Ухвала
від 14.07.2011 по справі б-13/4
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАН О-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

14 липня 2011 р. Справа № Б-13/4

Господарський суд Івано-Ф ранківської області у складі судді Шкіндера П.А.

при секретарі судового за сідання Кучмі І.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні звіт лік відатора та ліквідаційний ба ланс по справі

за заявою: Управління ПФУ в Галицькому районі,

вул.Шевченка, 10, м.Галич, Галицький район, Іва но-Франківська область,77100 д о боржника: Товариства з об меженою відповідальністю "Че рвона калина ІФ",

вул. Волі, 1, с.Д убівці, Галицький район, Іван о-Франківська область, 77172

про визнання боржника б анкрутство

за участю представників сторін:

ліквідатор: Іванишин І.В . (ліцензія серія НОМЕР_1 ві д 18.10.04)

від кредитора ПАТ "УкрСибб анк" в особі Івано-Франківс ького управління Західного регіонального департаменту АТ "УкрСиббанк": Пестов М.К.

від заявника: ОСОБА_2. (д овіреність №331/06 від 15.01.09р)-зав. юр . сектору;

від кредитора ДПІ в Галиць кому районі: ОСОБА_1 (дов .№1820/10/10 ввід 17.03.10);

від боржника: представн ики не з'явилися

ВСТАНОВИВ:

Управління ПФУ в Галиц ькому районі звернулося до с уду із заявою про порушення с прави про банкрутство ТзОВ "Ч ервона калина ІФ", (вул. Волі, 1, с .Дубівці, Галицький район, Іва но-Франківська область, код 136 45419).

Ухвалою від 18.01.10 порушено пр овадження у справі про банкр утство ТзОВ "Червона калина І Ф", (вул. Волі, 1, с.Дубівці, Галиць кий район, Івано-Франківська область) відповідно до ст.52 За кону України "Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м".

В ході провадження у справі , постановою суду від 09.02.10 боржн ика визнано банкрутом, відкр ито ліквідаційну процедуру т ерміном на три місяці та приз начено ліквідатором по справ і арбітражного керуючого Іва нишина Ігора Володимировича та зобов'язано його до 11.05.10 пода ти суду на затвердження звіт та ліквідаційний баланс про виконану ним роботу.

Ухвалою суду від 11.05.10 в порядк у ч.2 ст.22 Закону України "Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання його банкрутом" термін ліквідаці йної процедури продовжено н а два місяці.

Ухвалами від 08.02.11, 10.03.11, 09.06.11 продо вжено строк ліквідаційної пр оцедури та повноваження лік відатора по справі.

Ухвалою від 09.06.11 зобов'язано л іквідатора подати в судове з асідання 14.07.11 звіт лікві датора про виконану ним робо ту та ліквідаційний баланс н а розгляд та повідомити про с удове засідання 14.07.11 усі х встановлених по справі кре диторів .

На виконання приписів до ст .32 Закону України "Про відновл ення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом" ліквідатором по справ і Іванишин І.В. на затвердженн я суду подано звіт ліквідато ра та ліквідаційний баланс (в х.5979/2011-свх. від 14.07.11).

Розглянувши матеріали спр ави, звіт ліквідатора та лікв ідаційний баланс, заслухавши ліквідатора у відкритому су довому засіданні 14.07.11 , суд вваж ає, що звіт ліквідатора та лік відаційний баланс слід затве рдити, юридичну особу-боржни ка ліквідувати, вимоги креди торів не задоволені за недос татністю майна вважати погаш еними, провадження у справі п рипинити.

При цьому виходив з наступн ого.

Приписами ст.32 Закону Украї ни "Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом" встановл ено, що після завершення всіх розрахунків з кредиторами л іквідатор подає до господарс ького суду звіт та ліквідаці йний баланс, господарський с уд після заслуховування звіт у ліквідатора виносить ухвал у про затвердження звіту лік відатора та ліквідаційного б алансу.

Якщо за результатами лікві даційного балансу, після зад оволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарс ький суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи.

В ході ліквідаційної проце дури ліквідатором Іванишини м І.В. були направлені запити д о всіх відомих кредиторів бо ржника, а саме: ПФУ в Галицьком у районі, державної податков ої інспекції в Галицькому ра йоні, Галицької районної вик онавчої дирекції фонду соціа льного страхування з тимчасв ової втрати працездатності, відділення виконавчої дирек ції фонду соціального страху вання з тимчасової втрати пр ацездатності, відділення вик онавчої дирекції фонду соціа льного страхування від нещас них випадків на виробництві та професійних захворювань у Галицькому районі, Галицько го районноо центру зайнятост і. Зазначені кредитори напра вили до господарського суду і ліквідатора заяви з майнов ими вимогами.

З метою виявлення майна ТзО В "Червона калина ІФ", ліквіда тором були направлені запити до Івано-Франківського ОБТІ , Калуського ВРЕР при УДАІ УМВ С в Івано-Франківській облас ті, Галицької інспекції держ технагляду, Івано-Франківськ ої регоіональної філії ДП "Це нтр державного земельного ка дастру".

Калуський ВРЕР УДАІ УМВС, ре гіональна філія ДП "Центр дер жавного земельного кадастру ", Галицька інспекція держтех нагляду, повідомили проо від сутність у ТзОВ "Червона кали на ІФ" земельних ділянок і тра нспортних засобів, а Івано-Фр анківське ОБТІ повідомило пр о наявність нерухомого майна за боржником, а саме виробнич ого цеху площею 340,6кв.м. і вбира льні площею 10,1 кв.м., що знаходд яться в с.Дубівці Галицького району по вул.Йорданській, 1-А .

Відповідно до п.2 ст.25 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" про тягом п"ятнадцяти днів з дня п ризначення ліквідатора відп овідні посадові особи банкру та зобов"язані передати бухг алтерську та іншу документац ію банкрута, печатки та штапм и, матеріальні та іншу докуме нтацію банкрута, печатки та ш тампи, матеріальні та інші ці нності банкрута ліквідатору . Однак до цього часу зазначен а документація, печатка і шта мп колишнім керівником підпр иємсства ОСОБА_3 ліквідат ору не передані, незважаючи н а неодноразові звернення до прокурора Галицького району і начальника Галицького РВ У МВС (копія в матеріалах справ и). Згідно відповіді прокурат ури в Галицькому районі від 30. 06.11 проводилася перевірка щод о порушеного питання.

08.06.11 на Прикарпатській універсальній товарній бірж і через аукціонний центр "Уні версал" реалізовано майно лі квідаційної маси банкрута - в иробничий цех і вбиральню за ціною 33700грн.

Витрати на організацію про дажу майна становили через П УТБ і АЦ "Універсал" 2475грн.00коп., експертна оцінка - 1400грн.00коп., п ослуги нотраріуса - 620грн.00коп., оплата за виготовлення доку ментів в ОБТІ - 758грн.90коп., послу ги банку - 72грн.00коп. Всього вит рат - 5326грн.00коп.

Вимоги кредиторів відпові дно до рішення комітету кред иторів від 24.06.11 завдоволені на ступним чином:

- ПАТ "Укрсиббанк" - 150354грн.51коп. вимоги першої черги задово лені частково на суму 14085грн.00к оп.;

- Галицька виконавча дирекц ія ФСС від НВВ - 435грн.60коп. вимо ги другої черги не задоволен і;

- Галицька дирекція ФСС із Т ВП - 1234грн.23коп. вимоги другої че рги не задоволені;

- заборгованість по вимогах УПФУ в Галицькому районі - від сутня;

- ДПІ в Галицькому районі - 3997г рн.01коп. вимоги шостої черги не задоволені;

- ПАТ "Укрсиббанк" - 8547грн.19коп. вимоги шостої черги не задо волені.

У відповідності до п.6.ст. 31 Закону України „Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том” слід вважати дані вимог и погашеними та такими, що під лягають списанню.

Оплата послуг ліквідато ра становить 14289грн.00коп., що є ме ншою сумою від встановленої комітетом кредиторів оплати послуг в розмірі 15244грн.00коп. на зборах комітету кредиторів ТзОВ "Червона калина ІФ " 24.06.11.

Для нотаріального посвідч ення договору купівлі-продаж у між ТзОВ "Червона калина ІФ" і покупцем , ліквідатором, нап равлено звернення лдо Дубіве цької сільської ради з проха нням проведення інвентариза ції земельної ділянки, на які й розміщені виробничий цех і вбиральня. Згідно довідки пр иватного підприємства "Ленд" від 12.07.11 Управління Держкомзе му в Галицькому районі присв оїло земельній ділянці площе ю 0,10га, на якій розміщені вироб ничий цех і вбиральня кадаст ровий номер 2621282901:01:001:0647.

В поданому звіті ліквідато р боржника просить суд затве рдити розмір оплати послуг л іквідатра Іванишина І.В. по сп раві №Б-13/4 по проведенню лікві даційної процедури в сумі 14289г рн.00коп.

Згідно абзацу 2 частини 10 ст.3 -1 Закону України "Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом" розмір оплати послуг та відшкодування витрат арбітр ажного керуючого, здійснюєть ся кредитором або боржником , за заявою якого порушено спр аву.

Відповідно до ч.12 ст.3-1 вищевк азаного Закону оплата послуг ліквідатора за кожен місяць здійснення ним своїх повнов ажень виплачується в розмірі не менше двох мінімальних з аробітних плат та не більше с ередньомісячної заробітної плати керівника боржника з а останні дванадцять місяці в його роботи перед порушенн ям провадження у справі про б анкрутство.

З огляду на відсутність мож ливості відновлення платосп роможності боржника в ході л іквідаційної процедури та ві дповідність поданого ліквід аційного балансу, звіту лікв ідатора про виконану ним роб оту нормам законодавства, Тз ОВ "Червона калина ІФ", (вул. Во лі, 1, с.Дубівці, Галицький райо н, Івано-Франківська область ,код 13645419) слід ліквідува ти як юридичну особу.

Звіт ліквідатора про вико нану ним роботу, ліквідацій ний баланс та оплату праці сл ід затвердити, провадження п о справі припинити.

Керуючись ч. 2 ст. 3-1 ст.ст. 22, 23, 3 2, п.6 ст.40 Закону України "Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання його банкрутом", ст. 86 ст.80 Господарс ького процесуального кодекс у України, суд

УХВАЛИВ:

1. Затвердити ліквідац ійний баланс Товариства з об меженою відповідальністю "Ч ервона калина ІФ", (вул. Волі, 1, с .Дубівці, Галицький район, Іва но-Франківська область,код 1364 5419).

2. Юридичну особу - ТзОВ "Червона калина ІФ", (вул. Волі , 1, с.Дубівці, Галицький район, І вано-Франківська область,код 13645419) ліквідувати та викл ючити його з Єдиного Державн ого Реєстру Підприємств та О рганізацій України.

3. Затвердити Звіт про роботу ліквідатора Іваниши на Ігора Володимировича по с праві №Б-13/4.

4. Затвердити розмір о плати послуг ліквідатора Ів анишина І.В. по справі №Б-13/4 про банкрутство ТзОВ "Червона ка лина ІФ", (вул. Волі, 1, с.Дубівці, Г алицький район, Івано-Франкі вська область,код 13645419) по прове денню ліквідаційної процеду ри в сумі 14289грн.00коп.

5. Вимоги, не задоволен і за недостатністю майна та в имоги, заявлені після закінч ення строку, встановленого д ля їх подання вважати погаше ними та такими, що підлягають списанню, а саме:

- ПАТ "Укрсиббанк" - 136269грн.51коп .;

- Галицька виконавча дирек ція ФСС від НВВ - 435грн.60коп. вим оги другої черги ;

- Галицька дирекція ФСС із Т ВП - 1234грн.23коп. вимоги другої че рги ;

- ДПІ в Галицькому районі - 3997г рн.01коп. вимоги шостої черги ;

- ПАТ "Укрсиббанк" - 8547грн.19коп. вимоги шостої черги .

6. Провадження по справі №Б-13/4 про банкрутст во ТзОВ "Червона калина ІФ", (ву л. Волі, 1, с.Дубівці, Галицький р айон, Івано-Франківська обла сть,код 13645419) припинити.

СУДДЯ П.А.ШКІНДЕ Р

Дану ухвалу направи ти:

- ініціюючому кредитору (вул.Шевченка,10, м.Галич, Івано -Франківська область,77100);

- боржнику (вул. Волі, 1, с.Д убівці,Галицький район, Іван о-Франківська область,77172);

- Івано-Франківському обла сному відділу з питань банкр утства (вул. С.Стрільців, 15, м . Івано-Франківськ, 76000);

- державному реєстратору (м. Галич, Площа Волі,1);

- ліквідатору Іванишину І. В. (АДРЕСА_1 76014).

Виготовлено в КП "Док ументообіг госп. судів"

спеціаліст 2 категорії

Петльована Н. Р.


14.07.11

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення14.07.2011
Оприлюднено25.07.2011
Номер документу17145486
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-13/4

Ухвала від 25.07.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 14.07.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 09.06.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Постанова від 12.04.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Хандурін М.І.

Ухвала від 10.03.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 22.03.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Хандурін М.І.

Ухвала від 08.02.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 07.12.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 23.11.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 07.10.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні