Ухвала
від 01.08.2011 по справі 2/01-12/338/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

2/01-12/338/11

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98

          


УХВАЛА

про повернення  заяви про порушення справи про банкрутство

"01" серпня 2011 р.2/01-12/338/11

Суддя  Дячук Т.В., розглянувши матеріали за  заявою  комунального підприємства Городоцької міської ради по наданню послуг з водопостачання та водовідведення

м.Городок  Хмельницької області

про  порушення справи  про  банкрутство, -

                                                            ВСТАНОВИВ:

                    Комунальним підприємством Городоцької міської ради по наданню послуг з водопостачання та водовідведення м.Городок Хмельницької області, ідентифікаційний код ЄДРПОУ 34891414,  подано заяву про порушення справи про банкрутство в порядку ст.51 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”. Заява підписана головою  ліквідаційної комісії Медведєвим О.О.

        Відповідно абз.1 ч.1 ст.51 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” у разі, якщо вартості майна боржника - юридичної особи , щодо якого прийнято рішення про ліквідацію, недостатньо  для задоволення вимог кредиторів, така юридична особа ліквідується в порядку, передбаченому цим Законом.

        До заяви, яка подається  ліквідаційною комісією (ліквідатором) має бути додано рішення власника про ліквідацію і створення ліквідаційної комісії, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців про  запис (реєстрацію)  рішення щодо припинення юридичної особи,  матеріали роботи ліквідаційної комісії з відповідним висновком  про недостатність активів підприємства  для задоволення вимог кредиторів, акт інвентаризації, складений ліквідаційною комісією проміжний ліквідаційний баланс, перелік кредиторів та дебіторів з зазначенням розміру заборгованості,  копії установчих документів і довідки органу державної статистики про включення боржника до Єдиного державного реєстру.

       Доказами  сплати державного мита та витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу являються  оригінали платіжних доручень  чи квитанцій установи банку з відповідними відмітками про оплату. Копії документів, які додаються до заяви мають бути належним чином посвідчені.

            Однак, до заяви про порушення справи про банкрутство не надано :

- доказів  сплати державного мита  і витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу (оригіналів платіжних документів);

- доказів публікації в офіційному друкованому органі оголошення про проведення ліквідації;

- витягу (довідки) з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців про  внесення запису до ЄДР  про рішення власника про припинення юридичної особи - комунального підприємства Городоцької міської ради по наданню послуг з водопостачання та водовідведення;

- доказів про затвердження  власником комунального підприємства (органом, який прийняв рішення про ліквідацію) складеного ліквідаційною комісією проміжного ліквідаційного балансу, як це передбачено ст.111 Цивільного кодексу України та  ст.60 Господарського кодексу України.

         Крім того, розшифровки кредиторської  і дебіторської заборгованості не підписані головою ліквідаційної комісії, а інші копії документів не посвідчені належним чином.             

        Заява про порушення справи про банкрутство підлягає поверненню на підставі  п.п.3, 4, 10 ст.63 Господарського процесуального кодексу України та ч.1 ст.9 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

  Керуючись ч.1 ст.9 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”,  пунктами 3, 4, 10  ст.63 Господарського процесуального кодексу України,  -

УХВАЛИВ:

                    Заяву комунального підприємства Городоцької міської ради по наданню послуг з водопостачання та водовідведення м.Городок Хмельницької області про порушення справи про  банкрутство  повернути без розгляду.

      

          Додаток :   заява  та  додані  до  неї матеріали  на  26-ти  аркушах.

Суддя                                                                      Т.В. Дячук

Віддруковано 2 примірники:

1 - до матеріалів суду;

2 - заявнику.

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення01.08.2011
Оприлюднено08.08.2011
Номер документу17325498
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/01-12/338/11

Ухвала від 01.08.2011

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Дячук Т.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні