Постанова
від 20.07.2011 по справі 2а-3289/11/1470
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Миколаївський окружний адміністративний суд

вул. Заводська, 11, м. Микол аїв, 54002

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

20.07.2011 р. 16:00 Справа № 2а-3289/11/1470

м. Миколаїв

Суддя Миколаївського о кружного адміністративного суду Брагар В.С. розглянувши а дміністративну справу в поря дку скороченого провадження ,

за позовом Державної податкової інсп екції у Березанському районі

Миколаївської області,

вул. Леніна, 80, смт. Березанка , Березанського району,

Миколаївської області, 57400

до Благодійного фонду "Кобле ве",

вул. Одеська 4, кв. 3, с. Коблев е, Березанського району,

Миколаївської області, 57453

про припинення юридичної особ и,

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з позовом про припиненн я юридичної особи відповідач а у зв' язку з неподанням про тягом року податкових деклар ацій та документів фінансово ї звітності до органів держа вної податкової служби.

Відповідачу направлено ко пію ухвали про відкриття ско роченого провадження за його юридичною адресою. Заперече ння чи заяви про визнання поз ову у встановлений строк до с уду не надіслано.

У відповідності до ст.38 Зако ну України "Про державну реєс трацію юридичних осіб та фіз ичних осіб-підприємців" від 15. 05.2004р. №755-IV підставою для постано влення судового рішення про припинення підприємницької діяльності фізичної особи - п ідприємця є неподання протяг ом року органам державної по даткової служби податкових д екларацій, документів фінанс ової звітності відповідно до закону.

Керуючись ст.183-2 КАС Укра їни, ст.38 Закону України " Про державну реєстрацію юрид ичних осіб та фізичних осіб-п ідприємців" від 15.05.2004р. №755-IV, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

1. Позов задовольнити в повному обсязі.

2. Припинити юридичну особу - Благодійний фонд "Коблеве" , код ЄДРПОУ 25379801, зареєстровани й 12 червня 1998 року державним ре єстратором Березанської рай онної державної адміністрац ії Миколаївської області.

3. Постанову для виконання н адіслати державному реєстра тору Березанської районної д ержавної адміністрації Мико лаївської області, якого зоб ов' язати повідомити суд про виконання рішення.

4. Роз' яснити сторонам стр ок і порядок набрання цією по становою законної сили та її оскарження.

Постанова прийнята у ско роченому провадженні, крім в ипадків її оскарження в апел яційному порядку, є остаточн ою.

Постанова набирає законно ї сили після закінчення 10-денн ого строку з дня проголошенн я/отримання постанови, якщо п ротягом цього часу не буде по дано апеляційної скарги.

У разі подання апеляційної скарги постанова, якщо її не с касовано, набирає законної с или після повернення апеляці йної скарги, відмови у відкри тті апеляційного провадженн я або набрання законної сили постанови за наслідками апе ляційного провадження.

Порядок та строки апеляц ійного оскарження визначені ст. 186 КАС України.

Апеляційна скарга подаєть ся до Одеського апеляційного адміністративного суду чере з Миколаївський окружний адм іністративний суд. Копія апе ляційної скарги одночасно на дсилається особою, яка її под ає, до Одеського апеляційног о адміністративного суду.

Апеляційна скарга на поста нову суду першої інстанції п одається протягом десяти дні в з дня її проголошення. У разі застосування судом частини третьої статті 160 цього Кодекс у, а також прийняття постанов и у письмовому провадженні а пеляційна скарга подається п ротягом десяти днів з дня отр имання копії постанови.

Якщо суб'єкта владних повно важень у випадках та порядку , передбачених частиною четв ертою статті 167 цього Кодексу, було повідомлено про можлив ість отримання копії постано ви суду безпосередньо в суді , то десятиденний строк на апе ляційне оскарження постанов и суду обчислюється з наступ ного дня після закінчення п'я тиденного строку з моменту о тримання суб'єктом владних п овноважень повідомлення про можливість отримання копії постанови суду.

Апеляційна скарга, подан а після закінчення встановле них строків залишається без розгляду, якщо суд апеляційн ої інстанції за заявою особи , яка її подала, не знайде підс тав для поновлення строку.

Суддя В. С. Брагар

СудМиколаївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення20.07.2011
Оприлюднено03.08.2011
Номер документу17297545
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-3289/11/1470

Постанова від 20.07.2011

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Брагар В. С.

Ухвала від 19.04.2011

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Брагар В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні