Ухвала
від 11.08.2011 по справі 6/108-05
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКО Ї ОБЛАСТІ

УХВАЛА

11.08.11

Справа №6/108-05.

Господарський суд Сумсько ї області у складі: головуючо го - судді Рунової В.В.,

при секретарі судового зас ідання Таран С.А.,

за участю:

від кредитора:

ТОВ «Дєметра ЛТД» - ОСОБА_1 , довіреність б/н від 27.12.2010 року

від боржника: ОСОБА_2, до віреність від 14.06.2011 року

керуючий санацією: Лахне нко Є.М. (ліцензія серії НО МЕР_2 від 03.10.2008 року)

розглянувши у відкритому с удовому засіданні у приміщен ні господарського суду клопо тання арбітражного керуючог о Є.М.Лахненко про затверд ження мирової угоди щодо роз строчки виплат конкурсної за боргованості боржника друго ї, третьої та четвертої черг т а припинення процедури санац ії у справі № 6/108-05:

за заявою кредитора Упра вління Пенсійного фонду Ук раїни в м. Конотоп

до боржника відкритого акц іонерного товариства "Коното пський ремонтно-механічний з авод" (41600, Сумська область, м. Кон отоп, вул. Парківська, 18; ід. код 30640200)

про визнання банкрутом,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського с уду Сумської області від 29.11.2010 р оку (суддя Гордієнко М.І.) відм овлено в задоволенні клопота ння керуючого санацією про п родовження процедури санаці ї ВАТ "Конотопський ремонтно -механічний завод". Звіт керую чого санацією ВАТ "Конотопсь кий ремонтно-механічний заво д" прийнято до відома. Зобов' язано керуючого санацією про довжувати здійснювати повно важення передбачені п. п. 5,6 ст.1 7 Закону України "Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом" до вирішення питання що до подальшої процедури банкр утства боржника - ВАТ "Конотоп ський ремонтно-механічний за вод". Зобов' язано керуючого санацією надати звіт санаці ї боржника до суду 01.03.2011 року та провести засідання комітету кредиторів з його розгляду т а до дня судового засідання н адати суду та прийняти рішен ня щодо подальшої процедури банкрутства. Зобов' язано ко мітет кредиторів провести за сідання комітету з розгляду звіту керуючого санації борж ника та до дня судового засід ання надати суду клопотання щодо подальшої процедури бан крутства ВАТ "Конотопський р емонтно-механічний завод". Ви знано явку керуючого санаціє ю та представників членів ко мітету кредиторів в засіданн я суду обов' язковою.

11.04.2011 року арбітражним керуюч им Лахненко Є.М. було пода но до суду клопотання про зат вердження мирової угоди щодо розстрочки виплат конкурсно ї заборгованості боржника др угої, третьої та четвертої че рг та припинення процедури с анації у справі № 6/108-05.

Листом господарського суд у Сумської області було пові домлено, що подану мирову уго ду буде призначено до розгля ду після повернення матеріал ів справі до господарського суду Сумської області.

Постановою Харківського а пеляційного господарського суду від 06.06.2011 року ухвалу госп одарського суду Сумської об ласті від 29.11.2010 року у справі № 6/1 08-05 в частині відмови в задовол ені клопотання керуючого сан ацією про продовження процед ури санації ВАТ "Конотопськи й ремонтно-механічний завод" (п. 1 резолютивної частини ухв али) скасовано, клопотання ке руючого санацією про продовж ення процедури санації ВАТ "К онотопський ремонтно-механі чний завод" задоволено; продо вжено процедуру санації у сп раві № 6/108-05 ВАТ "Конотопський ре монтно-механічний завод" стр оком на 12 місяців; справу № 6/108-05 п ередано для подальшого розгл яду до господарського суду С умської області.

Ухвалою господарського су ду Сумської області від 21.07.2011 ро ку було призначено клопотанн я арбітражного керуючого Є .М.Лахненко про затвердженн я мирової угоди щодо розстро чки виплат конкурсної заборг ованості боржника другої, тр етьої та четвертої черг та пр ипинення процедури санації у справі № 6/108-05 до розгляду в судо ве засідання на 04.08.2011 року.

В силу ч. 2 ст. 7 Закону України "Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом", при проведе ні процедури банкрутства інт ереси всіх кредиторів предст авляє комітет кредиторів, ст ворений відповідно до цього закону. У зв' язку з чим, рішен ня про укладання мирової уго ди від імені кредиторів прий мається комітетом кредиторі в (ч. 3 ст. 35 Закону України "Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання його банкрутом").

Отже, сторонами мирової уго ди є боржник та комітет креди торів - представницький орг ан кредиторів відповідно до ч. 9 ст. 7 Закону України "Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом".

Таким чином, на засіданні ко мітету кредиторів 30.03.2011 року пр ийнято рішення щодо затвердж ення мирової угоди (протокол № 6 засідання комітету кредит орів відкритого акціонерног о товариства "Конотопський р емонтно-механічний завод").

В судовому засіданні 04.08.2011 ро ку було встановлено, що в мате ріалах поданої мирової угоди відсутні письмові згоди кре диторів про незаперечення що до її затвердження.

Крім того, 04.08.2011 року керуючим санацією ВАТ «Конотопський ремонтно-механічний завод» а рбітражним керуючим Лахне нко Є.М. подано до суду клопо тання № к/88 від 03.08.2011 року, в якому просить суд затвердити розм ір оплати послуг арбітражног о керуючого - керуючого сан ацією ВАТ «Конотопський ремо нтно-механічний завод» у роз мірі двох мінімальних заробі тних плат за кожен місяць та в становити додаткову винагор оду у розмірі 5% від суми погаш ених вимог кредиторів ВАТ «К онотопський ремонтно-механі чний завод» у грошовій формі за рахунок боржника.

Ухвалою господарського су ду Сумської області від 04.08.2011 ро ку було відкладено розгляд к лопотання про затвердження м ирової угоди та призначено д о розгляду клопотання про за твердження розміру оплати по слуг арбітражного керуючого на 11.08.2011 року; зобов' язано кер уючого санацією надати суду письмову згоду на укладення мирової угоди від кредиторів .

10.08.2011 року та 11.08.2011 року представ ником ТОВ "Дєметра, ЛТД" та арб ітражним керуючим Є.М.Лахне нко, на виконання вимог ухв али суду від 04.08.2011 року було под ано до суду додаткові докуме нти, а саме листи кредиторів п ро не заперечення щодо затве рдження господарським судом мирової угоди від 30.03.2011 року, ук ладеної між арбітражним керу ючим ВАТ "Конотопський ремон тно-механічний завод" Є.М.Ла хненко та головою комітету кредиторів про розстрочку в иплат кредиторської заборго ваності другої, третьої та че твертої черг у справі про бан крутство № 6/108-05.

Від кредитора - Сумської ф ілії ПАТ "Укртелеком" окремо н адійшов лист № 590000/8-2364 від 09.08.2011 рок у про не заперечення щодо зат вердження мирової угоди.

В судовому засіданні 11.08.2011 ро ку, заслухавши пояснення уча сників судового засідання, п еревіривши наявні матеріали справи встановлено, що миров у угоду укладено між арбітра жним керуючим ВАТ "Конотопсь кий ремонтно-механічний заво д" Є.М.Лахненко та головою комітету кредиторів ВАТ "Кон отопський ремонтно-механічн ий завод".

Згідно з мировою угодою сто рони домовились про те, що на у мовах даної мирової угоди кр едитори надають боржнику роз строчку (відстрочку) зі сплат и боржником кредиторської за боргованості другої, третьої та четвертої черг. Виплата кр едиторської заборгованості буде здійснюватись боржнико м, починаючи з квітня 2011 року по 30 листопада 2012 року, у пропорці йному відсотковому співвідн ошенні кожному з кредиторів у відповідних частинах, не по рушуючи права кожного з кред иторів.

Отже, господарський суд Сум ської області відповідно до ч. 3 ст. 38 Закону України "Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом", перевіривши встан овлений законом порядок укла дення мирової угоди та дослі дивши умови мирової угоди на предмет їх відповідності чи нному законодавству, встанов ив, що умови мирової угоди не с уперечать вимогам чинного за конодавства, не порушують пр ав та законних інтересів уча сників процесу, угода спрямо вана на відновлення платоспр оможності боржника, суд вирі шив затвердити мирову угоду, зміст якої був розглянутий т а затверджений на засіданні комітету кредиторів відкрит ого акціонерного товариства "Конотопський ремонтно-меха нічний завод" 30.03.2011 року, відпов ідно до протоколу № 6, та припи нити провадження у справі.

Відповідно до ч. 3 ст. 35 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом", мир ова угода набуває чинності з дня її затвердження господа рським судом.

Що стосується клопотання к еруючого санацією ВАТ "Конот опський ремонтно-механічний завод" арбітражного керуючо го Лахненко Є.М. про затве рдження розміру оплати послу г арбітражного керуючого - керуючого санацією ВАТ "Коно топський ремонтно-механічни й завод" у розмірі двох мініма льних заробітних плат за кож ен місяць та встановити дода ткову винагороду у розмірі 5% в ід суми погашених вимог кред иторів ВАТ "Конотопський рем онтно-механічний завод" у гро шовій формі за рахунок боржн ика, суд вважає за доцільне за довольнити дане клопотання в иходячи з наступного:

Відповідно до ч. 10-14 ст. 3-1 Закон у України "Про відновлення пл атоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом" о плата послуг, відшкодування витрат арбітражного керуючо го (розпорядника майна, керую чого санацією, ліквідатора) у зв'язку з виконанням ним свої х обов'язків здійснюються в п орядку, встановленому цим За коном, за рахунок коштів, одер жаних від продажу майна борж ника, або за рахунок коштів кр едиторів чи коштів, одержани х у результаті виробничої ді яльності боржника.

Оплата послуг арбітражног о керуючого (розпорядника ма йна, керуючого санацією, лікв ідатора) за період від дня вин есення господарським судом у хвали про порушення провадже ння у справі про банкрутство і до дня першого засідання ко мітету кредиторів, на якому в становлюється розмір оплати послуг та відшкодування вит рат арбітражного керуючого, здійснюється кредитором або боржником, за заявою якого по рушено справу, у максимально му розмірі, визначеному цією статтею.

Оплата послуг арбітражног о керуючого (розпорядника ма йна, керуючого санацією, лікв ідатора) за кожен місяць здій снення ним своїх повноважень встановлюється та виплачуєт ься в розмірі, встановленому комітетом кредиторів і затв ердженому господарським суд ом, якщо інше не встановлено ц им Законом, але не менше двох м інімальних заробітних плат т а не більше середньомісячної заробітної плати керівника боржника за останні дванадця ть місяців його роботи перед порушенням провадження у сп раві про банкрутство.

Кредитори мають право вста новлювати і виплачувати арбі тражному керуючому за резуль татами його діяльності додат кову винагороду, розмір якої затверджується господарськ им судом.

Звіт про оплату послуг, відш кодування витрат арбітражно го керуючого затверджується рішенням комітету кредиторі в та ухвалою господарського суду. Ухвала може бути оскарж ена у встановленому порядку.

В своєму клопотанні керуюч ий санацією просить суду зат вердити оплату послуг у розм ірі двох мінімальних заробіт них плат за кожен місяць здій снення ним свої повноважень та встановити додаткову вина городу в розмірі 5

% від сум и погашення вимог кредиторів ВАТ "Конотопський ремонтно-м еханічний завод" .

Таким чином, як вбачається з матеріалів справи, протокол ьним рішенням № 3 засідання ко мітету кредиторів ВАТ "Конот опський ремонтно-механічний завод" від 25.11.2010 року було затве рджено розмір оплати послуг арбітражного керуючого - ке руючого санацією ВАТ "Коното пський ремонтно-механічний з авод" за кожен місяць та встан овлено розмір додаткової вин агороди.

Враховуючи викладене, клоп отання арбітражного керуючо го щодо затвердження розміру оплати послуг арбітражного керуючого та встановлення до даткової винагороди підляга є задоволенню.

Керуючись ч. 10-14 ст. 3-1, ст.ст. 21, 35-38, 40 Закону України "Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том", ст. 86 Господарського проц есуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Затвердити мирову угоду у справі № 6/108-05 про банкру тство відкритого акціонерно го товариства "Конотопський ремонтно-механічний завод", н аступного змісту:

ЗАТВЕРДЖЕНО

Комітетом кредиторів

Відкритого акціонерного товариства

«Конотопський ремонтно-ме ханічний завод»

Протокол № 6 від ЗО березня 201 1 року

МИРОВА УГОДА

м. Конотоп « 30 » березня 2011 року

Конкурсні кредитори Від критого акціонерного това риства «Конотопський ремонт но-механічний завод» по спра ві про банкрутство № 6/108-05, поруш еної господарським судом Сум ської області 31 жовтня 2005 року, в особі Голови комітету кред иторів - представника Товари ства з обмеженою відповідаль ністю «Дєметра, ЛТД» за довір еністю від 27 грудня 2010 року ОС ОБА_1, який діє на підставі Пр отоколу засідання комітету к редиторів № 6 від 30 березня 2011 ро ку (надалі іменуються -«Креди тори»), з однієї сторони,

та Відкрите акціонерне тов ариство «Конотопський ремон тно-механічний завод», що зна ходиться за адресою: Сумська область, м. Конотоп, вул. Паркі вська, 18, код ЄДРПОУ 30640200, в особі Арбітражного керуючого - кер уючого санацією Лахненко Є вгена Миколайовича, який ді є на підставі ухвали господа рського суду Сумської област і від 27 травня 2010 року по справі № 6/108-05, (надалі іменується - «Бор жник»), з другої сторони, при с пільному вживанні разом імен уються - «Сторони»,

керуючись Законом України «Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом», планом сан ації Відкритого акціоне рного товариства «Конотопс ький ремонтно-механічний за вод», погодженим Фондом держ авного майна України (лист № 10 -24-6670 від 24.04.2007 року), схваленого зб орами комітету кредиторів (п ротокол від 15.05.2007 року), затверд женим господарським судом Су мської області (ухвала від 14.06.2 007 року), уклали дану мирову уго ду про наступне:

1. Сторони домовились п ро те, що на умовах даної миров ої угоди Кредитори надають Б оржнику розстрочку (відстроч ку) зі сплати Боржником креди торської заборгованості дру гої, третьої та четвертої чер г.

2. Виплата кредиторськ ої заборгованості буде здійс нюватись Боржником, починаюч и з квітня місяця 2011 року по 30 ли стопада 2012 року, у пропорційно му відсотковому співвідноше нні кожному з кредиторів у ві дповідних частинах, не поруш уючи права кожного з кредито рів, наступним чином.

3. Сторони домовились про те, що протягом 10 (десят и) календарних днів з момен ту затвердження даної мирово ї угоди господарським судом Сумської області Боржник зді йснить погашення конкурсної заборгованості другої черги перед Управлінням Пенсі йного фонду в м. Конотоп Сумсь кої області

(код 22977072) зі спла ти страхових внесків на зага льнообов'язкове пенсійне стр ахування в розмірі 182 631 (сто віс імдесят дві тисячі шістсот т ридцять одна) гривня 93 копійки .

4. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області, заборгованість Боржника перед Управлінням Пенс ійного фонду України в м. Ко нотоп Сумської області (код 229 77072) зі сплати кредиторської по точної заборгованості друго ї черги,

затвердженої план ом санації по справі про банк рутство Відкритого акці онерного товариства «Коното пський ремонтно-механічний з авод» № 6/108-05 щодо сплати страх ових внесків на загальнообов 'язкове пенсійне страхування в розмірі 69 516 (шістдесят дев'ят ь тисяч п'ятсот шістнадцять) г ривень 92 копійки та поточної

заборгованості, що виникла з моменту затвердження план у санації, в розмірі 90 473 (дев'яно сто тисяч чотириста сімдесят три) гривні 76 копійок, а разом 1 59 990 (сто п'ятдесят дев'ять тисяч дев'ятсот дев'яносто) гривень 68 копійок, підлягає розстроче нню на 16 (шістнадцять) місяців зі здійсненням першої випла ти у

травні 2011 року, але не раніше 30 (тридцяти) календа рних днів з моменту погашен ня Боржником заборгованост і перед Управлінням Пенс ійного фонду України в м. Коно топ Сумської області (код 22977072) в розмірі 182 631 (сто вісімдесят дв і тисячі шістсот тридцять од на) гривня 93 копійки на умовах визначених пунктом 3 даної ми рової угоди, у наступному пор ядку:

-у травні 2011 року - 9 999 (дев'ять ти сяч дев'ятсот дев'яносто дев' ять) гривень 00 коп. (поточні вим оги);

-у червні 2011 року - 9 999 (дев'ять ти сяч дев'ятсот дев'яносто дев'я ть) гривень 00 коп. (поточні вимо ги);

-у липні 2011 року - 9 999 (дев'ять ти сяч дев'ятсот дев'яносто дев'я ть) гривень 00 коп. (поточні вимо ги);

-у серпні 2011 року - 9 999 (дев'ять ти сяч дев'ятсот дев'яносто дев'я ть) гривень 00 коп. (поточні вимо ги);

-у вересні 2011 року - 9 999 (дев'ять т исяч дев'ятсот дев'яносто дев 'ять) гривень 00 коп. (поточні вим оги);

-у жовтні 2011 року - 9 999 (дев'ять ти сяч дев'ятсот дев'яносто дев'я ть) гривень 00 коп. поточні вимо ги);

- у листопаді 2011 року - 9 999 ( дев'ять тисяч дев'ятсот дев'ян осто дев'ять) гривень 00 коп. (пот очні вимоги);

-у грудні 2011 року - 9 999 (дев'ять ти сяч дев'ятсот дев'яносто дев'я ть) гривень 00 коп. (поточні вимо ги);

- у січні 2012 року - 9 999 (дев'я ть тисяч дев'ятсот дев'яносто дев'ять) гривень 00 коп. (поточні вимоги);

- у лютому 2012 року - 9 999 (дев 'ять тисяч дев'ятсот дев'яност о дев'ять) гривень 00 коп. (поточн і

вимоги);

- у березні 2012 року - 9 999 (де в'ять тисяч дев'ятсот дев'янос то дев'ять) гривень 00 коп. (поточ ні вимоги);

- у квітні 2012 року - 9 999 (дев 'ять тисяч дев'ятсот дев'яност о дев'ять) гривень 00 коп. (поточн і вимоги);

- у травні 2012 року - 9 999 (дев 'ять тисяч дев'ятсот дев'яност о дев'ять) гривень 00 коп. (поточн і вимоги);

- у червні 2012 року - 9 999 (дев 'ять тисяч дев'ятсот дев'яност о дев'ять) гривень 00 коп. (поточн і вимоги);

- у липні 2012 року - 9 999 (дев'я ть тисяч дев'ятсот дев'яносто дев'ять) гривень 00 коп. (поточні вимоги);

- у серпні 2012 року - 10 005 (дес ять тисяч п'ять) гривень 68 коп. ( поточні вимоги).

5. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області к онкурсна заборгованість Бор жника перед кредитором друго ї черги - ОСОБА_7 (іпн: НО МЕР_1) на суму 3 531,89 (три тисячі п 'ятсот тридцять одна) гривня 89

копійок, визначена згідно плану санації Відкритого акціонерного товариства «К онотопський ремонтно-механі чний завод», вважається пога шеною на підставі видаткових касових ордерів № 88, 89 від 09.03.2011 ро ку та № 243 від 30.03.2011 року.

6. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області к онкурсна заборгованість Бор жника перед кредиторами друг ої черги - фізичними особам и, які об'єднали свої вимоги щ одо виплати заробітної плати на суму 428 178,51 (чотириста двадця ть вісім тисяч сто сімдесят в ісім) гривень 51 копійка, визна чена згідно плану санації В ідкритого акціонерного то вариства «Конотопський ремо нтно-механічний завод», вваж ається погашеною на підставі видаткових касових ордерів.

7. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області В ідділення виконавчої дирекц ії Фонду соціального страхув ання від нещасних випадків н а виробництві та професійних захворювань України в м. Коно топ Сумської області (код 24016425)

надає Боржнику розстрочку зі сплати конкурсної кредит орської заборгованості друг ої черги по сплаті страхових внесків на загальнообов'язк ове державне соціальне страх ування в розмірі 7 710 (сім тисяч сімсот десять) гривень 30 копі йок, а також поточної заборг ованості в сумі 16 116 (шістнадцят ь тисяч сто шістнадцять) грив ень 98 копійок, а разом 23 827 (двадц ять три тисячі вісімсот двад цять сім) гривень 28 копійок ст роком на 16 (шістнадцять) місяц ів зі здійсненням першої вип лати у травні 2011 року, але не ра ніше 30 (тридцяти) календарних днів з моменту погашення Бор жником заборгованості перед Управлінням Пенсійного фонду України в м. Конотоп Сум ської області (код 22977072) у розмір і 182 631 (сто вісімдесят дві тисяч і шістсот тридцять одна) грив ня 93 копійки на умовах визначе них пунктом 3 даної мирової уг оди, у наступному порядку:

- у травні 2011 року - 1 400 (од на тисяча чотириста) гривень 00 коп.;

- у червні 2011 року - 1 400 (од на тисяча чотириста) гривень 00 коп.;

- у липні 2011 року - 1 400 (одн а тисяча чотириста) гривень 00 коп.;

- у серпні 2011 року - 1 400 (од на тисяча чотириста) гривень 00 коп.;

- у вересні 2011 року - 1 400 (о дна тисяча чотириста) гривен ь 00 коп.;

- у жовтні 2011 року - 1 400 (од на тисяча чотириста) гривень 00 коп.;

- у листопаді 2011 року - 1 400 (одна тисяча чотириста) грив ень 00 коп.;

- у грудні 2011 року - 1 400 (одн а тисяча чотириста) гривень 00 коп.;

- у січні 2012 року - 1 400 (одна тисяча чотириста) гривень 00 к оп.;

- у лютому 2012 року - 1 400 (од на тисяча чотириста) гривень 00 коп.;

- у березні 2012 року - 1 400 (од на тисяча чотириста) гривень 00 коп.;

- у квітні 2012 року - 1 400 (одн а тисяча чотириста) гривень 00 коп.;

- у травні 2012 року - 1 400 (од на тисяча чотириста) гривень 00 коп.;

- у червні 2012 року - 1 400 (одн а тисяча чотириста) гривень 00 коп.;

- у липні 2012 року - 1 400 (одна тисяча чотириста) гривень 00 к оп.;

- у серпні 2012 року - 2 827 (дв і тисячі вісімсот двадцять с ім) гривень 28 коп.

8. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області К онотопський міськрайонний ц ентр зайнятості (код 21112588) надає Боржнику розстрочку зі спла ти конкурсної кредиторської заборгованості другої черги по сплаті страхових внесків на

загальнообов'язкове де ржавне соціальне страхуванн я в розмірі 7 303 (сім тисяч трист а три) гривні 18 копійок, а також поточної заборгованості в с умі 11 176 (одинадцять тисяч сто с імдесят шість) гривень 61 копій ка, а разом 18 479 (вісімнадцять ти сяч чотириста сімдесят дев'я ть) гривень 79 копійок строком на 16 (шістнадцять) місяців зі з дійсненням першої виплати у травні 2011 року, але не раніше 30 (т ридцяти) календарних днів з м оменту погашення Боржником з аборгованості перед Управ лінням Пенсійного фонду Ук раїни в м. Конотоп Сумської об ласті (код 22977072) у розмірі 182 631 (сто вісімдесят дві тисячі шістс от тридцять одна) гривня 93 коп ійки на умовах визначених пу нктом 3 даної мирової угоди, у наступному порядку:

- у травні 2011 року - 1 150 (одн а тисяча сто п'ятдесят) гривен ь 00 коп.;

- у червні 2011 року - 1 150 (одн а тисяча сто п'ятдесят) гривен ь 00 коп.;

- у липні 2011 року - 1 150 (одна тисяча сто п'ятдесят) гривень 00 коп.;

- у серпні 2011 року - 1 150 (одн а тисяча сто п'ятдесят) гривен ь 00 коп.;

- у вересні 2011 року - 1 150 (од на тисяча сто п'ятдесят) гриве нь 00 коп.;

- у жовтні 2011 року - 1 150 (одн а тисяча сто п'ятдесят) гривен ь 00 коп.;

- у листопаді 2011 року - 1 150 ( одна тисяча сто п'ятдесят)гри вень 00 коп.;

- у грудні 2011 року - 1 150 (одн а тисяча сто п'ятдесят)гривен ь 00 коп.;

- у січні 2012 року - 1 150 (одна тисяча сто п'ятдесят) гривень 00 коп.;

- у лютому 2012 року - 1 150 (одн а тисяча сто п'ятдесят) гривен ь 00 коп.;

- у березні 2012 року - 1 150 (од на тисяча сто п'ятдесят) гриве нь 00 коп.;

- у квітні 2012 року - 1 150 (одн а тисяча сто п'ятдесят) гривен ь 00 коп.;

- у травні 2012 року - 1 150 (одн а тисяча сто п'ятдесят) гривен ь 00 коп.;

- у червні 2012 року - 1 150 (одн а тисяча сто п'ятдесят) гривен ь 00 коп.;

- у липні 2012 року - 1 150 (одна тисяча сто п'ятдесят) гривень 00 коп.;

- у серпні 2012 року - 1 229 (одн а тисяча двісті двадцять дев 'ять) гривень 79 коп.

9. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області К онотопська міжрайонна викон авча дирекція фонду соціальн ого страхування з тимчасової втрати працездатності (ко д 24019100) надає Боржнику розст рочку зі сплати конкурсно ї кредиторської заборговано сті другої черги по сплаті ст рахових внесків на загальноо бов'язкове державне соціальн е страхування в розмірі 1 571 (одн а тисяча п'ятсот сімдесят одн а) гривня 07 копійок, а також пот очної заборгованості в сумі 7 502 (сім тисяч п'ятсот дві) гривн і 61 копійка, а разом 9 073 (дев'ять т исяч сімдесят

три) гривні 68 копійок строком на 16 (шістнад цять) місяців зі здійсненням першої виплати у травні 2011 рок у, але не раніше 30 (тридцяти) кал ендарних днів з моменту пога шення Боржником заборговано сті перед Управлінням Пе нсійного фонду України в м. Ко нотоп Сумської області (код 229 77072) у розмірі 182 631 (сто

вісімде сят дві тисячі шістсот тридц ять одна) гривня 93 копійки на у мовах визначених пунктом 3 да ної мирової угоди, у наступно му порядку:

- у травні 2011 року - 560 (п'ятс от шістдесят) гривень 00 коп.;

- у червні 2011 року - 560 (п'ятс от шістдесят) гривень 00 коп.;

- у липні 2011 року - 560 (п'ятсо т шістдесят) гривень 00 коп.;

- у серпні 2011 року - 560 (п'ятс от шістдесят) гривень 00 коп.;

- у вересні 2011 року - 560 (п'ят сот шістдесят) гривень 00 коп.;

- у жовтні 2011 року - 560 (п'ятс от шістдесят) гривень 00 коп.;

- у листопаді 2011 року - 560 (п 'ятсот шістдесят) гривень 00 ко п.;

- у грудні 2011 року - 560 (п'ятс от шістдесят) гривень 00 коп.;

- у січні 2012 року - 560 (п'ятсо т шістдесят) гривень 00 коп.;

- у лютому 2012 року - 560 (п'ятс от шістдесят) гривень 00 коп.;

- у березні 2012 року - 560 (п'ят сот шістдесят) гривень 00 коп.;

- у квітні 2012 року - 560 (п'ятс от шістдесят) гривень 00 коп.;

- у травні 2012 року - 560 (п'ятс от шістдесят) гривень 00 коп.;

- у червні 2012 року - 560 (п'ятс от шістдесят) гривень 00 коп.;

- у липні 2012 року - 560 (п'ятсо т шістдесят) гривень 00 коп.;

- у серпні 2012 року - 673 (шіст сот сімдесят три) гривні 68 коп .

10. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області К онотопська міжрайонна держа вна податкова інспекція (код 21102986) надає Боржнику розстрочк у зі сплати конкурсної креди торської заборгованості тре тьої черги по сплаті податко вих

зобов'язань в сумі 179 271 (с то сімдесят дев'ять двісті сі мдесят одна) гривень 06 копійок , поточної заборгованості за твердженої планом санації по справі про банкрутство Від критого акціонерного това риства «Конотопський ремонт но-механічний завод» № 6/108-05 в с умі 65 746 (шістдесят п'ять тисяч с імсот сорок

шість) гривень 02 копійки, а також поточної за боргованості в сумі 300 503 (трист а тисяч п'ятсот три) гривні 51 ко пійка, що виникла з дати затве рдження плану санації, а разо м 545 520 (п'ятсот сорок п'ять тисяч п'ятсот двадцять) гривень 59 ко пійок строком на 16 (шістнадцят ь) місяців зі здійсненням пер шої виплати у травні

2011 рок у, але не раніше 30 (тридцяти) ка лендарних днів з моменту пог ашення Боржником заборгован ості перед Управлінням П енсійного фонду України в м. К онотоп Сумської області (код 22977072) у розмірі 182 631 (сто вісімдеся т дві тисячі шістсот тридцят ь одна) гривня 93 копійки на умо вах визначених пунктом З

д аної мирової угоди, у наступн ому порядку:

- у травні 2011 року - 34 000 (три дцять чотири тисячі) гривень 00 коп.;

- у червні 2011 року - 34 000 (три дцять чотири тисячі) гривень 00 коп.;

- у липні 2011 року - 34 000 (трид цять чотири тисячі) гривень 00 коп.;

- у серпні 2011 року - 34 000 (три дцять чотири тисячі) гривень 00 коп.;

-у вересні 2011 року - 34 000 (тридцят ь чотири тисячі) гривень 00 коп .;

- у жовтні 2011 року - 34 000 (три дцять чотири тисячі) гривень 00 коп.;

- у листопаді 2011 року - 34 000 (тридцять чотири тисячі) грив ень 00 коп.;

- у грудні 2011 року - 34 000 (три дцять чотири тисячі) гривень 00 коп.;

- у січні 2012 року - 34 000 (трид цять чотири тисячі) гривень 00 коп.;

- у лютому 2012 року - 34 000 (три дцять чотири тисячі) гривень 00 коп.;

- у березні 2012 року - 34 000 (тр идцять чотири тисячі) гривен ь 00 коп.;

- у квітні 2012 року - 34 000 (три дцять чотири тисячі) гривень 00 коп.;

- у травні 2012 року - 34 000 (три дцять чотири тисячі) гривень 00 коп.;

- у червні 2012 року - 34 000 (три дцять чотири тисячі) гривень 00 коп.;

- у липні 2012 року - 34 000 (трид цять чотири тисячі) гривень 00 коп.;

- у серпні 2012 року - 35 520 (три дцять п'ять тисяч п'ятсот двад цять) гривень 59

коп.

11. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області, к редитор - Товариство з обмеж еною відповідальністю «Дєм етра, ЛТД» (код 21550294), в особі то вариства з обмеженою відпо відальністю «Промисловість і Технології» (код 1097746726549), яке ді є на підставі договору відст уплення права вимоги від 10 сер пня 2010 року укладеного між ост аннім та Товариством з обмеж еною відповідальністю «Дєме тра, ЛТД» надає Боржнику розс трочку зі сплати конкурсної кредиторської заборгованос ті четвертої черги на суму 701 563 (сімсот одна тисяча п'ятсот ші стдесят три) гривні 02 копійки на 3 (три) місяці зі здійснення м першої виплати у вересні 2012 р оку, але не раніше 30 (тридцяти) к алендарних днів з моменту по гашення в повному обсязі заб оргованості перед Кредитора ми другої та третьої черги на умовах визначених пунктами 3-4, 7-10 даної мирової угоди, у наст упному порядку:

- у вересні 2012 року - 233 854 (дв істі тридцять три тисячі віс імсот п'ятдесят чотири) гривн і 34 коп.;

- у жовтні 2012 року - 233 854 (дві сті тридцять три тисячі вісі мсот п'ятдесят чотири) гривні 34 коп.;

- у листопаді 2012 року - 233 854 (двісті тридцять три тисячі в ісімсот п'ятдесят чотири) гри вні 34 коп..

12. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області, к редитор - Товариство з обмеже ною відповідальністю «Інжен ерна компанія «С-ПРОМ» (код 303716 31), в особі Товариства з обмеже ною відповідальністю «Проми словість і Технології» (код

1097746726549), яке діє на підставі дог овору відступлення права вим оги від 10 серпня 2010 року укладе ного між останнім та Товари ством з обмеженою відповід альністю «Інженерна компан ія «С-ПРОМ» надає Боржнику р озстрочку зі сплати конкурсн ої кредиторської заборгован ості четвертої черги на суму 25 109

(двадцять п'ять тисяч ст о дев'ять) гривень 33 копійки на 2 (два) місяці зі здійсненням п ершої виплати у вересні 2012 рок у, але не раніше 30 (тридцяти) кал ендарних днів з моменту пога шення в повному обсязі забор гованості перед Кредиторами другої та третьої черги на ум овах визначених пунктами 3-4, 7-Ю даної

мирової угоди, у нас тупному порядку:

- у вересні 2012 року - 12 600 (дв анадцять тисяч шістсот) грив ень 00 коп.;

- у жовтні 2012 року - 12 509 (два надцять тисяч п'ятсот дев'ять ) гривень 33 коп.

13. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області, к редитор - ДК «Укртрансгаз» НА К «Нафтогаз України» в особі Сумського лінійного виробни чого управління магістраль них газопроводів філії УМГ «Київтрансгаз» (код 23517243) на дає Боржнику розстрочку зі с плати конкурсної кредиторсь кої заборгованості четверто ї черги на суму 2 129 (дві тисячі с то двадцять дев'ять) гривень 13 копійок, яка визначена на під ставі Акту звірки взаємних р озрахунків між ДК «Укртрансг аз» НАК «Нафтогаз України» в особі Сумського лінійного в иробничого управління

ма гістральних газопроводів фі лії УМГ «Київтрансгаз» (код 235 17243) та Боржником від 24.03.2011 року, на 2 (два) місяці зі здійсненням п ершої виплати у вересні 2012 рок у, але не раніше 30 (тридцяти) кал ендарних днів з моменту пога шення в повному обсязі забор гованості перед Кредиторами другої та третьої черги на ум овах

визначених пунктами 3-4, 7-Ю даної мирової угоди, у нас тупному порядку:

- у вересні 2012 року - 1 060 (од на тисяча шістдесят) гривень 00 коп.;

- у жовтні 2012 року - 1 069 (одн а тисяча шістдесят дев'ять) гр ивень 13 коп.

14. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області, к редитор - Відкрите акціонерн е товариство по газопостачан ню та газифікації «Сумигаз» правонаступником всіх пр ав та обов'язків якого є Пу блічне акціонерне товарис тво по газопостачанню та га зифікації «Сумигаз» (код 03352432) н адає Боржнику розстрочку зі сплати конкурсної кредиторс ької заборгованості четверт ої черги на суму 18 844 (вісімнадц ять тисяч вісімсот сорок чот ири) гривні 04 копійки, на 2 (два) м ісяці зі здійсненням першої виплати у вересні 2012 року, але н е раніше 30 (тридцяти) календар них днів з моменту погашення в повному обсязі заборгован ості перед Кредиторами друго ї та третьої черги на умовах в изначених пунктами 3-4, 7-10 даної мирової угоди, у наступному п орядку:

- у вересні 2012 року - 9 422 (де в'ять тисяч чотириста двадця ть дві) гривні 02 коп.;

- у жовтні 2012 року - 9 422 (дев 'ять тисяч чотириста двадцят ь дві) гривні 02 коп.

15. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області к онкурсна заборгованість Бор жника перед кредитором четве ртої черги - Відкритим а кціонерним товариством «Укр телеком» в особі Конотопсько го центру електрозв'язку № 3 Су мської філії

Відкритого акціонерного товариства «У кртелеком» (код 23825401) на суму 1 403 (о дна тисяча чотириста три) гри вні 51 копійка, визначена згідн о плану санації Відкритого акціонерного товариства « Конотопський ремонтно-механ ічний завод», вважається пог ашеною на підставі Акту звір ки взаємних розрахунків між Відкритим акціонерним то вариством «Укртелеком» в осо бі Конотопського центру елек трозв'язку № З Сумської філії Відкритого акціонерног о товариства «Укртелеком» та Боржником від 29.03.2011 року.

16. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області к онкурсна заборгованість Бор жника перед кредитором четве ртої черги - Відкритим а кціонерним товариством «Сум иобленерго» на суму 14 199 (чотир надцять тисяч сто дев'яносто дев'ять)

гривень 36 копійок, визначена згідно плану сана ції Відкритого акціонер ного товариства «Конотопськ ий ремонтно-механічний завод », вважається погашеною на пі дставі Акту звірки взаємних розрахунків між

Відкрити м акціонерним товариством «Сумиобленерго» (Конотопськ е районне відділення «Енерго збут») та Боржником від 11 бере зня 2011 року.

17. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області, п оточна заборгованість Боржн ика перед кредитором четверт ої черги - Комунальним підп риємством Виробничим упр авлінням водопровідно-канал ізаційного господарства «Ак васервіс», правонаступником всіх прав та обов'язків якого є Комунальне підприємство В иробничого управління водоп ровідно-каналізаційного гос подарства (КП ВУВКГ) на суму 1 886 (одна тисяча вісімсот вісімд есят шість) гривень 00 копійок, визначена згідно плану сана ції Відкритого акціонер ного товариства «Конотопськ ий

ремонтно-механічний за вод», вважається погашеною н а підставі Акту звірки взаєм них розрахунків між Комуналь ним підприємством Виробни чого управління водопрові дно-каналізаційного господ арства та Боржником № 277 від 28 березня 2011 року.

18. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області, п оточна заборгованість Боржн ика перед кредитором четверт ої черги - Відкритим акці онерним товариством «МФС», п равонаступником всіх прав та обов'язків якого є ПрАТ «Всеу країнський

депозитарій ц інних паперів» на суму 45 (соро к п'ять) гривень 00 копійок, виз начена згідно плану санації Відкритого акціонерного товариства «Конотопський ре монтно-механічний завод», вв ажається погашеною на підста ві Акту-рахунку № АЕ-000717 від 28.02.2011 року.

19. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області з аборгованість Боржника зі сп лати поточної кредиторської заборгованості четвертої че рги з відшкодування державно го мита на суму 21 882 (двадцять од на тисяча вісімсот вісімдеся т дві) гривні

00 копійок, під лягає розстроченню на 3 (три) м ісяці зі здійсненням першої виплати у вересні 2012 року, але н е раніше 30 (тридцяти) календар них днів з моменту погашення в повному обсязі заборгован ості перед Кредиторами друго ї та третьої черги на умовах в изначених пунктами 3-4, 7-Ю даної мирової угоди, у

наступно му порядку:

- у вересні 2012 року - 7 294 (сі м тисяч двісті дев'яносто чот ири) гривні 00 коп.;

- у жовтні 2012 року - 7 294 (сім тисяч двісті дев'яносто чоти ри) гривні 00 коп.;

- у листопаді 2012 року - 7 294 ( сім тисяч двісті дев'яносто ч отири) гривні 00 коп.

20. Сторони домовились п ро те що, з дня затвердження да ної мирової угоди господарсь ким судом Сумської області заборгованість Боржника перед Управлінням юст иції зі сплати поточної к редиторської заборгованост і четвертої черги на суму 48 109 (с орок вісім тисяч сто дев'ять) г ривень 00

копійок, підлягає розстроченню на 3 (три) місяці зі здійсненням першої випла ти у вересні 2012 року, але не ран іше 30 (тридцяти) календарних д нів з моменту погашення в пов ному обсязі заборгованості п еред Кредиторами другої та т ретьої черги на умовах визна чених пунктами 3-4, 7-Ю даної миро вої угоди, у

наступному по рядку:

- у вересні 2012 року - 16 000 (ші стнадцять тисяч) гривень 00 коп .;

- у жовтні 2012 року - 16 000 (шіс тнадцять тисяч) гривень 00 коп. ;

- у листопаді 2012 року - 16 109 (шістнадцять тисяч сто дев'ят ь) гривень 00 коп.

21. Заборгованість пере д іншими ніж ті, що зазначені у даній мировій угоді кредито рами, погашається Боржником на умовах не гірших, за ті, що в становлені даною мировою уго дою для кредиторів, вимоги як их віднесені до однієї черги .

22. Дана мирова угода на бирає чинності з дня її затве рдження господарським судом Сумської області.

23. Одностороння відмов а від мирової угоди не допуск ається.

24. Затвердження даної м ирової угоди господарським с удом Сумської області є підс тавою для припинення провадж ення у справі про банкрутств о Боржника та підставою для з акінчення виконавчого прова дження.

25. За заявою будь-якого з Кредиторів дана мирова уго да може бути визнана господа рським судом недійсною, якщо існують підстави для визнан ня угоди недійсною, передбач ені чинним законодавством Ук раїни. Визнання угоди недійс ною є підставою для поновлен ня провадження у справі про б анкрутство.

26.. Вимоги Кредиторів, п о яких здійснено розрахунки згідно з умовами даної миров ої угоди, вважаються погашен ими.

27. Мирова угода може бу ти розірвана за рішенням гос подарського суду у разі неви конання Боржником умов миров ої угоди щодо не менш як трети ни вимог Кредиторів. Розірва ння мирової угоди господарсь ким судом щодо окремого кред итора не тягне її розірвання щодо інших кредиторів.

28. У разі визнання миро вої угоди недійсною або її ро зірвання, вимоги кредиторів, щодо яких була надана відстр очка (розстрочка) зі сплати бо ргів, відновлюються у незадо воленій частині.

29. У разі невиконання д аної мирової угоди Кредитори можуть пред'явити свої вимог и до Боржника в обсязі, передб аченому даною мировою угодою . У разі порушення провадженн я у справі про банкрутство ць ого ж Боржника обсяг вимог Кр едиторів, щодо яких було укла дено цю мирову угоду, визнача ється в межах, передбачених д аною мировою угодою.

30. Дана мирова угода мі стить усі домовленості сторі н і є обов'язковою для Боржник а їй Кредиторів.

31. Дана мирова угода ск ладена в трьох примірниках, о дин із яких - для господарсько го суду Сумської області, інш і примірники - для сторін ці єї мирової угоди.

32. Мирову угоду підписа ли:

2. Провадження у справі № 6/108-05 - припинити.

3. Клопотання керуючог о санацією ВАТ "Конотопський ремонтно-механічний завод" щ одо затвердження розміру опл ати послуг арбітражного керу ючого та встановлення додатк ової винагороди задовольнит и.

4. Затвердити оплату по слуг арбітражного керуючого Є.М.Лахненко - керуючого санацією ВАТ "Конотопський р емонтно-механічний завод" у р озмірі двох мінімальних заро бітних плат за кожен місяць з дійснення ним свої повноваже нь та встановити додаткову в инагороду в розмірі 5 % від сум и погашення вимог кредиторів ВАТ "Конотопський ремонтно-м еханічний завод", у грошовій ф ормі за рахунок боржника.

5. Ухвалу надіслати кре диторам, боржнику, керуючому санації, Сектору з питань бан крутства у Сумській області, ВДВС Конотопського міського управління юстиції, державн ому реєстратору, Сумському о бласному відділу статистики .

СУДДЯ (підпис) В.В.РУНОВА

СудГосподарський суд Сумської області
Дата ухвалення рішення11.08.2011
Оприлюднено09.09.2011
Номер документу17918361
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —6/108-05

Ухвала від 17.02.2011

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Плахов О.В.

Ухвала від 01.06.2011

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Шевель О. В.

Ухвала від 18.08.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Гордієнко Михайло Іванович

Ухвала від 07.05.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Гордієнко Михайло Іванович

Ухвала від 11.08.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рунова Вікторія Вікторовна

Ухвала від 04.08.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рунова Вікторія Вікторовна

Ухвала від 21.07.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рунова Вікторія Вікторовна

Постанова від 10.06.2011

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Шевель О. В.

Постанова від 20.04.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Коваленко В.М.

Ухвала від 06.04.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Коваленко В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні