Постанова
від 28.03.2011 по справі 3-479-11
УМАНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

      

                                                                                                    копія                                                                                                                        Справа № 3-479

                                                                                          2011 року

П О С Т А Н О В А

І м е н е м   У к р а ї н и

28 березня 2011 року Суддя Уманського міськрайонного суду Прокулевич В.С. розглянувши матеріали, які надійшли від ВДАІ м.Умань та Уманського району про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, працюючого інженером ТОВ СП АТС «Україна», проживаючого ІНФОРМАЦІЯ_2 за ст.124 Кодексу України про адміністративні правопорушення,

В С Т А Н О В И В:

          ОСОБА_1 17 лютого 2011 року о 11 годині 00 хвилин в м.Черкаси по вул.Смілянській-150, на перехресті заїзду на автовокзал, виїхав на заборонений сигнал світлофору та скоїв зіткнення з автомобілем «Опель Омега»д/н НОМЕР_1, який виїзжав  з заїзду на автовокзал на зелений сигнал світлофору. При ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

В судовому засіданні ОСОБА_1 свою вину у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ст.124 КУпАП визнав повністю.          

Вина ОСОБА_1 у вчиненні адміністративного правопорушення в суді підтверджена повністю зібраними на нього матеріалами цієї справи та протоколом про адміністративне правопорушення серії СА1 №092571 від 17 лютого 2011 року, складеного інспектором дізнання  ВДАІ м.Черкаси ОСОБА_2, з яких вбачається склад правопорушення, передбачений ст.124 КУпАП.

Враховуючи характер вчиненого правопорушення, особу порушника, ступінь його вини, обставини, що пом’якшують і обтяжують відповідальність за адміністративне правопорушення, суддя рахує за необхідне обрати ОСОБА_1 адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Керуючись ст.124 ст.ст. 283, 284 Кодексу України про адміністративні правопорушення,

П О С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 піддати адміністративному стягненню у вигляді штрафу в розмірі 340 гривень.

Постанова судді може бути оскаржена особою, яку притягнуто до адміністративної відповідальності, її законним представником, захисником, потерпілим, його представником або на неї може бути внесено протест прокурора протягом десяти днів з дня винесення постанови до апеляційного суду Черкаської області через Уманський міськрайонний суд.

          Суддя (підпис)

З оригіналом згідно – судя                                                                                ОСОБА_3  

Дата ухвалення рішення28.03.2011
Оприлюднено15.07.2011
Номер документу16628763
СудочинствоАдмінправопорушення

Судовий реєстр по справі —3-479-11

Постанова від 28.03.2011

Адмінправопорушення

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Прокулевич В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні