Ухвала
від 24.06.2011 по справі 14/210
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел. 284-18-98

УХВАЛА

Справа № 14/210 24.06.11

за первісним позовом Товариства з обмежен ою відповідальністю «Аір-Пол іграф»

до Това риства з обмеженою відповіда льністю «Чайна компанія»

про стя гнення 15 860,00 грн.,

за зустрічним позово м Товариства з обмеж еною відповідальністю «Чайн а компанія»

до Товариств а з обмеженою відповідальніс тю «Аір-Поліграф»

про зобов ' язання вчинити певні дії.

Суддя: Мельник С.М.

Представники сторін:

від ТОВ «Аір-Поліграф»: О СОБА_1 - представник за дов іреністю

від ТОВ «Чайна компанія»: ОСОБА_2 - представник за до віреністю

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

ТОВ «Аір-Поліграф»зве рнулося до господарського су ду міста Києва з позовом до ТО В «Чайна компанія»про стягне ння 15 860,00 грн.

В свою чергу, ТОВ «Чайна ком панія»звернулося із зустріч ною позовною заявою до ТОВ «А ір-Поліграф»про зобов' язан ня вчинити певні дії.

Представниками сторін в су довому засіданні було надано на затвердження судом уклад ену між ТОВ «Аір-Поліграф»та ТОВ «Чайна компанія»мирову угоду від 24.06.2011, в якій були пого джені наступні умови:

«1. Предметом цієї Мирової у годи є примирення Сторін та в изначення порядку проведенн я взаєморозрахунків між Стор онами щодо погашення заборго ваності.

2. Сторони домовились, що заг альна сума заборгованості Ві дповідача (ТОВ «Чайна компан ія») перед Позивачем (ТОВ «Аір -Поліграф») станом на день під писання Мирової угоди станов ить 7 930 (сім тисяч дев' ятсот т ридцять) гривень.

3. Сторони домовились, що Від повідач - ТОВ «Чайна компані я»здійснює погашення визнач еної пунктом 2 цієї угоди забо ргованості у строк до «15 »серпня 2011 року.

4. Сторони домовились, що у ра зі невиконання Відповідачем - ТОВ «Чайна компанія»Позив ач (ТОВ «Аір-Поліграф») до Відп овідача можуть бути застосов ані штрафні санкції в розмір і у розмірі 7 930 (сім тисяч дев' ятсот тридцять) гривень.

5. ТОВ «Чайна компанія»відмо вляється від свого зустрічно го позову до ТОВ «Аір-Полігра ф».

6. Цю угоду укладено при повн ому розумінні Сторонами її п редмету і термінології у чот ирьох примірниках, по од ному примірнику для кожної і з Сторін, четвертий примірни к, разом із спільною заявою Ст орін про затвердження цієї у годи - для Господарського су ду м. Києва.

7. Сторони заявляють, що ні в п роцесі укладення цієї угоди, ні в процесі виконання її умо в не були, не будуть і не можут ь бути порушені права будь-як их третіх осіб, в тому числі і держави, а наслідки затвердж ення мирової угоди судом, що п ередбачені статтею 80 ГПК Укра їни, їм роз'яснені і зрозумілі .

8. Сторони домовились зверну тись до Господарського суду м. Києва із заявою про затверд ження цієї Мирової угоди та в инесення судом відповідної у хвали про припинення провадж ення у справі.

9. Мирова угода набирає чинн ості з дня її затвердження Го сподарським судом м. Києва і діє до повного викона ння Сторонами своїх зобов' я зань за нею.

10. Жодна із Сторін не вправі в односторонньому порядку роз ірвати угоду або змінити її у мови.».

Відповідно до ст. 78 ГПК Украї ни, умови мирової угоди сторі н викладаються в адресованих господарському суду письмов их заявах, що долучаються до с прави. Ці заяви підписуються відповідно позивачем, відпо відачем чи обома сторонами. М ирова угода може стосуватися лише прав і обов' язків стор ін щодо предмету позову. Про з атвердження мирової угоди ст орін господарський суд винос ить ухвалу, якою одночасно пр ипиняє провадження у справі.

За приписами п. 7 ч. 1 ст. 80 ГПК Ук раїни, суд припиняє провадже ння у справі, якщо сторони укл али мирову угоду і вона затве рджена судом.

Дослідивши представлений на затвердження текст мирово ї угоди від 20.06.2011, заслухавши по яснення представника відпов ідача, суд встановив, що текст мирової угоди не суперечить чинному законодавству Украї ни, фактичним обставинам спр ави та законним інтересам ст орін, а відтак мирова угода пі длягає затвердженню, у зв' я зку з чим припиняється прова дження у справі.

У випадках припинення пров адження у справі повторне зв ернення до господарського су ду зі спору між тими ж сторона ми, про той же предмет і з тих ж е підстав не допускається (ч. 2 ст. 80 ГПК України).

Керуючись п. 7 ч. 1 ст. 80 Господ арського процесуального код ексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Затвердити мирову уг оду від 24.06.2011, укладену між Това риством з обмеженою відповід альністю «Аір-Поліграф»та То вариством з обмеженою відпов ідальністю «Чайна компанія» .

2. Припинити провадження у с праві.

Суддя С.М. Мель ник

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення24.06.2011
Оприлюднено25.07.2011
Номер документу17147259
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —14/210

Ухвала від 23.06.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Панна Світлана Павлівна

Ухвала від 07.05.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Гридасов Ю.В.

Ухвала від 24.06.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Ухвала від 23.05.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник С.М.

Судовий наказ від 01.02.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Гридасов Ю.В.

Рішення від 18.01.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Гридасов Ю.В.

Судовий наказ від 15.12.2010

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Іваницький О.Т.

Рішення від 30.11.2010

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Іваницький О.Т.

Рішення від 12.11.2010

Господарське

Господарський суд Київської області

Бацуца В.М.

Судовий наказ від 29.12.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Панна Світлана Павлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні