Ухвала
від 03.08.2011 по справі 2026/2-403/11
ЛЮБОТИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2026/2-403/11

УХВАЛА

Іменем України

03 серпня 2011 року м.Люботин

Суддя Люботинського міського суду Харківської о бласті Малихін О.О., розглянув ши матеріали за позовом ОСО БА_1 до Товариства з обмежен ою відповідальністю «Виробн ичо-комерційне підприємство Люботинське» про стягнення заборгованості по заробітні й платі та середнього заробі тку за час затримки розрахун ку при звільненні

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувс я до суду з позовом, в якому пр осить стягнути з відповідача заборгованість по заробітні й платі у розмірі 2003,15 грн. за пер іод березень-квітень 2011 року, а також стягнути з відповідач а середній заробіток за час з атримки розрахунку при звіль ненні у розмірі 3000,00 грн. ОСОБ А_1 вказував, що його було зві льнено з підприємства 12.04.2011 рок у, але заборгованість по заро бітній платі не виплачена та підприємство не надає йому д овідку про розмір його серед ньої заробітної плати.

Одночасно позивачем заявл ено клопотання про витребува ння від відповідача довідки про його середній заробіток. Перевіривши матеріали позов у, суд вважає за необхідне кло потання задовольнити.

Позовна заява підсудна Люб отинському міському суду Хар ківської області і відповіда є вимогам ст. ст. 119-120 ЦПК України , у зв' язку з чим, позов підля гає внесенню до судового роз гляду.

Керуючись ст. 122 ЦПК України, суддя -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадж ення у справі за позовом ОС ОБА_1 до Товариства з обмеже ною відповідальністю «Вироб ничо-комерційне підприємств о Люботинське» про стягнення заборгованості по заробітні й платі та середнього заробі тку за час затримки розрахун ку при звільненні.

Судовий розгляд по справі п ризначити на 09 годину 30 хвилин 12.08.2011 року у приміщенні Люботин ського міського суду Харківс ької області за адресою: Харк івська область, м. Люботин, вул . Некрасова, 10.

Клопотання про витребуван ня доказів задовольнити.

Витребувати з Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційне підпр иємство Люботинське» довідк у про середній заробіток ОС ОБА_1.

У судове засідання виклика ти сторони.

Відповідачу пропонується: у термін до попереднього суд ового засідання або в попере дньому судовому засіданні по дати до суду письмові запере чення проти позову та посила ння на докази, якими обґрунто вуються заперечення. письмов і докази надати суду в оригін алі або належним чином завір ені їх копії.

Також пропонується подати зустрічний позов.

Роз' яснити особам, які бер уть участь у справі позовног о провадження, що для підтвер дження своїх вимог або запер ечень, вони зобов'язані подат и усі наявні у них докази до аб о під час попереднього судов ого засідання, а якщо поперед нє судове засідання у справі не проводиться - до початку ро згляду справи по суті.

Копію ухвали суду надіслат и сторонам.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду за моти вами підсудності.

Апеляційна скарга може бут и подана до Люботинського мі ського суду Харківської обла сті на протязі 5 днів з дня її п роголошення. У разі, якщо ухва лу було постановлено без уча сті особи, яка її оскаржує, апе ляційна скарга подається про тягом 5 днів з дня отримання ко пії ухвали.

Суддя О. О. Малихін

Дата ухвалення рішення03.08.2011
Оприлюднено01.09.2011
Номер документу17789629
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2026/2-403/11

Рішення від 07.09.2011

Цивільне

Люботинський міський суд Харківської області

Малихін О. О.

Ухвала від 03.08.2011

Цивільне

Люботинський міський суд Харківської області

Малихін О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні