Постанова
від 14.06.2011 по справі 5-374-11
УМАНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

14.06.2011 Копія

Справа № 5- 374-11

П О С Т А Н О В А

І М ' Я М У К Р А Ї Н И

14 червня 2011 року м. Умань

Уманський міськрайо нний суд Черкаської області в складі :

головуючо го-судді Рез нік Ю.В.

при секрет арі Ше вчук В.П.

з участю п рокурора Пе ченюк Л.М.

представн ика ВК ВІ В ойцеховська Л.В.

розглянувши у відкри тому судовому засіданні в за лі суду в м. Умані справу за по данням інспектора Умансько го РП Уманського МРВ КВІ УД ДУПВП в Черкаській області про звільнення від покаранн я ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Городниця Ума нського району Черкаської об ласті, українця, громадянин а України, освіта - закінчи в перший курс професійного л іцею № 9 в м. Умань, спеціальн ість маляр, не працюючого, про живаючого по АДРЕСА_1 Черк аської області, засудженого 31 травня 2010 року Уманським місь крайонним судом Черкаської о бласті за ч. 2 ст. 307 КК України до 5-ти років позбавлення волі, н а підставі ст. 75 КК України зві льнений від відбуття покаран ня з випробуванням на 1 рік, -

В С Т А Н О В И В :

Інспектор Умансь кого РП Уманського МРВ КВІ УДДУПВП в Черкаській облас ті направив до суду подання про звільнення від покаранн я ОСОБА_3, в якому вказав, що останній за місцем проживан ня характеризується посеред ньо, нарікань з боку дільничн ого інспектора міліції не на дходило, до кримінальної, адм іністративної відповідальн ості за час іспитового строк у не притягувався.

В судовому засіданні представник Уманського РП У манського МР ВКВІ УДДУПВП в Ч еркаській області подання п ідтримала і просила звільнит и ОСОБА_3 від покарання.

ОСОБА_3 в судовому засіданні не заперечував пр оти його звільнення від пока рання.

Прокурор вважає за не обхідне звільнити ОСОБА_3 від призначеного судом пока рання.

Враховуючи викладене , дослідивши матеріали подан ня, суд вважає, що подання підл ягає задоволенню на таких пі дставах: вироком Уманського міськрайонного суду Черкась кої області від 31 травня 2010 рок у ОСОБА_3 було засуджено з а ч. 2 ст. 307 КК України до 5-ти рокі в позбавлення волі, на підста ві ст. 75 КК України звільнено в ід відбуття покарання з випр обуванням на 1 рік; іспитовий с трок по даному вироку закінч ився 31 травня 2011 року. За даний п еріод ОСОБА_3 до криміналь ної та адміністративної відп овідальності не притягувавс я.

За таких умов суд вваж ає, що ОСОБА_3 необхідно зв ільнити від призначеного за вироком суду покарання.

На підставі викладен ого та керуючись ст. 78 КК Украї ни, ст. 408-1 КПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Звільнити ОСОБ А_3, ІНФОРМАЦІЯ_1 року на родження, від покарання, приз наченого за вироком Умансько го міськрайонного суду Черка ської області від 31 травня 2010 р оку.

На постанову протяго м п' ятнадцяти діб з моменту її проголошення може бути по дана апеляція до Апеляційног о суду Черкаської області.

Суддя підпис Ю.В. Резнік

З оригіналом згідно:

Суддя: Секретар :

СудУманський міськрайонний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення14.06.2011
Оприлюднено03.04.2012
Номер документу16929988
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —5-374-11

Постанова від 14.06.2011

Кримінальне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Резнік Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні