Постанова
від 26.05.2011 по справі 4-188-11
УМАНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №4-188-11

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

26.05.2011 Уманський міськ районний суд Черкаської обл асті

Суддя Уманський міськрай онного суду Черкаської облас ті Коваль А.Б., розглянувши в з алі судового засідання подан ня старшого слідчого прокура тури Уманського району Тар асенка О.В., погоджене з прок урором Уманського району, пр о надання дозволу на проведе ння ревізії Бабанської спеці альної загальноосвітньої шк оли-інтернат, що в с. Бабанка в ул. Леніна,17 Уманського район у Черкаської області для заб езпечення розслідування кри мінальної справи,-

встановив:

Старший слідчий прокурату ри Уманського району звернув ся до суду з поданням, погодже ним з прокурором Уманського району, про призначення реві зії фінансово-господарської діяльності Бабанської спеці альної загальноосвітньої шк оли-інтернат за адресою: с. Баб анка вул. Леніна,17 Уманського району Черкаської області в частині використання бюджет них коштів на будівництво тр ансформаторної підстанції К ТПП-250/10/0,4 к/к ПЛ-10 кВ120 М на територ ії Бабанської СЗО школи-інте рнат, а також провести зустрі чні звірки з метою документа льного підтвердження виду, о бсягу та якості операцій та р озрахунків, що здійснювалися між ПП «Джоена» та Бабансько ю спеціальною загальноосвіт ньою школою-інтернат в періо д з 1 серпня 2010 року по 1 травня 2011 року, вилучити оригінали фін ансово-господарських та бухг алтерських документів по рух у коштів та товарно матеріал ьних цінностей за місцем зна ходження вказаних суб' єкті в господарювання.

Підставою звернення до суд у з даним поданням, стало пору шення 12.05.2011 р. прокуратурою Уман ського району кримінальної с прави за фактом неналежного виконання службової недбало сті службовими особами Бабан ської спеціальної загальноо світньої школи - інтернат, за ч.І ст.367 КК України.

Розглянувши матеріали под ання, судом встановлено, що сл ужбовi особи Бабанської спец іальної загальноосвітньої ш коли-інтернат с. Бабанка Уман ського району Черкаської обл асті після укладення 07.08.2010 року договору підряду з приватни м підприємством «Джоена» №17- 2010, згідно якого ПП «Джоена» по винно до 15 жовтня 2010 року побуд увати трансформаторну підст анцію КТПП-250/10/0,4 к/к ПЛ-10 кВ120 М на т ериторії Бабанської СЗО школ и-інтернат , неналежно викона ли свої службові обов' язки внаслідок недбалого до них с тавлення, а саме не проконтро лювали повноту та якість вик онаних підрядником робіт та 25 серпня 2010 року підписали акт №1 приймання виконаних будів ельних робіт, згідно якого ПП «Джоена» повністю виконало роботи передбачені зведеним кошторисним розрахунком вар тості будівництва за догово ром підряду. На підставі вказ аного акту службовими особа ми Бабанської спеціальної за гальноосвітньої школи-інтер нат в серпні-вересні 2010 року бу ло незаконно перераховано на рахунок ПП «Джоена» кошти в с умі 200000 грн. В подальшому ПП «Дж оена» не виконавши умови дог овору підряду в повному обся зі, припинило будівництво тр ансформаторної підстанції т а витрати понесені замовнико м за фактично невиконані роб оти в сумі 47933,74 грн. не повернул о.

Відповідно до ч.І ст. 14 Закону України «Про державну подат кову службу в Україні», за ріш енням суду, постановленим на підставі подання прокурора або слідчого, для забезпечен ня розслідування кримінальн ої справи, органи державної к онтрольно-ревізійної служби проводять перевірки суб'єкт ів господарської діяльності незалежно від форм власност і.

Дослідивши матеріали спра ви, вислухавши слідчого, думк у прокурора, суд вважає, що з м етою повного та об'єктивного розслідування справи, необх ідно задоволити дане подання .

На підставі викладеного та керуючись ч.І ст. 14 Закону Укра їни «Про державну податкову службу в Україні», ст. 11 Закону України «Про контрольно-рев ізійну службу», ст.178 КПК Украї ни суд, -

постановив:

Подання задоволити.

Надати дозвіл на проведенн я в період з ЗО травня по 17 черв ня 2011 року, позапланової виїзн ої ревізії Бабанської спеціа льної загальноосвітньої шко ли-інтернат, що в с. Бабанка ву л. Леніна,17 Уманського району Черкаської області, проведе ння зустрічних звірок по док ументальному підтвердженню виду, обсягу та якості операц ій та розрахунків, що здійсню валися між Бабанською спеціа льною загальноосвітньою шко лою-інтернат та іншими суб'єк тами господарювання в період з 1 серпня 2010 року по 1 травня 2011 р оку, а також вилучення оригін алів фінансово-господарськи х та бухгалтерських документ ів по руху коштів та товарно-м атеріальних цінностей за міс цем знаходження вказаних суб ' єктів господарювання .

Копію даної постанови наді слати начальнику контрольно -ревізійного відділу у м. Уман ь та Уманському районі , для ви конання.

Суддя: А .Б. Коваль

СудУманський міськрайонний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення26.05.2011
Оприлюднено28.07.2011
Номер документу17271447
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-188-11

Постанова від 26.05.2011

Кримінальне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Коваль А. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні