Ухвала
від 12.07.2011 по справі 28/111-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міс та КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44-Б тел. 284-18-98

У Х В А Л А

справа № 28/111-б 12.07.11

за заявою товариства з обмеженою відповідальністю «Чарівне узбережжя»

до товариства з обмеженою відповідальністю «Фоззі інтернет-магазин»

(код 34874897)

про визнання бан крутом.

Суддя Копитов а О.С.

Секретар с/з Шмуйло А.Д.

Представники сторін:

від заявника: ОСОБА_1 з а довіреністю б/н від 10.06.2011;

від боржника: не з' яви вся.

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Товариство з обм еженою відповідальністю "Чар івне узбережжя" звернул ось до Господарського суду м іста Києва із заявою про визн ання банкрутом товариства з обмеженою відповідальністю "Фоззі інтернет-магазин" з ура хуванням приписів статті 52 За кону України «Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м»

Ухвалою Господарського с уду міста Києва від 22.06.2011 поруше но провадження у справі про б анкрутство № 28/111-б та призначе но засідання на 12.07.2011.

В ході проведення судового засідання 12.07.2011 судом встановл ено, що представником заявни ка не виконано всіх вимог ухв али суду, в зв' язку з цим пред ставник заявника звернувся д о суду з усним клопотанням пр о відкладення розгляду справ и для надання можливості под ати необхідні документи.

Відповідно до ст. 77 Господар ського процесуального кодек су України суд відкладає в ме жах строків, розгляд справи, к оли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даном у засіданні.

Враховуючи вищевикла дені обставини, з метою повно го та всебічного з'ясування о бставин справи, Господарськи й суд м. Києва вважає за доціль не відкласти судове засіданн я.

Керуючись ст. 77, ст. 86 ГПК У країни, Законом України «Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом», суд -

УХВАЛИВ:

1. Відкласти судове зас ідання на 26.07.2011 о 10:40. З асідання відбудеться в залі судових засідань № 29 (корпус В ).

2. Зобов' язати:

Заявника - надати суду доказ и про внесення державним реє стратором запису до Єдиного державного реєстру про поруш ення провадження у справі пр о банкрутство відповід но до частини 1 статті 39 З акону України "Про державну р еєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців".

Уповноважити заявника на о держання відповідних записі в від Державного реєстратора на підставі ухвал и про порушення провадження у справі для надання у судово му засіданні.

Зобов' язати заявника над ати суду докази наявності аб о відсутності активів боржни ка, у разі наявності активів б оржника надати суду кандидат уру арбітражного керуючого, угоду на оплату праці між кре дитором та арбітражним керую чим відповідно до Закону Укр аїни "Про відновлення платос проможності боржника, або ви знання його банкрутом" та над ати відповідну ліцензію арбі тражного керуючого.

3. Зобов'язати державну под аткову інспекцію за місцем з находження боржника у сем иденний термін поінформуват и господарський суд про підп риємницьку діяльність боржн ика, зокрема, щодо останньої д ати подання боржником докуме нтів бухгалтерської звітнос ті та податкових декларацій, а також відомості щодо зміни адреси боржника; надати відо мості про відкриття та закри ття боржником рахунків у бан ківських установах; відомост і щодо наявності/відсутності у боржника заборгованості п о податкам, зборам та обов'язк овим платежам. У випадках при пинення підприємницької дія льності, зазначити про це в ін формації, що подається. Також , повідомити суд про наявніст ь інформації щодо підтвердже ння знаходження керівних орг анів боржника за адресою реє страції, зокрема зазначити ч и здійснювались посадовими о собами податкового органу за ходи щодо пошуку боржника та чи призвели ці заходи до відп овідних результатів. В разі н аявності зазначеної інформа ції надати суду підтверджуюч і документи, зокрема акти скл адені співробітниками подат кового органу, тощо, також над ати відомості (з доданням від повідних доказів, щодо повід омлення Державного реєстрат ора у встановленому законом порядку про відсутність кері вних органів боржника за адр есою реєстрації; надати суду копії установчих та реєстра ційних документів боржника н аявних в податкових органах та копії останніх податкових декларацій поданих боржнико м до податкових органів.

4. Зобов' язати Державного реєстратора за місцем знахо дження боржника внести до Єд иного державного реєстру зап ис про порушення провадження у справі про банкрутство бор жника відповідно до частини 1 статті 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичн их осіб та фізичних осіб - підп риємців", про внесення запису повідомити суд у десятиденн ий термін з моменту винесенн я судом ухвали про порушення провадження у справі про бан крутство.

Також, зобов'язати Державно го реєстратора за місцем зна ходження боржника надати суду інформацію щодо наявно сті в Єдиному державному реє стрі відомостей про знаходже ння (незнаходження ) керівних органів боржника за адресою реєстрації. В разі наявності інформації про відсутність керівних органів боржника за адресою реєстрації внести в ідповідні відомості до Єдино го державного реєстру та над ати суду витяг з Єдиного держ авного реєстру на підтвердж ення вчинення зазначених дій .

Крім того, надати суду копі ї установчих документів борж ника, відомості щодо внесенн я змін до установчих докумен тів та проведення державним реєстратором відповідних ре єстраційних дій в Єдиному де ржавному реєстрі.

Уповноважити заявника на о держання відповідних відомо стей від Державного реєстрат ора на підставі ух вали про порушення проваджен ня у справі для надання у судо вому засіданні.

5. Зобов'язати управління Пе нсійного фонду України в Дні провському районі м. Києва у семиденний термін надати с уду відомості щодо звітності боржника за останній рік та н аявності у боржника заборгов аності по заробітній платі.

6. Зобов'язати Головн е управління статистики у м. К иєві надати суду відомост і про подання боржником звіт ності на повідомити суд про д ату подання останньої звітно сті.

Суддя О.С. Копитова

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення12.07.2011
Оприлюднено25.08.2011
Номер документу17853375
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —28/111-б

Ухвала від 06.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 14.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Постанова від 26.07.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 12.07.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні