Ухвала
від 18.07.2011 по справі 9029/11/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 Справа № 2а- 9029/11/2070

                                 

Україна

ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про повернення позовної заяви

18 липня 2011 р.

м. Харків

Cуддя Харківського окружного адміністративного суду Лук'яненко М.О., розглянувши адміністративний позов товариства з обмеженою відповідальністю "Спец - техноресурс" до Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Харкова про визнання дій неправомірними, -

ВСТАНОВИВ:

До Харківського окружного адміністративного суду звернувся позивач, товариство з обмеженою відповідальністю "Спец - техноресурс",  з адміністративним позовом до  Державної податкової інспекції у Жовтневому районі міста  Харкова,  в якому просить суд: визнати дії ДПІ у Жовтневому районі щодо відмови в видачі свідоцтва про реєстрацію ТОВ "Спец - техноресурс" (код ЄДРПОУ 37577036) як платника податку на додану вартість неправомірними; зобов`язати ДПІ у Жовтневому районі видати свідоцтво платника податку на додану вартість ТОВ "Спец - техноресурс"  (код ЄДРПОУ 37577036).

Суддею встановлено, що 15.07.2011 року Харківським окружним адміністративним судом було відкрито провадження по справі 2а-9019/11/2070 за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Спец - техноресурс" до Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Харкова про визнання дій неправомірними.

Таким чином, в провадженні Харківського окружного адміністративного суду перебуває справа про спір між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав.

Відповідно до п. 5 ч. 3 ст. 108 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо у провадженні цього або іншого адміністративного суду є справа про спір між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав.  

Згідно ч. 5,6 ст. 108 КАС України  ухвали про повернення позовної заяви можуть бути оскаржені особою, яка подала позовну заяву. Повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 108, 165, 185 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю "Спец - техноресурс" до Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Харкова про визнання дій неправомірними - повернути позивачу.

Роз’яснити позивачу, що він не позбавлений права звернутися повторно до адміністративного суду в загальному порядку.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги у 5-денний строк з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили у порядку, передбаченому ст. 254 КАС України.

          Суддя                                                                                                               Лук`яненко М.О.

 

 

Дата ухвалення рішення18.07.2011
Оприлюднено03.08.2011
Номер документу17299367
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання дій неправомірними

Судовий реєстр по справі —9029/11/2070

Ухвала від 18.07.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Лук'яненко М.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні