Постанова
від 10.08.2011 по справі 0907/4-1229/2011
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 0907/4-1229/2011 р оку

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09 серпня 2011 року м. Івано-Франків ськ

Суддя Івано-Франківського міського суду Івано-Франків ської області Антоняк Т.М. роз глянувши подання слідчого з особливо важливих справ слід чого відділу прокуратури Іва но-Франківської області Но совича А.Б. про надання дозв олу на проведення виїмки пер винних фінансово-господарсь ких та бухгалтерських докуме нтів, -

В С Т А Н О В И В:

Слідчий з особливо важл ивих справ слідчого відділу прокуратури Івано-Франківсь кої області Носович А.Б. з вернувся до суду з поданням п ро надання дозволу на провед ення виїмки первинних фінанс ово-господарських та бухгалт ерських документів.

З поданих до суду матеріалі в подання вбачається, що ОС ОБА_2, працюючи на посаді гол овного лікаря Богородчанськ ої районної санітарно-епідем іологічної станції, у відпов ідності до вимог ст.4 Закону Ук раїни "Про засади запобіганн я і протидії корупції" від 07.04.2011 є суб' єктом відповідальнос ті за корупційні правопоруше ння, будучи службовою особою , наділеною організаційно-ро зпорядчими та адміністратив но-господарськими обов' язк ами, перевищуючи свої службо ві повноваження, умисно вчин яючи дії, що явно виходять за м ежі наданих йому прав та зако нних повноважень, протягом 2010 - липня 2011 років, систематичн о, протиправно та незаконно з мушував приватних підприємц ів, що здійснюють свою господ арську діяльність на територ ії Богородчанського району с плачувати благодійні внески на бюджетний спеціальний ра хунок Богородчанської район ної санітарно-епідеміологіч ної станції, відкритий в Упра влінні державного казначейс тва в Богородчанському район і, а також оплачувати готівко ю кошти за проведення ремонт у приміщення Богородчансько ї СЕС, погрожуючи у разі відмо ви застосовувати максимальн і розміри штрафних санкцій з а виявлені в ході перевірок п орушення санітарного законо давства та відмовляючись пог оджувати суб' єктам господа рювання дозвільні документи для роботи об' єктів торгів лі.

Матеріалами подання встан овлено, що для виконання ремо нтних робіт приміщення Богор одчанської районної санітар но-епідеміологічної станції , ОСОБА_2 уклав договір під ряду з ТОВ "Альянсбуд" (код ЄДР ПОУ 05442180).

З цього приводу прокуратур ою Івано-Франківської област і проводиться досудове слідс тво по кримінальній справі № 327783, яка порушена стосовно голо вного лікаря Богородчансько ї районної санітарно-епідемі ологічної станції ОСОБА_2 за ознаками складу злочину, п ередбаченого ст.365 ч.1 КК Україн и.

З матеріалів подання також вбачається, що на ТОВ "Альянсб уд" (код ЄДРПОУ 05442180) в смт.Богоро дчани, вул.Петраша,10 маються о ригінали первинних фінансов о-господарських та бухгалтер ських документів, що стосуют ься проведення ремонту прим іщень Богородчанської район ної санітарно-епідеміологіч ної станції.

Розглянувши матеріали под ання та враховуючи вищенавед ене, в суду є достатні підстав и вважати, що подання підстав не та підлягає до задоволенн я.

На підставі наведеного, кер уючись ст.ст. 130, 178, 179, 181, 183, 186 КПК Укра їни, -

П О С Т А Н О В И В :

Подання задоволити.

Надати дозвіл на проведенн я виїмки оригіналів первинни х фінансово-господарських та бухгалтерських документів н а ТОВ "Альянсбуд" (код ЄДРПОУ 0544 2180) в смт. Богородчани, вул. Петр аша, 10, Івано-Франківської обл асті, що стосуються проведен ня ремонту приміщень Богоро дчанської районної санітарн о-епідеміологічної станції.

Постанова оскарженню не пі длягає.

Суддя Антоняк Т.М.

СудІвано-Франківський міський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення10.08.2011
Оприлюднено23.08.2011
Номер документу17604561
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —0907/4-1229/2011

Постанова від 10.08.2011

Кримінальне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Антоняк Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні