Ухвала
від 03.06.2008 по справі б-16/63-21/209
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-16/63-21/209

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Івано-Франківської області

вул.Шевченка 16, м.Івано-Франківськ, 76000, тел. 2-57-62

   

УХВАЛА

03.06.08  Справа № Б-16/63-21/209   

 Господарський суд Івано-Франківської області у складі судді  Скапровської Ірини Михайлівни при секретарі судового засідання  Кіндрат  Галині Романівні , розглянувши матеріали справи

за заявою :  Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційна фірма "Кварта",    

м.Івано - Франківськ, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 6, 76000,

до боржника:  Товариства з обмеженою відповідальністю "Кварта-Захід"  , м.Івано-Франківськ, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 6, 76000  ( код ЄДРПОУ 30475549)

про :  банкрутство боржника   

За участю представників сторін :

від кредиторів:

Івано-Франківський центр зайнятості:   не з"явились ,

ДПІ в м. Івано-Франківську :        Станіщук М. В. довіреність № 40092/10-039 від 26.09.2006р.

                                                                     Бойчук Р.П. ( довіреність № 55712/10/24-150 від 29.10.07р )      

УПФУ в м. Івано -  Франківську :Остафійчук Марина Василівна ( довіреність № 1782/06 від 12.10.07р)

Ліквідатор - Сеник Р.І.  

      Суть спору:  затвердження звіту ліквідатора, ліквідаційного балансу та припинення провадження у справі.

                                                                      встановив:

       Ухвалою господарського суду від 05.03.07р порушено провадження  у даній  справі  про визнання  Товариства з обмеженою відповідальністю " Кварта - Захід "  банкрутом , введено мораторій на задоволення вимог кредиторів.

          Справу призначено до розгляду в підготовчому засіданні .

          З метою виявлення всіх кредиторів і можливих санаторів у газеті "Урядовий кур"єр" № 208 від 13.11.07р.  розміщено оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство боржника.

          Ухвалою від 20.07.07р - затверджено реєстр вимог кредиторів та зобов"язано розпорядника майна провести загальні збори кредиторів.

          11.09.07р на розгляд господарського суду розпорядником майна подано протокол засідання комітету кредиторів від 27.07.07р . У відповідності до протоколу засідання комітету кредиторів,  одноголосно прийнято рішення звернутися до господарського суду з клопотанням про визнання боржника банкрутом , відкриття ліквідаційної процедури майна; призначити   ліквідатором боржника арбітражного керуючого  Сеника Романа Івановича (ліцензія серії АВ № 307297 від 07.03.2007року, м.Івано-Франківськ-8, а/с 26).

       03.10.07р. Господарським судом Івано-Франківської області було винесено постанову про визнання боржника  Товариства з обмеженою відповідальністю "Кварта-Захід", м.Івано-Франківськ, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 6, інд.  (код 30475549) - банкрутом  та відкрито ліквідаційну процедуру у порядку ст.ст. 22,23 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", визначено  строк ліквідаційної процедури  та призначино судове засідання по затвердженню звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу .

       01.04.2008р. ліквідатор   подав  ліквідаційний баланс та звіт, розглянувши подані документи , суд встановив , що в звіті відсутні відомості про наявність у боржника рахунків у банківських установах, а також відсутне рішення комітету кредиторів про затвердження оплати праці арбітражного керуючого.

          З метою витребування вищевказаних документів строк ліквідаційної процедури продовжено та відкладено судове засідання по затвердженню звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу.

          В судовому засіданні  ліквідатор  подав  витребувані документи.

          Розглянувши поданий звіт та ліквідаційний баланс, заслухавши сторін, суд встановив , що з метою виявлення  ліквідаційної маси боржника , ліквідатором направлено запити в в органи , що здійснюють реєстрацію права власності на нерухомість , а саме :

  - Івано - Франківського  обласного бюро технічної інвентаризації;

  - Інспекції державного технічного нагляду ;

  - УМВС України в Івано - Франіквській області відділу   державтоінспекції ;

 -  Івано - Франківського   міського  відділу Івано - Франіквської регіональної філії ЦДЗК при Держкомземі України.   

          Отримані відповіді свідчать про відсутність майнових активів у власності  боржника.

          Державна податкова інспекція в м. Івано - Франківську  повідомило про наявність рахунків  у наступних банківських установах :  у  Івано - Франківській філії ВАТ " Кредобанк",   Івано- Франіквській ФКБ  " ПриватБанк ", АКБ " Правекс - Банк", філія ВАТ " Укрексімбанк", ВАТ " Плюс Банк " .

          На запити ліквідатора , щодо наявності  коштів на рахунках боржника,   банківські установи повідомили про наявність коштів в сумі  1329, 07 грн.  

          Вищевказані кошти спрямовано на оплату праці та витрати ліквідатора у справі про банкрутсво.( Даний факт підтверджується документами).

          З метою виявлення кредиторів , ліквідатором подано оголошення в  газеті "Голос України " від 13.11.2007р. № 208.

          Відповідно до ст. 14 ч. 1 конкурсні  кредитори  за  вимогами,  які  виникли  до  дня порушення провадження у справі про банкрутство, протягом тридцяти днів від дня опублікування в офіційному друкованому органі оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство зобов'язані подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника, а також документи, що їх підтверджують.

          Частиною 2 Закону  встановлено , що вимоги конкурсних кредиторів, що заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, або не заявлені взагалі, - не розглядаються і вважаються погашеними, про що господарський суд зазначає в ухвалі, якою затверджує реєстр вимог кредиторів. Зазначений строк є граничним і поновленню не підлягає.

          У встановлений Законом строк , свої вимоги заявили наступні кредитори:

          - ДПІ в м. Івано - Франківську  - 55680, 59 грн. ;

          -  Івано - Франківський обласний центр зайнятості - 59, 07  грн.;

          - Пенсійний Фонд України в м. Івано - Франківську  - 584, 62 грн. ;

          - Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в м. Івано - Франківську -  40, 28 грн. ;

          -Товариство з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційна фірма "Кварта" - 21304613, 55 грн. ;

          - Фонд соціального страхування  з тимчасової втрати працездатності - 106, 95 грн.

          В процесі проведення   комісією в складі  ліквідатора Р. І. Сеник , голови комітету кредиторів В.В. Кричун ,  представника ТзОВ " Кварта - Захід " С.І. Лукач , обстеження  бухгалтерської документації підприємства банкрута, встановити наявність чи відсутність дебіторської заборгованості ТзОВ " Кварта - Захід "  було неможливим , оскільки не виявлено рішень судів , наказів на стягнення та іншої бухгалтерської документації.

          На виконання приписів Закону України " Про відновлення платоспроможності боржника  або визнання його банкрутом " рішенням комітету кредиторів № 1 від 27.07.2007р.   затверджено оплату праці  арбітражного керуючого в розмірі двох мінімальних заробітніх плат в місяць та встановлено оперативні ( непідтвердженні ) витрати арбітражного керуючого в розмірі 160 грн. за кожен  місяць здійснення ним своїх повноважень .

          Рішенням комітету кредиторів ТзОВ " Кварта - Захід " затверджено звіт про оплату праці, послуг та відшкодованню витрати ліквідатора ТзОВ " Кварта - Захід ".

          В даний час пропозицій від інвесторів, санаторів, засновників та інших осіб, бажаючих провести фінансове оздоровлення боржника не надходило.          

          У зв"язку з відсутністю майнових активів підприємця-банкрута за місцем його державної реєстрації, зважаючи на приписи п.6 ст.31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вимоги не задоволені за відсуністю майна боржника вважаються погашеними.

          Таким чином, ліквідатором  вжито всіх заходів по виявленню майна підприємства-банкрута, однак майна не виявлено, тому ліквідатор просить господарський суд затвердити ліквідаційний баланс по цьому підприємству і ліквідувати його як юридичну особу.

      Керуючись ст. 31- 1,   ч.1 ст. 32  , ст. ст. 31, 40  Закону  України "Про відновлення платоспроможності боржника  або визнання його банкрутом",  суд

                                                           УХВАЛИВ:

          Затвердити ліквідаційний баланс  Товариства з обмеженою відповідальністю "Кварта-Захід"  , м.Івано-Франківськ, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 6,   ( код ЄДРПОУ 30475549)

          Ліквідувати юридичну особу - Товариства з обмеженою відповідальністю "Кварта-Захід"  , м.Івано-Франківськ, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 6, 76000  ( код ЄДРПОУ 30475549)

            Затвердити  звіт про виконану роботу ліквідатора –Р.І. Сеника.

           Банківській установі АКБ " Правекс- Банк " , ВАТ АКБ " Прикарпаття " , ВАТ " Кредобанк" , ВАТ " Укрексімбанк " та ЗАТ " Комерційний банк ПриватБанк"  закрити рахунки боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "Кварта-Захід"  , м.Івано-Франківськ, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 6, ( код ЄДРПОУ 30475549)

          Вимоги не задоволені в зв"язку з недостатністю майнових активів , вважати погашеними.

          Затвердити  оплату праці арбітражного керуючого  Сеника  Р. І.  у справі про банкрутсво за заявою :  Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційна фірма "Кварта",    

м.Івано - Франківськ, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 6, 76000 про визнання  боржника:  Товариства з обмеженою відповідальністю "Кварта-Захід"  , м.Івано-Франківськ, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 6, 76000  ( код ЄДРПОУ 30475549) банкрутом  в розмірі-  15080 грн.

          Провадження у справі припинити.

          Копію ухвали направити реєструючому органу для виключення Товариства з обмеженою відповідальністю "Кварта-Захід"  , м.Івано-Франківськ, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 6,  ( код ЄДРПОУ 30475549)

Дану ухвалу направити заявнику, боржнику, ліквідатору  Сенику Роману Івановичу (м.Івано-Франківськ-8, а/с 26) та Регіональному Управлінню з питань банкрутства в Івано-Франківській області  (м.Івано-Франківськ, вул.С.Стрільців,15), державному реєстратору мІвано - Франіквськ , вул. Бандери , 1

                  Суддя                                                              Скапровська Ірина  Михайлівна

 

Виготовлено в АС "Діловодство суду"

Г.Р. Кіндрат

     

     

 

    

  

 

   

Дата ухвалення рішення03.06.2008
Оприлюднено04.07.2008
Номер документу1773261
СудочинствоГосподарське
Суть:  банкрутство боржника   

Судовий реєстр по справі —б-16/63-21/209

Ухвала від 03.06.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І.М.

Ухвала від 01.04.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І.М.

Ухвала від 03.01.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І.М.

Постанова від 03.10.2007

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І.М.

Ухвала від 20.09.2007

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні