

          Керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40, ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86  Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

Затвердити наданий суду ліквідаційний звіт та ліквідаційний баланс.

Ліквідувати юридичну особу - Товариство з обмеженою відповідальністю „СПЕЦТЕХХІМПОСТАЧАННЯ”, код 33529078, зареєстроване виконавчим комітетом Краматорської міської ради  Донецької області 28.04.05 р., реєстраційний № 1 270 105 0002 000634, місцезнаходження: 6007, м. Харків, вул. Рибалка, 89, кв. 42.

Провадження у справі припинити.

Зобов'язати Головне управління статистики по Харківській області виключити з Єдиного Державного реєстру підприємств та організацій України Товариство з обмеженою відповідальністю „СПЕЦТЕХХІМПОСТАЧАННЯ”, код 33529078.

Зобов`язати державного реєстратора провести державну реєстрацію припинення юридичної особи - банкрута, внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи та передати органам державної статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення про проведення державної реєстрації припинення для зняття юридичної особи з обліку.

Ухвалу направити ліквідатору, Харківському обласному управлінню статистики, управлінню з питань банкрутства у Харківській області Державного департаменту з питань банкрутства , державному реєстратору.

Суддя                                                                                            Кононова О.В. 

Дата ухвалення рішення15.06.2011
Оприлюднено30.06.2011
Номер документу16488739
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-24/119-09

Ухвала від 24.11.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

Ухвала від 18.10.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

Ухвала від 20.09.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

Ухвала від 02.09.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

Ухвала від 12.04.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 24.05.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 15.03.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 24.01.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Постанова від 15.06.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні