Ухвала
від 27.07.2011 по справі 5008/1021/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5008/1021/2011

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Адреса: 88000, м.Ужгород, вул.Коцюбинського, 2-а            тел.: 61-72-21


УХВАЛА

про порушення провадження у справі

27.07.2011                                                                            Справа №  5008/1021/2011

    

Суддя господарського суду       Ремецькі О.Ф. ,

розглянувши матеріали за заявою

товариства з обмеженою відповідальністю НК „Альфа-нафта”, м. Київ

ДО товариства з обмеженою відповідальністю „Закарпатнафта”, с. Баранинці Ужгородського району (код ЄДРПОУ 36297868)

ПРО визнання банкрутом ,

визнав їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду і, керуючись ст. ст. 1, 5, 11, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України,   

                                                           УХВАЛИВ:

          1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

          2.   Розгляд справи призначити на 10 серпня 2011 р. на 11 годину 00 хвилин у приміщенні Господарського суду Закарпатської області, каб. №501.

          3. Зобов'язати заявника - надати суду докази про внесення державним реєстратором запису до Єдиного державного реєстру про порушення провадження у справі про банкрутство   відповідно до    частини 1 статті 39 Закону України "Про  державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців".

Уповноважити заявника на одержання відповідних записів від Державного реєстратора   на підставі   ухвали про порушення провадження у справі для надання у судовому засіданні.

          4.  Зобов'язати державну податкову інспекцію за місцем знаходження боржника  у семиденний термін поінформувати господарський суд про підприємницьку діяльність боржника, зокрема, щодо останньої дати подання боржником документів бухгалтерської звітності та податкових декларацій, а також відомості щодо зміни адреси боржника; надати відомості про відкриття та закриття боржником рахунків у банківських установах; відомості щодо наявності/відсутності у боржника заборгованості по податкам, зборам та обов'язковим платежам. У випадках припинення підприємницької діяльності, зазначити про це в інформації, що подається. Також, повідомити суд про наявність інформації щодо підтвердження знаходження керівних органів боржника за адресою реєстрації, зокрема зазначити чи здійснювались посадовими особами податкового органу заходи щодо пошуку боржника та чи призвели ці заходи до відповідних результатів. В разі наявності зазначеної інформації надати суду підтверджуючі документи, зокрема акти  складені співробітниками податкового органу, тощо, також надати відомості (з доданням відповідних доказів, щодо повідомлення Державного реєстратора у встановленому законом порядку про відсутність керівних органів боржника за адресою реєстрації; надати суду копії установчих та реєстраційних документів боржника наявних в податкових органах та копії останніх податкових декларацій поданих боржником до податкових органів.

          5. Зобов'язати Державного реєстратора за місцем знаходження боржника внести до Єдиного державного реєстру запис про порушення провадження у справі про банкрутство боржника відповідно до частини 1 статті 39 Закону України "Про  державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", про внесення запису повідомити суд у десятиденний термін з моменту винесення судом ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство.

Крім того, надати суду копії установчих документів боржника, відомості щодо внесення змін до установчих документів та проведення державним реєстратором відповідних реєстраційних дій в Єдиному державному реєстрі.

Уповноважити заявника на одержання відповідних відомостей від Державного реєстратора   на підставі   ухвали про порушення провадження у справі для надання у судовому засіданні.

          6. Зобов'язати управління Пенсійного фонду України в Ужгородському районі у семиденний термін надати суду відомості щодо звітності боржника за останній рік та наявності у боржника заборгованості по заробітній платі.

          7. Зобов'язати Головне управління статистики у Закарпатській області  надати суду відомості про подання боржником звітності на повідомити суд про дату подання останньої звітності.

          8.  З моменту порушення провадження у справі ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника.

Мораторій діє на весь час провадження справи про банкрутство.

          9.  Ввести процедуру розпорядження майном боржника.          

          10. Копію ухвали направити заявнику, боржнику, управлінню Пенсійного фонду України та Ужгородській міськрайонній ДПІ за місцем знаходження боржника, органу з питань банкрутства, державному виконавцю та державному реєстратору за місцем знаходження боржника для виконання.

Суддя                              Ремецькі О.Ф.

Дата ухвалення рішення27.07.2011
Оприлюднено03.08.2011
Номер документу17300949
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5008/1021/2011

Ухвала від 21.10.2011

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ремецькі О.Ф.

Ухвала від 12.10.2011

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ремецькі О.Ф.

Постанова від 10.08.2011

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ремецькі О.Ф.

Ухвала від 27.07.2011

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ремецькі О.Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні