Ухвала
від 13.07.2011 по справі 2а-0870/5277/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

13 липня 2011 року Справа № 2а-0870/5277/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Калашник Ю.В., перевіривши м атеріали адміністративного позову Державної податкової інспекції у Ленінському рай оні м.Запоріжжя

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Каскад»

про припинення юридичної о соби

ВСТАНОВИВ:

11.07.2011 Державна податкова інсп екція у Ленінському районі м .Запоріжжя (далі - позивач) зве рнулась до суду із позовом до Товариства з обмеженою відп овідальністю «Каскад» (далі - відповідач) в якому просить припинити юридичну особу.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень.

Зазначений спір, згідно із с т. 17 КАС України, належить до ко мпетенції адміністративних судів і має розглядатись у по рядку адміністративного суд очинства та відповідно до ч. 2 ст.18 КАС України підсудний окр ужним адміністративним суда м.

Адміністративний позов по дано в межах строку зверненн я до адміністративного суду, встановленого ст.99 КАС Україн и. Підстави для повернення по зовної заяви, відмови у відкр итті провадження у справі та залишення позовної заяви бе з розгляду відсутні.

Оскільки рішення у цій спра ві стосується прав, свобод, ін тересів та обов' язків керів ника Товариства з обмеженою відповідальністю «Каскад», т о суддя вважає за необхідне з алучити до участі у справі у я кості третьої особи керівник а Товариства з обмеженою від повідальністю «Каскад» Шп ак Володимира Васильовича .

Під час підготовчого прова дження суддя встановив необх ідність витребувати у сторін та третьої особи всі наявні у них документи та матеріали, я кі можуть бути використані я к докази у справі.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Ураховуючи наведене, керую чись ст.ст. 107, 160, 165 КАС України, су ддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я в адміністративній справі № 2а-0870/5277/11 за позовом Державної п одаткової інспекції у Ленінс ькому районі м.Запоріжжя до Т овариства з обмеженою відпов ідальністю «Каскад» про при пинення юридичної особи.

2. Залучити до участі у справ і у якості третьої особи кері вника Товариства з обмеженою відповідальністю «Каскад» Шпак Володимира Васильови ча.

3. Закінчити підготовче пров адження та призначити судове засідання на 25 липня 2011 року, я ке відбудеться за адресою: м. З апоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в у залі судових засідань № 15 о 14 год. 30 хв. Справа розглядатиме ться одноособово суддею Кала шник Юлією Вікторівною.

4. Запропонувати подат и до початку судового засіда ння

позивачу - належним чином оформлену довіреність на представника; нормативні обґрунтування позовних вимо г; довідку щодо неподання від повідачем звітності та відсу тності заборгованості на час розгляду справи судом; довід ку з Єдиного державного реєс тру юридичних осіб та фізичн их осіб-підприємців на відпо відача на час розгляду справ и судом та інформація про зас новників і керівництво підпр иємства; інші документи, які мають значення для вирішення справи по суті; належним чино м засвідчені копії усіх витр ебуваних документів - у спр аву, оригінали - суду для огл яду.

відповідачу - у разі невиз нання адміністративного поз ову подати до 22 липня 2011 року пи сьмові заперечення проти поз ову та докази на обґрунтуван ня цих заперечень; належним ч ином оформлена довіреність н а представника; установчі до кументи; відомості про наявн ість податкової заборговано сті на день засідання суду; до кази надання до податкових о рганів податкової звітності або пояснення про причини її неподання; докази перебуван ня за юридичною адресою; інші документи, які мають значенн я для вирішення справи по сут і; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних док ументів - до справи, оригінал и - суду для огляду.

третій особі - документ, що посвідчує особу; довіреніст ь на представника (за наявнос ті); пояснення по суті спору; і нші документи, що можуть бути використані судом для виріш ення справи по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів - до справи, оригінали - суду для огляду.

5. Копію ухвали надіслати ос обам, які беруть участь у спра ві разом із витягом про їх про цесуальні права та обов' язк и.

6. У судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі. У разі немо жливості прибути у судове за сідання сторін, або їх предст авників, пропонуємо подати к лопотання про розгляд справи без участі представника.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя (підпис) Ю.В.Калашник

25 липня 2011 року 14:30

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.07.2011
Оприлюднено18.07.2011
Номер документу16942397
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/5277/11

Постанова від 01.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Калашник Юлія Вікторівна

Ухвала від 25.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Калашник Юлія Вікторівна

Ухвала від 01.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Калашник Юлія Вікторівна

Ухвала від 13.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Калашник Юлія Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні