Ухвала
від 14.07.2011 по справі 2а-3236/11/1070
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІ СТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття скороченого провадження в адміністратив ній справі

14 липня 2011 року 2а-3236/11/1070

Суддя Київського окружно го адміністративного суду Сп иридонова В.О., розглянувши по зовну заяву за позовом прок урора міста Ірпеня в інтерес ах держави в особі Ірпінсько ї об"єднаної державної подат кової інспекції Київської об ласті до Товариства з обмеж еною відповідальністю "Украї на" про стягнення податковог о боргу,

в с т а н о в и в:

Прокурор міста Ірпеня в і нтересах держави в особі Ірп інської об"єднаної державної податкової інспекції Київсь кої області звернувся до К иївського окружного адмін істративного суду з позовом до Товариства з обмеженою ві дповідальністю "Україна" про стягнення податкового боргу у розмірі 12 612,42 грн.

Спір виник із публічно-прав ових відносин та відповідно до статей 3, 4 та 17 Кодексу адмін істративного судочинства Ук раїни належить до юрисдикції адміністративних судів і пі длягає розглядату в порядку адміністративного судочинс тва.

Даний позов підсудний Ки ївському окружному адміні стративному суду та поданий з додержанням вимог статей 104 - 106 Кодексу адміністративно го судочинства України, пере шкоди для відкриття провадже ння в адміністративній справ і, що передбачені статтями 108 - 109 Кодексу адміністративного судочинства України, відсут ні.

Згідно зі статтею 1832 Кодексу адміністративного судочинс тва України дана адміністрат ивна справа за предметом поз ову може бути розглянута у по рядку скороченого проваджен ня. Позовна заява і додані до н еї документи є достатніми дл я відкриття скороченого пров адження у справі.

Керуючись статтями 107, 1832 Ко дексу адміністративного суд очинства України, суд

у х в а л и в:

1. Відкрити скорочене провадження в адміністратив ній справі. Справа розглядат иметься суддею Спиридоновою В.О. одноособово.

2. Копію ухвали разом із інфо рмацією про їхні процесуальн і права та обов' язки надіс лати сторонам. Відповідачу надіслати копію позовної за яви та додані до неї документ и.

3.Запропонувати відповідач у, в разі невизнання адмініст ративного позову, у десятиде нний строк з дня одержання ці єї ухвали надати суду письмо ві заперечення проти позову та докази на підтвердження ц их заперечень або заяву про в изнання позову. Заперечення проти позову або заяву про ви знання позову мають бути под ані позивачем до суду за адре сою: б-р Лесі Українки, 26, м. Київ , 01133.

4. У разі неподання відповід ачем заперечень проти позову , справа розглядатиметься су дом на підставі наявних у ній матеріалів та доказів.

5. Ухвала оскарженню не підл ягає.

Суддя Спиридо нова В.О.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.07.2011
Оприлюднено18.07.2011
Номер документу16943377
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-3236/11/1070

Постанова від 16.09.2011

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Спиридонова В.О.

Ухвала від 14.07.2011

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Спиридонова В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні