Рішення
від 21.03.2011 по справі 2-625-11
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

2-625-11

ДОДАТКОВЕ РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 березня 2011 року

Хмельницький міськрайонн ий суд в складі:

головуючої судді - Спірі донової Т.В.

при секретарі - Токун С.Б.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Хмель ницькому цивільну справу за позовом Хмельницької гарніз онної організації товариств а військових мисливців та ри балок Збройних сил України д о Хмельницької міської ради, виконавчого комітету Хмельн ицької міської ради, ОСОБА_ 1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОС ОБА_4 про визнання незаконн ими рішення виконавчого комі тету Хмельницької міської ра ди, Державних актів на право в ласності на земельні ділянки та за зустрічним позовом О СОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 , ОСОБА_4 до Хмельницької г арнізонної організації това риства військових мисливців і рибалок Збройних Сил Украї ни про припинення самовільно го землекористування шляхом знесення будівель

в с т а н о в и в:

Представник Хмельницьк ої міської ради звернулася з заявою про ухвалення додатк ового рішення суду, оскільки судом при постановленні ріш ення за позовом Хмельницької гарнізонної організації тов ариства військових мисливці в та рибалок Збройних сил Укр аїни не вирішено позовну вим огу про скасування рішень ви конкому Хмельницької місько ї ради та Державних актів про право власності на земельні ділянки.

Сторони повідомлені належним чином про час і місц е слухання справи у судове за сідання не з»явилися, предст авник Хмельницької гарнізон ної організації товариства в ійськових мисливців та рибал ок Збройних сил України та пр едставник ОСОБА_1, ОСОБ А_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4 под али заяви про слухання справ и без їх участі.

Дослідивши матеріали спр ави, суд вважає, що заява підля гає задоволенню.

Рішенням Хмельницького м іськрайонного суду від 11 люто го 2011 року відмовлено у задово ленні позову Хмельницької га рнізонної організації товар иства військових мисливців т а рибалок Збройних сил Украї ни до Хмельницької міської р ади, виконавчого комітету Хм ельницької міської ради, ОС ОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4 про визнання незак онними рішення виконавчого к омітету Хмельницької місько ї ради, Державних актів на пра во власності на земельні діл янки та відмовлено у задовол енні позову ОСОБА_1, ОСОБ А_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4 до Х мельницької гарнізонної орг анізації товариства військо вих мисливців і рибалок Збро йних Сил України про припине ння самовільного землекорис тування шляхом знесення буді вель.

В судовому засіданні стор они давали пояснення і подав али докази щодо позовної вим оги за позовом Хмельницької гарнізонної організації тов ариства військових мисливці в та рибалок Збройних сил Укр аїни про скасування рішення виконавчого комітету Хмельн ицької міської ради від 25.02.1999р. №108 «Про передачу у приватну в ласність земельних ділянок» в частині передачі у приватн у власність ОСОБА_1, ОСОБ А_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4 зем ельних ділянок на території спортивно-стрілкового стенд у, та скасування Державних ак тів на право власності на зем ельні ділянки ОСОБА_1- по АДРЕСА_1, ОСОБА_2- по АДР ЕСА_2, ОСОБА_3- по АДРЕСА _3, ОСОБА_4- по АДРЕСА_4.

У відповідності до п.1 ч.1 ст.220 ЦПК України суд, що ухвалив рі шення, може за заявою осіб, які беруть участь у справі, чи з в ласної ініціативи ухвалити д одаткове рішення, якщо стосо вно якої-небудь позовної вим оги, з приводу якої сторони по давали докази і давали поясн ення, не ухвалено рішення.

Оскільки відсутні підстав и для визнання незаконними р ішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради в ід 25.02.1999р. №108 «Про передачу у при ватну власність земельних ді лянок»в частині передачі у п риватну власність ОСОБА_1 , ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБ А_4 земельних ділянок на тер иторії спортивно-стрілковог о стенду, та Державних актів на право власності на земель ні ділянки ОСОБА_1, ОСОБА _2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, підс тав для їх скасування судом н е вбачається.

За таких обставин, слід ві дмовити в задоволенні позову Хмельницької гарнізонної ор ганізації товариства військ ових мисливців та рибалок Зб ройних сил України про скасу вання рішення виконавчого ко мітету Хмельницької міської ради від 25.02.1999р. №108 «Про передач у у приватну власність земел ьних ділянок»в частині перед ачі у приватну власність ОС ОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4 земельних ділянок на території спортивно-стрі лкового стенду, та скасуванн я Державних актів на право вл асності на земельні ділянки ОСОБА_1- по АДРЕСА_1, ОС ОБА_2- по АДРЕСА_2, ОСОБА _3- по АДРЕСА_3, ОСОБА_4- по АДРЕСА_4.

Керуючись п.1 ч.1 ст.220 ЦПК Ук раїни, суд

в и р і ш и в :

Відмовити в задоволенн і позову Хмельницької гарніз онної організації товариств а військових мисливців та ри балок Збройних сил України п ро скасування рішення викона вчого комітету Хмельницької міської ради від 25.02.1999р. №108 «Про передачу у приватну власніс ть земельних ділянок»в части ні передачі у приватну власн ість ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4 земельни х ділянок на території спорт ивно-стрілкового стенду, та с касування Державних актів на право власності на земельні ділянки.

На рішення суду може бути подана апеляційна скар га протягом 10 днів з дня його п роголошення через Хмельниць кий міськрайонний суд до апе ляційного суду Хмельницької області.

Суддя:

Дата ухвалення рішення21.03.2011
Оприлюднено02.11.2011
Номер документу17936311
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення самовільно го землекористування шляхом знесення будівель

Судовий реєстр по справі —2-625-11

Рішення від 21.03.2011

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Спірідонова Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні