Ухвала
від 03.08.2011 по справі 50/242-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 50/242-б 03.08.11

За заявою товариства з обмеженою відповідальніст ю "Імпреза Полісервіс"

до товари ства з обмеженою відповідаль ністю "Дизайн-центр "Сова"

про банкрутст во

Суддя Головатюк Л.Д.

Представники:

Від заявника О СОБА_1.(дов. від 02.02.2009)

Від боржника не з' я вився

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Кредитор звернувся до суду із заявою про порушення справи про банкрутство борж ника, оскільки товариство з о бмеженою відповідальністю "Д изайн-центр "Сова" неспроможн е сплатити борг у сумі 348 858,67 грн . протягом трьох місяців післ я встановленого для його спл ати строку.

Ухвалою господарського су ду м. Києва від 24.06.2011 порушено пр овадження у справі №50/242-б та пр изначено до розгляду на 20.07.2011.

Представник боржника в суд ове засідання 20.07.2011 не з' явивс я, витребувані судом докази н е подав, але через канцелярію суду подав клопотання про ві дкладення розгляду справи. С уд задовольнив дане клопотан ня.

Представник заявника в суд ове засідання з'явився, надав пояснення по справі.

Розгляд справи було відкла дено на 03.08.2011.

Представник боржника в суд ове засідання 03.08.2011 вдруге не з' явився, витребувані судом до кази не подав, але через канце лярію суду вдруге подав клоп отання про відкладення розгл яду справи. Суд відмовив в зад оволенні даного клопотання, оскільки директор боржника в друге просить відкласти розг ляд справи, посилаючись на не можливість його явки в судов е засідання, однак неможливі сть явки в судове засідання о дного представника не позбав ляє можливості юридичну особ у уповноважити на представни цтво своїх інтересів іншу ос обу. Подальше відкладення ро згляду справи тільки затягне її розгляд, що може призвести до порушення прав та законни х інтересів кредиторів боржн ика.

Представник заявника в суд ове засідання з'явився, надав пояснення по справі, підтрим ав подану заяву про порушенн я справи про банкрутство.

Відповідно до ч. 4 ст. 11 Закону України „Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” у підготовчому засіданні судд я оцінює подані документи, за слуховує пояснення сторін, р озглядає обґрунтованість за перечень боржника.

При розгляді справи № 50/242-б в підготовчому засіданні суд -

В С Т А Н О В И В:

Згідно наявних докуме нтів боржник зареєстрований Голосіївською РДА у м. Києві як товариства з обмеженою ві дповідальністю "Дизайн-центр "Сова" за адресою: 01013, м. Київ, вул . Деревообробна, буд. 5, код ЄДРП ОУ 30178963.

Заявлені вимоги тов ариства з обмеженою відповід альністю "Імпреза Полісервіс " документально підтверджуют ься наявними рішенням, наказ ом на його виконання та викон авчими документами, боржнико м не спростовані, тому визнаю ться судом безспірними та об ґрунтованими.

Вимоги заявника підтверд жені документами, за якими ві дповідно до законодавства зд ійснюється списання коштів з рахунків боржника, які не спл ачені боржником - товариств ом з обмеженою відповідальні стю "Дизайн-центр "Сова" протяг ом трьох місяців після наста ння встановленого строку для їх сплати.

Сукупність доказів, які міс тяться в матеріалах справи № 50/242-б, доводять безспірність г рошових вимог заявника та не спроможність боржника викон ати свої зобов'язання перед к редитором у встановлений зак оном строк.

На виконання вимог суду пре дставник кредитора у підгот овчому засіданні 03.08.2011 подав к андидатуру арбітражного кер уючого Томчука Миколу Володи мировича (ліцензія Державног о департаменту з питань банк рутства серії НОМЕР_1 від 11.03.2010, ідентифікаційний н омер фізичної особи - платни ка податків та інших обов' я зкових платежів НОМЕР_2) д ля призначення його розпоряд ником майна боржника товарис тва з обмеженою відповідальн істю "Дизайн-центр "Сова" і під тримав заяву останнього про дане призначення.

Частиною 1 статті 11 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом” встан овлено, що якщо при прийнятті заяви про порушення провадж ення справи про банкрутство призначити розпорядника май на неможливо, розпорядник ма йна призначається на підгото вчому засіданні.

За таких обставин, суд вважа є за доцільне призначити роз порядником майна боржника ар бітражного керуючого Томчук а Миколу Володимировича.

Оскільки заявник вправі зв ернутися із заявою про поруш ення справи про банкрутство боржника, якщо останній ухил яється чи неспроможний задов ольнити протягом трьох місяц ів безспірні претензійні вим оги та враховуючи вищевказан е, є підстави закінчити підго товче засідання.

Керуючись ст.ст. 11, 13 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, ст. 86 Господарського процесуальн ого кодексу України, господа рський суд м. Києва -

У Х В А Л И В:

1. Визнати розмір вимог кредитора - товариства з об меженою відповідальністю "Ім преза Полісервіс" (ідентифік аційний код 23395931), який подав зая ву про порушення справи про б анкрутство до товариства з о бмеженою відповідальністю "Д изайн-центр "Сова" (01013, м. Київ, ву л. Деревообробна, буд. 5, код ЄДР ПОУ 30178963) на суму 348 858,67 грн.

2. Призначити у справі № 50/242-б з метою забезпечення майнов их інтересів кредиторів розп орядником майна арбітражног о керуючого Томчука Миколу В олодимировича (ліцензія Держ авного департаменту з питань банкрутства серії НОМЕР_1 від 11.03.2010, ідентифікаційн ий номер фізичної особи - пл атника податків та інших обо в' язкових платежів НОМЕР _2).

Відповідно до вимог ст. 13 Зак ону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” органи правління боржника не мають права без згоди розп орядника майна приймати ріше ння про:

- реорганізацію (злиття, при єднання, поділ, виділення, пер етворення) і ліквідацію борж ника;- створення юридичних ос іб або про участь в інших юрид ичних особах;- сторення філій та представництв; - виплату ди відендів; - проведення боржни ком емісії цінних паперів; - ви хід із складу учасників борж ника юридичної особи, придба ння в акціонерів раніше випу щених акцій боржника.Признач ення розпорядника майна не є підставою для припинення по вноважень керівника чи орган у управління боржника.

3. Зобов' язати заявни ка (арбітражного керуючого) в иконати вимоги ч.5 ст.11 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, а са ме: з метою виявлення всіх кре диторів та осіб, які виявлять бажання взяти участь у санац ії боржника, за власний рахун ок у десятиденний строк пода ти до офіційних друкованих о рганів оголошення про поруш ення справи про банкрутство боржника з метою виявлення в сіх кредиторів та осіб, які ви являть бажання взяти участь у санації боржника та надати суду докази подання вищевка заного оголошення протягом д вох тижнів з моменту опублік ування (оригінал примірни ка газети). Газетне оголош ення має містити: повне найме нування боржника, його пошто ву адресу, банківські реквіз ити; найменування та адресу г осподарського суду, номер сп рави, відомості про розпоряд ника майна.

4. З метою виявлення всіх інш их можливих кредиторів зобов ”язати арбітражного керуюч ого Томчука Миколу Володимир овича направити запити до де ржавних органів, які здійсню ють контроль за правильністю та своєчасністю справляння страхових внесків на загальн ообов”язкове державне пенсі йне страхування та інші види загальнообов”язкового держ авного страхування, податків і зборів (обов”язкових плате жів).

5. Зобов' язати розпорядник а майна - арбітражного керуюч ого Томчука Миколу Володимир овича не пізніше двох міс яців та десяти днів після дати проведення підготовчог о засідання суду надати суду на затвердження реєстр вимо г кредиторів боржника, у яком у повинні міститися відомост і про кожного кредитора, розм ір його вимог за грошовими зо бов'язаннями чи зобов'язання ми щодо сплати страхових вне сків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхуван ня та інші види загальнообов 'язкового державного соціаль ного страхування, податків і зборів (обов'язкових платежі в), черговість задоволення ко жної вимоги, окремо розмір не устойки (штрафу, пені). Внести в реєстр окремо відомості пр о майно боржника, яке є предме том застави згідно з державн им реєстром застав.

6. Призначити попереднє засі дання суду на 03.11.2011 о 10:00 год. (не пізніше 3-х місяців від дат и проведення підготовчого за сідання), яке відбудеться за а дресою : вул.Б.Хмельницького, 4 4 В, м. Київ, зал. № 39.

7. Призначити перші загальні збори кредиторів, які повинн і відбутися не пізніше 13.11.2011 (не пізніше 3-х місяців і 10 дн ів від дати проведення підго товчого засідання).

8. Копію ухвали направити за явнику, боржнику, розпорядни ку майна, державному органу з питань банкрутства та держа вному реєстратору Голосіївс ької районної у м. Києві держа вної адміністрації.

9. Ухвала може бути оскаржен а у встановленому порядку.

Суддя Головатюк Л.Д.

Дата ухвалення рішення03.08.2011
Оприлюднено09.09.2011

Судовий реєстр по справі —50/242-б

Ухвала від 28.05.2015

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 28.04.2015

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 27.01.2015

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 25.12.2014

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 25.09.2014

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 26.06.2014

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 27.03.2014

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 23.01.2014

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 13.01.2014

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 12.11.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні