Ухвала
від 02.08.2011 по справі 5010/661/2011-б-25/18-б-13/28
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАН О-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

02 серпня 2011 р. Справа № 5010/661/2011-Б-25/18-Б-13/28

Господарський суд Івано-Ф ранківської області у складі судді Шкіндера П.А.

при секретарі судового зас ідання Кучмі І.І.,

розглянувши матеріали спр ави

за заявою боржника - това риства з обмеженою відповіда льністю "Вест-Агро-Контракт" (м. Коломия,вул.І.Вільде,1 офіс , 3 , Івано-Франківська область )

про банкрутство,

за участю представників с торін:

від заявника ( боржника) не з 'явилися:

Арбітражний керуючий : Колі сник А.О. ( ліцензія НОМЕР_1 від 17.03.10)

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського с уду Івано-Франківської облас ті від 30.03.2011року (суддя Валеєва Т.Е.) порушено провадження по с праві про визнання боржника товариства з обмеженою відп овідальністю "Вест-Агро-Конт ракт" банкрутом в порядку ст. ст. 51 Закону України "Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом".

В зв'язку з перебуванням су дді Валеєвої Т.Е. на лікарнян ому, згідно автоматичного ро зподілу справ матеріали спра ви скеровані на розгляд судд і Шкіндеру П.А. та ухвалою суд у від 26.04.11р. справу призначено д о розгляду.

Постановою господарськог о суду Івано-Франківської об ласті від 12.05.2011року боржника в изнано банкрутом, відкрито л іквідаційну процедуру, призн ачено ліквідатора по справі Колісника А.О.

Відповідно до ч.2 ст. 41 ГПК Укр аїни, провадження у справах п ро банкрутство здійснюється у порядку, передбаченому цим кодексом з врахуванням вимо г Закону України “Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом”.

В судовому засіданні лікві датор боржника звіт та лікві даційний баланс підтримав та просить суд про їх затвердже ння. Представник Товариства з обмеженою відповідальніс тю "Вест-Агро-Контракт" в судо ве засідання не з'явився.

Розглянувши матеріали спр ави, суд встановив наступне.

З поданого ліквідаційного балансу вбачається відсутні сть основних засобів, товарі в, майна та грошових коштів дл я задоволення вимог кредитор ів.

Ліквідатором проводився п ошук майна банкрута, для чого подавались запити до Колом ийського районного відділу статистики, Коломийського ВРЕР ДАІ, ДАІ м. Коломия, терно пільського міського відділу ДАІ, Управління Держкомзему у Коломийському районі, Голо вного управління держкомзем у в Тернопільській області, О КП "Коломийське міжрайонне б юро технічної інвентаризаці ї, інспекції держагляду Іван о-Франківської обласної держ авної адміністрації, інспекц ії держанагляду Тернопільс ької обласної державної адмі ністрації .

З вказаних установ надійшл и довідки, в яких вказується п ро відсутність зареєстрова ної нерухомості та транспорт них засобів. Відомостей про н аявність дебіторської забор гованості немає.

До боржника з майновими вим огами звернулись: Тернопільс ький міськрайонний центр зай нятості в сумі 27, 64 грн. в подаль шому дана сума погашена, фізи чна особа - підприємець ОСО БА_1 в сумі 375 000,00 грн. - погашена частково в сумі 6, 453,29 грн.

Згідно з інформацією, отрим ано від Тернопількою оДПІ у б анкрута були наявні рахунки в ВАТ "Укрсімбанк" та АК "Промі нвестбанк".

При закритті поточного ра хунку в АК "ПромінвестБанк" бу ло виявлено кошти в сумі 6 802, 93 гр н. , які були направлення на по гашення вимог Тернопільськ ого міськрайонного центру за йнятості та частково погашен і вимоги фізичної особи - підп риємця ОСОБА_1

Після списання вказаних ко штів , рахунок закритий.

В зв'язку з відсутністю майн а та майнових активів, відпов ідно до п.2. ст.32 і п.6. ст.40 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, май нові вимоги кредиторів з яки ми кредитори звернулись до г осподарського суду та майнов і вимоги кредиторів, які не за явили вимоги, вважати погаше ними. У відповідності до п.6.ст . 31 Закону України „Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом” слід вважати дані вим оги погашеними та такими, що п ідлягають списанню.

Під час проведення ліквіда ційної процедури боржника пр опозицій від санаторів, інве сторів та інших осіб, бажаючи х провести фінансове оздоров лення боржника не надходило.

Отже, суд приходить до висно вку про відсутність можливос ті відновлення платоспромож ності боржника в ході ліквід аційної процедури.

Таким чином , ліквідатором вжито всіх заходів по вияв ленню майна підприємства-бан крута однак, майна не виявлен о, тому ліквідатор просить го сподарський суд затвердити л іквідаційний звіт та баланс по цьому підприємству і лікв ідувати його як юридичну осо бу.

Відповідно до ст. 40 Закону Ук раїни "Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом" підст авою для припинення провадже ння у справі є затвердження з віту ліквідатора та ліквідац ійного балансу в порядку, пер едбаченому ст. 32 цього Закону.

Керуючись ст.ст.ст.3-1, 12, 22, 23, 32, п.6 с т.40 ч. 2 ст. 32 Закону України "Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом", ст. 86 Господарськ ого процесуального кодексу У країни, суд

УХВАЛИВ:

1. Затвердити ліквідаційн ий баланс Товариства з обме женою відповідальністю "Вес т-Агро-Контракт" (м. Коломия , вул.І.Вільде,1 офіс, 3 , Івано-Фра нківська область, код ЄД РПОУ 36509062).

2. Юридичну особу - Товарист ва з обмеженою відповідальн істю "Вест-Агро-Контракт" (м . Коломия, вул.І.Вільде,1 офіс, 3 , Івано-Франківська область, код ЄДРПОУ 36509062) ліквіду вати та виключити його з Єдин ого Державного Реєстру Підпр иємств та Організацій Україн и.

3. Затвердити звіт про робот у ліквідатора Коліснику А.О .

4.Вимоги кредитора - фізичн ої особи - підприємця ОСОБА _1 незадоволені за недоста тністю майна та вимоги, заявл ені після закінчення строку, встановленого для їх поданн я вважати погашеними.

5.Зобов'язати усі банківські установи закрити розрахунко ві рахунки, відкриті боржник ом Товариства з обмеженою ві дповідальністю "Вест-Агро-Ко нтракт" (м. Коломия,вул.І.Віл ьде,1 офіс, 3 , Івано-Франківська область, код ЄДРПОУ 36509062) .

6.Провадження по справі прип инити.

Дану ухвалу направити заяв нику (боржнику), Івано-Франків ський обласний відділ з пита нь банкрутства (вул.С.Стрільц ів 15,м.Івано-Франківськ), відді лу державної реєстрації (м.Ко ломия, проспект Грушевського , 1/1), ліквідатору Коліснику А.О ., (79017 АДРЕСА_1)

СУДДЯ ШКІНДЕР П.А.

Виготовлено в КП "Доку ментообіг госп. судів"


Кучма І. І. 02.08.11

Дата ухвалення рішення02.08.2011
Оприлюднено10.08.2011
Номер документу17477628
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство,

Судовий реєстр по справі —5010/661/2011-б-25/18-б-13/28

Ухвала від 02.08.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 21.07.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Постанова від 12.05.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 26.04.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні