Ухвала
від 11.09.2006 по справі 15/563
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

15/563

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б     тел.230-31-34


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

11.09.06         справа № 15/563.

Суддя Хоменко М.Г., розглянувши позовну заяву

Відкритого акціонерного товариства "Фармак"

до   Закритого акціонерного товариства "Борисфен" ;

про стягнення 154 379,03 грн.

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, суддя

У Х В А Л И В:

1. Порушити провадження у справі та прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Розгляд справи призначити на 26.09.06 о 14:10. Судове засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва в кімнаті № 13.

3.  Викликати для участі у засіданні представників позивача, відповідача та визнати їх явку обов'язковою. При цьому, представникам сторін необхідно мати довіреність від імені юридичної особи у відповідності до положень статті 28 ГПК України.

           4.   Зобов'язати:

Позивача - надати суду на день розгляду справи оригінали документів, копії яких додані до позовної заяви, довідки про внесення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України позивача і відповідача. Перевірити по банку надходження заборгованості  станом на день розгляду спору та надати довідку щодо надходження коштів на рахунок позивача від відповідача та довідку про облікову дебіторську заборгованість за підписом директора і головного бухгалтера. Уточнити позовні вимоги, обґрунтувати позовні вимоги з посиланням на конкретні норми чинного законодавства. Подати суду власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарських судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, нема справ зі спору між тими сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та нема рішення цих органів з такого спору.

Відповідача - надати суду на день розгляду справи письмовий відзив на позовну заяву, відповідно до статті 59 ГПК України з поясненням по суті заявлених вимог з наданням доказів, що обґрунтовують  викладені в ньому обставини.

Якщо відповідач заперечує проти позову, то надати всі документи, які підтверджують заперечення проти позову. Відзив повинен містити мотиви повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на конкретні норми чинного законодавства. Надіслати копію відзиву і доданих до нього документів позивачу.

Сторонам надати суду на день слухання справи у судовому засіданні довідки обслуговуючих банківських установ про наявність основних розрахункових рахунків сторін із зазначенням МФО банків, а також надати суду на підтвердження статусу юридичної особи установчі документи, свідоцтво про державну реєстрацію, перереєстрацію (належним чином завірені копії для долучення до справи, а оригінали документів - для огляду в судовому засіданні).                                 

Зобов'язати сторони провести звірку взаєморозрахунків, для чого відповідачу направити компетентного представника до позивача. Підписати акт звірки компетентними посадовими особами. Крім цього, зобов'язати відповідача у разі розбіжностей сум - зазначити про це у акті та надати суду свій розрахунок заборгованості. Акт звірки подати в судовому засіданні.

5. Звернути увагу сторін на те, що нез'явлення в засідання господарського суду їх повноважних представників або однієї з них, не є перешкодою для розгляду справи по суті.

Повідомити позивача про те, що у відповідності з пунктом 5 частини 1 статті 81 ГПК України, якщо позивач без поважних причин не подасть витребувані  господарським судом матеріали, необхідні для вирішення спору, або представник не з'явиться на виклик у засідання господарського суду і його нез'явлення буде перешкоджати вирішенню спору господарський суд  може залишити позов без розгляду.

Попередити сторони про відповідальність, передбачену пунктом 5 статті 83 ГПК України за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.

                    

Суддя                                                                                                    Хоменко М.Г.                     

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення11.09.2006
Оприлюднено23.08.2007
Номер документу176033
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/563

Ухвала від 12.09.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Пономаренко Є.Ю.

Ухвала від 29.08.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Пономаренко Є.Ю.

Ухвала від 13.08.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Пономаренко Є.Ю.

Ухвала від 04.12.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Пономаренко Є.Ю.

Рішення від 18.12.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Пономаренко Є.Ю.

Рішення від 28.08.2007

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 13.11.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Резниченко О.Ю.

Рішення від 13.11.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Резниченко О.Ю.

Ухвала від 11.09.2006

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні