Ухвала
від 13.07.2011 по справі 15984/10/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а-  15984/10/2070

                                                                              

Україна

ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без розгляду

 13 липня 2011 р.                                                                                            м. Харків  

Харківський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді - Волкова Л.М., розглянувши в приміщенні суду в порядку письмового провадження справу за адміністративним  позовом   Державної податкової інспекції у Фрунзенському районі м. Харкова  до  Товариства з обмеженою відповідальністю "МД Груп Харків"  про стягнення заборгованості,-

                                                            ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з позовною заявою, в якій просив суд стягнути з  Товариства з обмеженою відповідальністю «МД Груп Харків»суму зобов’язань у загальному розмірі 205 500, 00 грн.

     Ухвалою суду від 16.12.2010 року було відкрито провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Фрунзенському районі м. Харкова до Товариства з обмеженою відповідальністю «МД Груп Харків»про стягнення заборгованості.

             Ухвалою суду від 25.01.2011 року було зупинено провадження по даній справі до набрання законної сили судовим рішенням у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «МД Груп Харків»до Державної податкової інспекції у Фрунзенському районі м. Харкова про скасування рішення.

            Ухвалою суду від 13.07.2011 року було поновлено провадження у справі за позовом  Державної податкової інспекції у Фрунзенському районі м. Харкова до Товариства з обмеженою відповідальністю «МД Груп Харків»про стягнення заборгованості.

            Позивачем було подано до суду клопотання про відкликання позовних вимог з  проханням  залишити позовну заяву без розгляду.

Суд вважає, що сторони є належним чином повідомленими про дату, час та місце судового засідання, потреба заслухати свідка чи експерта відсутня, перешкод для розгляду справи у судовому засіданні немає, а тому суд вважає що справу слід розглянути за наявними в ній матеріалами в порядку письмового провадження з огляду на ч. 6 ст. 128 КАС України.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 155 КАС України суд своєю ухвалою залишає позовну заяву без розгляду, якщо надійшло клопотання позивача про відкликання позовної заяви.

          Керуючись ст.ст. 133, 155, 165, 185, 186 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

                                                            УХВАЛИВ:

1. Позовну заяву  Державної податкової інспекції у Фрунзенському районі м. Харкова  до  Товариства з обмеженою відповідальністю "МД Груп Харків"  про стягнення заборгованості - залишити без розгляду.

  2. Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі  апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

3. Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги. Якщо апеляційна скарга не була подана у встановлений строк, ухвала набирає законної сили після закінчення цього строку.  У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.  

Суддя                                                                              Волкова Л.М.

 

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.07.2011
Оприлюднено18.07.2011
Номер документу16944775
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —15984/10/2070

Ухвала від 13.07.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волкова Л.М.

Ухвала від 25.01.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волкова Л.М.

Ухвала від 16.12.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волкова Л.М.

Ухвала від 13.07.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волкова Л.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні