Постанова
від 26.07.2011 по справі 5004/994/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

ПРО ВИЗНАННЯ БАНКРУТОМ

"26" липня 2011 р. Справа № 5004/994/11

за заявою Управління Пенсійного фонду України в м . Володимир-Волинському, м.Вол одимир-Волинський

до дочірнього підприєм ства “Авто-Імперія Плюс” тов ариства з обмеженою відповід альністю “Авто-Імперія”, м.Во лодимир-Волинський

про визнання банкрутом

Суддя Шум М.С.

Представники сторін :

від заявника: ОСОБА _1., зав. юрсектору (дов. №191/09-22 ві д 20.01.2011р.)

від боржника: н/з

Судом встановлено: з аявник - Управління Пенсійн ого фонду України в м.Володим ир-Волинський просить суд ви знати банкрутом дочірнє підп риємство “Авто-Імперія Плюс” товариства з обмеженою відп овідальністю “Авто-Імперія” на підставі ст.52 Закону Украї ни “Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом” у зв' яз ку з тим, що в останнього існує заборгованість зі сплати ст рахових внесків на загальноо бов' язкове державне пенсій не страхування в розмірі 1124,29 г рн. та боржник не здійснює під приємницьку діяльність.

Вимога вмотивована тим, що н а підставі рішень господарсь кого суду Волинської області від 10.04.2007р. у справі №9/53-59А та від 16 .06.2007р. у справі №5/61-59А постановле но стягнути з ДП «Авто-Імпері я-Плюс»ТОВ «Авто-Імперія»на користь Управління Пенсійно го фонду України в м. Володими р-Волинський заборгованість в розмірі 1124,29 грн.

Заявником проводилась ро бота по примусовому стягненн ю з боржника 1124,29 грн. заборгова ності.

16.07.2010р. Державною виконавчо ю службою винесено постанови про повернення виконавчого документа стягувачеві. Поста новами ДВС Володимир-Волинсь кого МУЮ встановлено, що майн а на яке можна звернути стягн ення заборгованості за юриди чною адресою боржника, вул. Лу цька, 207 кв. 6 м. Володимир-Волинс ький не виявлено. Кошти на рах унках боржника відсутні. Фак тичне місцезнаходження борж ника невідоме.

Крім того, на підтвердження відсутності боржника за міс цем державної реєстрації суд ом здійснено спеціальний вит яг з Єдиного державного реєс тру юридичних осіб та фізичн их осіб - підприємців станом на 25.05.2011р. статус відомостей пр о юридичну особу зазначено, я к «відсутність юридичної осо би за місцезнаходженням».

Відповідно до ч. 1 ст. 52 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" у ра зі, якщо громадянин-підприєм ець - боржник або керівні орга ни боржника - юридичної особи відсутні за її місцезнаходж енням, або у разі ненадання бо ржником протягом року до орг анів державної податкової сл ужби згідно із законодавство м податкових декларацій, док ументів бухгалтерської звіт ності, а також за наявності ін ших ознак, що свідчать про від сутність підприємницької ді яльності боржника, заява про порушення справи про банкру тство відсутнього боржника м оже бути подана кредитором н езалежно від розміру його ви мог до боржника та строку вик онання зобов'язань.

Представник боржника в суд овому засіданні заявлену вим огу підтримав просить визнат и боржника банкрутом.

Ухвала суду про порушення п ровадження у справі про банк рутство направлена на адресу боржника, відповідно до юрид ичної адреси зазначеної у до відці з ЄДРЮО та ФОП повернут а поштовим відділення з відм іткою «за зазначеною адресою не проживає».

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідне визн ати боржника банкрутом та ві дкрити ліквідаційну процеду ру.

З метою виявлення всіх кред иторів необхідно зобов' яза ти заявника подати до офіцій них друкованих органів оголо шення про порушення справи п ро банкрутство дочірнього пі дприємства “Авто-Імперія Плю с” товариства з обмеженою ві дповідальністю “Авто-Імпері я” та визнання останнього ба нкрутом, у відповідності до с т.11 Закону України "Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом".

Ліквідатором дочірнього п ідприємства “Авто-Імперія Пл юс” товариства з обмеженою в ідповідальністю “Авто-Імпер ія” за клопотанням Управлінн я Пенсійного фонду України в м.Володимир-Волинському, суд вважає за необхідне признач ити арбітражного керуючого М ихайловського Сергія Володи мировича (АДРЕСА_1; ліценз ія Державного департаменту з питань банкрутства НОМЕР_1 від 15.01.2009р.).

Керуючись ст.ст. 22, 52 Закону У країни "Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом", госп одарський суд, -

постановив:

1. Визнати грошові вимо ги Управління Пенсійного фон ду України в м. Володимир-Воли нському в розмірі 1124,29 грн.

2. Визнати банкрутом дочі рнє підприємство “Авто-Імпер ія Плюс” товариства з обмеже ною відповідальністю “Авто-І мперія” (м.Володимир-Волинсь кий, вул. Луцька, 207, к.6, код 33769093).

3. Відкрити ліквідаційну процедуру.

4.Ліквідатором дочірньо го підприємства “Авто-Імпері я Плюс” товариства з обмежен ою відповідальністю “Авто-Ім перія” призначити арбітражн ого керуючого Михайловськог о Сергія Володимировича (АД РЕСА_1; ліцензія Державного департаменту з питань банкр утства НОМЕР_1 від 15.01.2009р.).

5. Зобов' язати заявника - Управління Пенсійного фон ду України в м. Володимир-Воли нському в 10-ти денний термін д ня винесення даної постанови подати до офіційного друков аного органу - газети "Голос Ук раїни" або "Урядовий кур' єр", оголошення про порушення спр ави про банкрутство підприєм ства, визнання боржника банк рутом та відкриття ліквідаці йної процедури - доказ оплаче ний кредиторами рахунок реда кції (ксерокопію) в цей же стро к подати до суду.

Після розміщення оголошен ня в газеті один примірник га зети негайно надати до суду.

6. Ліквідатору подати суд у:

- заяву про те, що арбітр ажний керуючий не належить д о жодної з категорій осіб, пер елічених ст.3-1 Закону України „Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом”;

- ліквідаційний баланс та звіт про роботу ліквідатора.

Суддя М. С. Шум

СудГосподарський суд Волинської області
Дата ухвалення рішення26.07.2011
Оприлюднено09.08.2011
Номер документу17390611
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5004/994/11

Ухвала від 31.01.2012

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум Микола Сергійович

Ухвала від 23.01.2012

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум Микола Сергійович

Ухвала від 09.12.2011

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум Микола Сергійович

Постанова від 26.07.2011

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум Микола Сергійович

Ухвала від 21.06.2011

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум Микола Сергійович

Ухвала від 25.05.2011

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум Микола Сергійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні