Постанова
від 02.07.2008 по справі б-50/135-07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-50/135-07

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,  

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідаційного балансу

"02" липня 2008 р.                                                             Справа № Б-50/135-07

вх. № 8030/2-50

Суддя господарського суду Усатий В.О.

при секретарі судового засідання Мазуренко А.О.

За участю представників сторін:

ліквідатора - УПФУ в Комінтенівському районі м. Харкова - Воропаєва К.В. (дов. № 65-07/28 від 04.01.2008р.).

По справі  за заявою УПФУ в Комінтернівському районі, м. Харків

до ТОВ "Укрпромпоставка", м. Х-в

про визнання банкрутом  

ВСТАНОВИВ:

Постановою суду від 09.07.2007 р. ТОВ "Укрпромпоставка" визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатором ініціюючого кредитора - УПФУ в Комінтернівському районі м. Харкова, якого було зобов"язано  виконати всі  дії по ліквідації банкрута.

Ухвалою суду від 21.05.2008р. призначено до розгляду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс.

В судовому засіданні  ліквідатор звітувала про проведену роботу, повідомила, що здійснені всі необхідні заходи по ліквідації банкрута .

Розглянувши матеріали справи, ліквідаційний звіт та ліквідаційний баланс, заслухавши пояснення ліквідатора, суд встановив, що після визнання ТОВ "Укрпромпоставка"  банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури  ліквідатором  були здійснені заходи  відповідно до ст.ст. 22-32,52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” (надалі - Закон).

Ліквідатором здійснена публікація оголошення в пресі про визнання  ТОВ "Укрпромпоставка" банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.Крім того, у  відповідності до п.5 ст.52 Закону ним були надіслані повідомлення про відкриття ліквідаційної процедури банкрута до Комінтернівського районного центру зайнятості, Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Комінтернівському районі м.Харкова,Харківського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та ДПІ у Комінтернівському районі м. Харкова.

Після виходу оголошення та надіслання повідомлень кредиторських заяв з грошовими вимогами до боржника не надходило.

Згідно отриманих ліквідатором відповідей  КП "Харківське МБТІ",  УДАІ  УМВС України в  Харківській області, ХРФДП „Центр державного земельного кадастру” та Харківської міської інспекції держтехнагляду прав власності на нерухомі об'єкти, земельні ділянки та транспортні засоби за боржником  не зареєстровано.

Ліквідатором було з'ясовано, що виконавчі провадження у відношенні підприємства-боржника не відкривалися.

Печатку, штамп та установчі документи в ході виконання ліквідаційної процедури виявлено не було, в зв'язку з чим  ліквідатором було надано оголошення в пресі про їх недійсність.

Розрахункові рахунки банкрута в усановах банків було закрито, про що свідчать відповідні корінці повідомлень. Залишки грошових коштів на  рахунках боржника  в сумі 99 грн.були направлені на погашення витрат в ліквідаційній процедурі.

Також ліквідатором направлені повідомлення відповідним державним установам про закінчення ліквідаційної процедури.   

Підприємство не має можливості погасити заборгованість перед іншими кредиторами  в зв'язку з недостатністю активів, які можна було б направити на її погашення, в зв'язку з чим ліквідатором складено ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю  на загальну суму 0,44 тис. грн.

Зважаючи на ці обставини та керуючись п. 6 ст. 31 Закону вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Розглянувши наданий суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс і враховуючи, що ліквідатором виконані всі необхідні заходи по ліквідації підприємства-банкрута, а майна у банкрута не виявлено, суд вважає за необхідне затвердити ліквідаційний звіт та ліквідаційний баланс, провадження по справі припинити.

Керуючись ст.ст.32,40,52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст.86 ГПК України, -    

УХВАЛИВ:

1. Затвердити наданий суду ліквідаційний звіт та ліквідаційний баланс.

2. Ліквідувати юридичну особу – Товариство з обмеженою відповідальністю "Укрпромпоставка" (код 32871260),  яке    зареєстровано    виконавчим   комітетом Харківської міської ради, про   що   22.03.2004 р.   зроблено   запис в журналі обліку реєстраційних справ за   № Ю0031482 за адресою:  м.Харків, вул.Плеханівська, 92-А

3. Провадження у справі припинити.

4.Зобов'язати Головне управління  статистики по Харківській області виключити з Єдиного Державного реєстру підприємства та організацій України Товариство з обмеженою відповідальністю "Укрпромпоставка" (код 32871260) .

5. Зобов`язати державного реєстратора провести державну реєстрацію припинення юридичної особи- банкрута, внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи та передати органам державної статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення про проведення державної реєстрації припинення для зняття юридичної особи з обліку.

6.Ухвалу направити ліквідатору,  Харківському обласному управлінню статистики, органу з питань банкрутства,державному реєстратору,  районному центру зайнятості, фондам,ДПІ у Комінтернівському районі м. Харкова.   

Суддя                                                                                            Усатий В.О. 

СудГосподарський суд Харківської області
Дата ухвалення рішення02.07.2008
Оприлюднено10.07.2008
Номер документу1794128
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-50/135-07

Постанова від 02.07.2008

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні