Ухвала
від 29.05.2008 по справі 14/2002
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

14/2002

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                                УХВАЛА

                                                  ІМЕНЕМ  УКРАЇНИ

          "29" травня 2008 р.                                                    Справа № 14/2002

вх. №55548від21.03.2008

Господарський суд у складі головуючого судді Хабазні Ю.А., при секретарі судового засідання Соколишиній І.А., за участю представників ліквідатора банкрута –Сотніченка О.М., кредиторів - Орлової Т.І.(від ВАТ «Черкасиобленерго»), Гриценка О.М. (від Монастирищенського районного центру зайнятості), за довіреностями, розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Черкаси у приміщенні суду справу за заявою

заявникаліквідатора банкрута, управління Пенсійного фонду України в Монастирищенському районі

прозатвердження звіту та ліквідаційного балансу

у справі за заявою

ініціюючого кредиторауправління Пенсійного фонду України в Монастирищенському районі

до боржника сільськогосподарського виробничого кооперативу «Степівка»

про визнання банкрутом відсутнього боржника, –

УСТАНОВИВ:

Постановою суду від 15.05.2007 боржника визнано банкрутом, управлінням Пенсійного фонду у Монастирищенському районі, яке призначено ліквідатором банкурта-боржника, господарському суду подано на затвердження звіти та ліквідаційний баланс боржника. Останній засвідчує відсутність у банкрута майна.

Усі кредитори були належним чином повідомлені про призначення судового засідання з розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута. Кредитори, що з'явились у судове засідання заявлене клопотання про затвердження звіту підтримали.  Скарг на дії ліквідатора банкрута у зв'язку з поданим на затвердження суду звітом та ліквідаційним балансом до дня судового засідання не надійшло. У ході заслуховування звіту ліквідатора у судовому засіданні установлено, що майнові активи у банкрута відсутні, кредиторами боржника є:

управління Пенсійного фонду України в Монастирищенському районі на суму 11952,16 грн.,

ДП «Агентство з реструктуризації заборгованості підприємств агропромислового комплексу»на суму 3245,80 грн.,

відкрите акціонерне товариство «Черкасиобленерго»на суму 72630 грн.

Заборгованість перед кредиторами не погашена.

Суд вважає, що ліквідатором виконані усі необхідні дії для виявлення документації і майнових активів боржника та покладені на нього ст.25 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” обов'язки, у зв'язку з чим звіт з додатково поданими на вимогу суду документами та  ліквідаційний баланс підлягають затвердженню, а боржник, як юридична особа –ліквідації.

Керуючись ст. 32, п.6 ст.40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” суд, –

УХВАЛИВ:

1.Затвердити звіт ліквідатора про проведення ліквідаційної процедури банкрута від 18.03.2008 №1262/07 та доданий до нього ліквідаційний баланс.

2.Ліквідувати сільськогосподарський виробничий кооператив «Степівка»(Черкаська область, Монастирищенський район, с.Степівка, ідентифікаційний код 00131989) як юридичну особу-банкрута.

3.Зобов'язати ліквідатора: забезпечити збереження документів банкрута і, за погодженням із архівною установою, визначити місце подальшого їх зберігання; подати державному реєстратору необхідні документи передбачені у ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців" та інформувати суд про виконання.

4.Скасувати арешт на майно боржника, накладений ухвалою суду від 16.04.2007.

5.Провадження у справі припинити.

Копію ухвали направити ліквідатору банкрута, Черкаському обласному сектору з питань банкрутства, обласному управлінню статистики, кредиторам (3), відділу державної виконавчої служби Монастирищенського районного управління юстиції, а також державному реєстратору (Монастирищенській райдержадміністрації –для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців запису про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи).

Ухвала може бути оскаржена до Київського міжобласного апеляційного господарського суду.

                    Суддя                                                                       Хабазня Ю.А.

Дата ухвалення рішення29.05.2008
Оприлюднено18.06.2008
Номер документу1717834
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом відсутнього боржника

Судовий реєстр по справі —14/2002

Ухвала від 29.05.2008

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні