Ухвала
від 29.07.2011 по справі 9016/11/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а- 9016/11/2070

Україна

ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення позовної зая ви без розгляду

29 липня 2011 р. м. Харків

Суддя Харківського окружн ого адміністративного суду Волошин Д.А., розглянувши у пи сьмовому провадженні справ у за адміністративним позово м Товариства з обмеженою від повідальністю "Спец-технорес урс" до Державної податково ї інспекції у Жовтневому рай оні міста Харкова про визнан ня дій неправомірними ,-

ВСТАНОВИВ:

До Харківського окруж ного адміністративного суду звернувся позивач, Товарист во з обмеженою відповідальні стю "Спец-техноресурс" , з адмі ністративним позовом до Дер жавної податкової інспекції у Жовтневому районі міста Ха ркова , в якому просить суд, ви знати дії ДПІ у Жовтневому ра йоні м. Харкова щодо відмови в видачі свідоцтво про реєстр ацію ТОВ «Спец-техноресурс»я к платника податку на додану вартість неправомірними; зо бов'язати ДПІ у Жовтневому ра йоні м. Харкова видати свідоц тво платника податку на дода ну вартість ТОВ «Спец-технор есурс»(код ЄДРПОУ 37577036).

Через канцелярію суду 19.07.2011 року від представника позив ача надійшло клопотання про відкликання позовної заяви.

Сторони в судове засідання не з'явились, про дату, час та м ісце розгляду справи були по відомлені належним чином.

Розглянувши відомості про належне повідомлення сторін про час, дату та місце розгляд у справи, враховуючи положен ня ч. 6 ст. 128 КАС України, суд вва жає за можливе розглянути сп раву у письмовому проваджен ні.

Відповідно до п.5 ч.1 ст.155 КАС У країни суд залишає позовну з аяву без розгляду, якщо надій шло клопотання позивача про відкликання позовної заяви .

Згідно з ч. 2 ст. 155 КАС України, про залишення позовної заяв и без розгляду суд постановл яє ухвалу.

Частина 3 ст. 155 КАС України пе редбачає, що особа, позовна за ява якої залишена без розгля ду, після усунення підстав, з я ких заява була залишена без р озгляду, має право звернутис я до адміністративного суду в загальному порядку.

На підставі вищевикладено го, керуючись ч. 6 ст. 128 , ст. 133, п.5 ч.1 ст. 155, 165, 185, 186 Кодексу адміністр ативного судочинства Украї ни, суддя, -

УХВАЛИВ:

Адміністративний поз ов Товариства з обмеженою ві дповідальністю "Спец-техноре сурс" до Державної податков ої інспекції у Жовтневому ра йоні міста Харкова про визна ння дій неправомірними - зали шити без розгляду.

Роз' яснити позивачу його право на повторне звернення до суду, після усунення підст ав, з приводу яких позовна зая ва була залишена без розгляд у.

Апеляційна скарга на ухвал у суду подається до адмініст ративного суду апеляційної і нстанції через суд першої ін станції протягом п' яти днів з дня її проголошення, якщо ух валу було постановлено у пис ьмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржу є, апеляційна скарга подаєть ся протягом п' яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної си ли після закінчення строку п одання апеляційної скарги, я кщо скаргу не було подано. У ра зі подання апеляційної скарг и ухвала, якщо її не скасовано , набирає законної сили після повернення апеляційної скар ги, відмови у відкритті апеля ційного проваджені або набра ння законної сили рішенням з а наслідками апеляційного пр овадження.

Суддя підпис< Текст > Волошин Д.А.

Дата ухвалення рішення29.07.2011
Оприлюднено03.08.2011
Номер документу17299673
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнан ня дій неправомірними

Судовий реєстр по справі —9016/11/2070

Ухвала від 18.07.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волошин Д.А.

Ухвала від 18.07.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волошин Д.А.

Ухвала від 29.07.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волошин Д.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні