Ухвала
від 15.08.2011 по справі 6/429/08
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Миколаївський окруж ний адміністративний суд

вул. Заводська, 11, м. Микол аїв, 54002

У Х В А Л А

15.08.2011 р. № 6/429/08

Миколаївський окруж ний адміністративний суд, у с кладі судді Мороза А.О., за уча стю секретаря судового засід ання Крикливенко І.С.,

представника позивача: не прибув,

представника відповідача: не прибув,

прокурора: не прибув

розглянувши у відкритому с удовому засіданні заяву Ми колаївського територіаль ного управління Державної ко місії з цінних паперів та фон дового ринку про видачу дубл ікату виконавчого листа у сп раві №6/429/08

за позовом прокурора Ленінського рай ону м. Миколаєва, вул. Південна , 52, м. Миколаїв, 54034

в інтересах держави в особ і Миколаївського територ іального управління Державн ої комісії з цінних паперів т а фондового ринку, вул. Чигрин а, 20, а/с 112, м. Миколаїв, 54020

до закритого акціонерного то вариства "Амалтея", вул. Чкалов а, 20/3, м. Миколаїв, 54017

про стягнення штрафних санкці й у сумі 3400,0 грн.

В С Т А Н О В И В:

18 липня 2011 р. Миколаївсь ке територіальне управління Державної комісії з цінних п аперів та фондового ринку зв ернулось до Господарського с уду Миколаївської області із заявою про видачу дублікату виконавчого листа у справі № 6/429/08.

21 липня 2011 р. вказану справу та заяву передано Господарськи м судом Миколаївської област і до Миколаївського окру жного адміністративного суд у, оскільки після початку дія льності окружних адміністра тивних судів повноваження мі сцевих господарських судів щ одо розгляду справ адміністр ативної юрисдикції припинен о (тому зазначену заяву в разі їх надходження до господарс ького суду і було передано ни м (разом з матеріалами відпов ідних справ) на розгляд адмін істративних судів за встанов леними підвідомчістю та підс удністю).

Миколаївський окружний а дміністративний суд ухвалою від 29 липня 2011 р. призначив судо ве засідання щодо розгляду з аяви про видачу дублікату ви конавчого листа.

В обґрунтування заяви про в идачу дублікату виконавчого листа у справі № 6/429/08, Миколаївс ьке територіальне управлінн я ДКЦПФР посилалася на те, що в иконавчий лист у справі, вида ний Господарським судом Мико лаївської області 28 жовтня 2008 р ., втрачено під час поштового п ересилання до Центрального в ідділу Державної виконавчої служби Миколаївського м іського управління юстиції.

Представник Миколаївськ ого територіального управ ління ДКЦПФР у судове засіда ння не прибув, надав суду клоп отання про розгляд справи за його відсутності.

Представник відповідача т а прокурор у судове засіданн я не прибули, час та місце розг ляду справи повідомлені нале жним чином, явку своїх предст авників у судове засідання н е забезпечили, судом визнано за можливе розглянути справ у за їх відсутності на підста ві наявних у справі доказах.

Дослідивши заяву про видач у виконавчого листа і додані до неї матеріали, суд дійшов в исновку про її задоволення з наступних підстав.

Відповідно до ст. 263 ч. 1 Кодекс у адміністративного судочин ства України, замість втраче ного оригіналу виконавчого л иста адміністративний суд, я кий видав виконавчий лист, за заявою стягувача або поданн ям державного виконавця може видати його дублікат.

Судом установлено і матері алами справи підтверджено, щ о оригінал виконавчого листа в справі № 6/429/08, виданого Господ арським судом Миколаївської області 28.10.08 р., втрачено під ча с пересилки до Центрального відділу Державної виконавчо ї служби Миколаївського міського управління юстиції , про що свідчить лист №10.05/18324 від 08.06.11 р.

Враховуючи установлені об ставини, суд вважає необхідн им видати дублікат виконавчо го листа у цій справі.

Керуючись ст.ст. 165, 260 Кодексу адміністративного судочинс тва України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Заяву Миколаївськог о територіального управлі ння Державної комісії з цінн их паперів та фондового ринк у про видачу дублікату викон авчого листа у справі № 6/429/08 зад овольнити.

2. Видати Миколаївському територіальному управлінні Державної комісії з цінних п аперів та фондового ринку ду блікат виконавчого листа у с праві № 6/429/08.

Апеляційна скарга подає ться до адміністративного су ду апеляційної інстанції чер ез суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення. Копія апеляційної с карги одночасно надсилаєтьс я особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвал у суду першої інстанції пода ється протягом п'яти днів з дн я проголошення ухвали. Якщо у хвалу було постановлено у пи сьмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржу є, апеляційна скарга подаєть ся протягом п'яти днів з дня от римання копії ухвали.

Якщо суб'єкта владних повно важень у випадках та порядку , передбачених частиною четв ертою статті 167 Кодексу адміні стративного судочинства Укр аїни, було повідомлено про мо жливість отримання копії ухв али суду безпосередньо в суд і, то п'ятиденний строк на апел яційне оскарження ухвали суд у обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиде нного строку з моменту отрим ання суб'єктом владних повно важень повідомлення про можл ивість отримання копії ухвал и суду.

Апеляційна скарга, подана п ісля закінчення строків, уст ановлених цією статтею, зали шається без розгляду, якщо су д апеляційної інстанції за з аявою особи, яка її подала, не знайде підстав для поновленн я строку, про що постановляєт ься ухвала.

Суддя Мороз А. О.

СудМиколаївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.08.2011
Оприлюднено05.09.2011
Номер документу17889505
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —6/429/08

Ухвала від 15.08.2011

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Мороз А. О.

Ухвала від 29.07.2011

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Мороз А. О.

Ухвала від 19.08.2008

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Ткаченко О.В.

Ухвала від 18.08.2008

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Ткаченко О.В.

Рішення від 20.01.2009

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Місюра Л.С.

Постанова від 23.09.2008

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Ткаченко О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні