Постанова
від 25.07.2011 по справі 29/5009/1402/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

ПОСТАНОВА

про визнання боржника банк рутом

25.07.11 Сп рава 29/5009/1402/11

Суддя Кричмаржевський В .А.

Кредитор - 1 - Приватне п ідприємство “Радіван”, м.Зап оріжжя

Кредитор - 2 - Державна по даткова інспекція в Орджонік ідзевському районі м.Запоріж жя

Кредитор - 3 - Фонд соціал ьного страхування від нещасн их випадків на виробництві т а професійних захворювань Ук раїни, м.Запоріжжя

Кредитор - 4 - Управління Пенсійного фонду України в О рджонікідзевському районі м .Запоріжжя

Кредитор - 5 - Запорізьки й міський центр зайнятості, м .Запоріжжя

Кредитор - 6 - Публічне акц іонерне товариство “Комерці йний банк “Надра” в особі Зап орізького регіонального упр авління, м.Запоріжжя

Боржник - Товариство з об меженою відповідальністю “О ріс і Ко”, м.Запоріжжя, код з ЄД Р - 31139698

Банківська установ а, що здійснює розрах унково-касове обслуговуванн я боржника - АКІБ “УкрСиббанк ”, м. Харків

Суддя Кричмаржевсь кий В.А.

За участю:

- представника кре дитора - 6 - ОСОБА_1 (за довіреністю)

- представника боржник а - не з' явився

- розпорядника майна - Швеця Д.І.

У судовому засіданні роз глядаються клопотання коміт ету кредиторів про визнання боржника банкрутом, протокол и загальних зборів кредиторі в та засідання комітету кред иторів у справі про банкрутс тво Товариство з обмеженою в ідповідальністю “Оріс і Ко”, м.Запоріжжя.

Вивчивши матеріали спра ви та подані документи, суд -

Установив:

Товариство з обмежено ю відповідальністю “Оріс і К о” зареєстроване в Єдиному д ержавному реєстрі за № 31139698 як с уб' єкт підприємницьк ої діяльності 18.08.2000р. виконавчи м комітетом Запорізької місь кої ради за адресою: 69063 м.Запор іжжя вул. Шевченка, 27 кв.22.

Ухвалою господарського су ду Запорізької області від 14.0 6.2011р. затверджений реєстр вимо г кредиторів та визнані конк урсними наступні кредитори:

- Державна подат кова інспекція в Орджонікідз евському районі м.Запоріжжя з грошовими вимогами у розмі рі - 3.781,16грн. з третьою чергою з адоволення та 918,44грн. з шостою чергою задоволення;

- Фонд соціального страхування від нещасних ви падків на виробництві та про фесійних захворювань Україн и, м.Запоріжжя, з вимогами у ро змірі - 122,65грн. з другою чергою задоволення.

- Управління Пен сійного фонду України в Ордж онікідзевському районі м.Зап оріжжя з вимогами у розмірі - 1.661,10грн. з другою чергою задово лення та 635,32грн. - з шостою чер гою задоволення;

- Запорізький місь кий центр зайнятості, м.Запор іжжя, з вимогами у розмірі - 45 8,38грн. з другою чергою задовол ення.

- Приватне підприє мство “Радіван”, м.Запоріжжя , вул. Академіка Олександрова ,11 кв.149, з вимогами у розмірі 312.120 г рн. з четвертою чергою задово лення.

Окремо включені до реєст ру кредиторів вимоги Публічн ого акціонерного товариства “Комерційний банк “Надра” в особі Запорізького регіонал ьного управління, м.Запоріжж я, у розмірі - 346.665,85грн. з першою чергою задоволення, які забе зпечені заставою.

Ухвалою, винесеною за наслі дками попереднього засіданн я, зобов' язано розпорядника майна скликати загальні збо ри кредиторів з метою обранн я комітету кредиторів, який в ідповідно до вимог Закону Ук раїни «Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом»має пр ийняти рішення про санацію б оржника, чи про визнання борж ника банкрутом і відкриття л іквідаційної процедури.

Так, на виконання вимог ух вали та Закону України «Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом»розпорядником м айна скликані загальні збори кредиторів, де обраний коміт ет кредиторів, до якого увійш ли вищезгадані кредитори.

На засіданні комітету кред иторів більшістю голосів йог о головою обраний ініціюючий кредитор - Приватне підприє мство «Радіван».

На засіданні комітету кред иторів прийнято рішення про завершення процедури розпор ядження майном, відкриття лі квідаційної процедури та виз нання боржника банкрутом, ос кільки підстави для введення процедури санації боржника чи продовження процедури роз порядження майном відсутні.

Комітетом кредиторів запр опоновано призначити ліквід атором у справі арбітражного керуючого Швеця Д.І., який вик онував обов'язки розпорядник а майна. Зазначене підтвердж ується протоколом №1 засідан ня комітету кредиторів від 17.0 6.2011р.

Присутній у судовому засі данні арбітражний керуючий Ш вець Д.І. повідомив суду, що у н ього в даний час закінчився т ермін дії ліцензії арбітражн ого керуючого, а тому просить призначити іншого ліквідато ра банкрута.

Представником ПАТ “Комерц ійний банк “Надра” в особі За порізького регіонального уп равління, у якого найбільша к ількість голосів у комітеті кредиторів, запропоновано пр изначити ліквідатором у спра ві арбітражного керуючого Ні китенка Микиту Олександрови ча, у якого є ліцензія арбітра жного керуючого серії НОМЕ Р_1, та який надав відповідну згоду на призначення його лі квідатором у справі.

Колегія суддів погоджуєт ься з цією кандидатурою лікв ідатора.

Відповідно до статті 16 Зако ну України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом »до компетенції комітету кр едиторів належить прийнятт я рішення про звернення до го сподарського суду з клопотан ням про відкриття процедури санації, визнання боржника б анкрутом і відкриття ліквіда ційної процедури, припинення повноважень арбітражного ке руючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквіда тора) та про призначення ново го арбітражного керуючого (р озпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора).

Господарський суд, розглян увши матеріали справи та зас лухавши учасників судового п роцесу, вважає, що боржника сл ід визнати банкрутом та відк рити ліквідаційну процедуру , оскільки майнові активи у бо ржника відсутні, потенційні інвестори не зверталися зі с воїми пропозиціями, а тому са нація підприємства-боржника є фактично неможливою.

Керуючись статтями 16 та 22 Закону України «Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом», суд -

Постановив:

Визнати Товариство з о бмеженою відповідальністю “ Оріс і Ко” (69001 м.Запоріжжя вул. Ш евченка, 27 кв. 22, код з ЄДР - 31139698) бан крутом.

Відкрити ліквідаційну пр оцедуру.

Ліквідатором призначити а рбітражного керуючого Нікит енка М.О. (ліцензія Державного департаменту з питань банкр утства серії НОМЕР_1 від 01.0 3.2011р., ідентифікаційний номер - НОМЕР_2, адреса місцезнах одження: АДРЕСА_1).

Зобов' язати ліквідатора здійснити ліквідаційну проц едуру, надати звіт про викона ну роботу та ліквідаційний б аланс банкрута для затвердже ння у визначеному Законом Ук раїни «Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом» поряд ку та строк.

Копію постанови надісл ати: кредиторам, ліквід атору, банкруту, Державному р еєстратору виконкому Запорі зької міської ради, Державні й виконавчій службі Головног о управління юстиції у Запор ізькій області.

Суддя В.А. Кричмаржевський

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення25.07.2011
Оприлюднено01.08.2011
Номер документу17292147
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —29/5009/1402/11

Ухвала від 29.12.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 29.12.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 26.12.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 13.12.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 30.11.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Постанова від 25.07.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

Ухвала від 14.06.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Кричмаржевський В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні