Постанова
від 07.07.2011 по справі 4-1642/11
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

07.07.2011 Справа №4-1642/11

Тернопільський місь крайонний суд Тернопільсько ї області в складі:

Головуючого - судді Гуменного П.П.

при секретарі с/з ОСОБА_1

за участю:

прокурора Гавіловського Ю.В.

розглянувши у відкритом у судовому засіданні у м. Терн ополі, в залі суду подання п ро обрання запобіжного заход у у вигляді взяття під варту п ідозрюваному:

ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженцю м. Тернополя , українцю, громадянину Украї ни, з середньою-спеціальною освітою, котрий тимчасов о не працює, неодруженому, щ о проживає та зареєстрований по АДРЕСА_1, раніше не суди мому, відносно якого 20 квітня 2011 року винесено СВ Тернопіл ьського МВ УМВС України в обл асті постанову про притягнен ня в якості обвинуваченого з а вчинення злочинів, передба чених ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 289, ч. 2 ст. 289, ч. 1 с т. 185 КК України, який затримани й в порядку ст. 115 КПК України

за ч.2 ст.289 КК України,-

в с т а н о в и в :

Слідчий СВ Тернопільс ького МВ УМВС України в Терно пільській області ОСОБА_3 за погодженням з прокурором м.Тернополя, звернулася в суд з поданням про обрання запоб іжного заходу у вигляді взят тя під варту ОСОБА_2

Досудовим слідством вста новлено, що 02 липня 2011 року бл изько 03 год. ОСОБА_2 незакон но заволодів автомобілем мар ки "ВАЗ 2106", д.н.з НОМЕР_1, який знаходився в дворі будинку п о АДРЕСА_2, що належить О СОБА_4, спричинивши при цьом у останньому матеріальної шк оди на суму 15000 гривень.

5 липня 2011 року слідчим СВ Тернопільського МВ УМВС Укр аїни в Тернопільській област і стосовно ОСОБА_2 поруше но кримінальну справу за озн аками складу злочину, передб аченого ч. 2 ст. 289 КК України та в цей же день його затримано в п орядку ст.115 КПК України за під озрою у вчинені вказаного зл очину.

Заслухавши думку прокур ора, який підтримав подання п ро обрання підозрюваному О СОБА_2 запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, дум ку підозрюваного, який в судо вому засіданні вину у вчинен ні злочину в якому він підозр юється визнав та при вирішен ні подання покладається на д умку суду, вивчивши матеріал и справи, суд вважає, що поданн я підлягає задоволенню з нас тупних підстав.

Відповідно до ст.ст.148, 155 КПК України запобіжний захід у в игляді взяття під варту може бути застосований за наявно сті достатніх підстав вважат и, що обвинувачений (підозрюв аний) буде намагатися ухилит ися від слідства, перешкоджа ти встановленню істини в спр аві або продовжувати злочинн у діяльність та якщо особа пі дозрюється чи обвинувачуєть ся у вчиненні злочину, за який законом, передбачено покара ння у вигляді позбавлення во лі на строк понад 3 роки.

Приймаючи до уваги т е, що ОСОБА_2 обгрунтовано підозрюється у вчиненні тяж кого умисного злочину, за яки й законом передбачено покара ння у виді позбавлення волі н а строк понад 3 роки, враховуюч и те, що він неодноразово вчин яв аналогічні злочини та при тягувався до адміністративн ої відповідальності, що свід чить про стійкість його прот иправної поведінки та антисо ціальну поведінку, суд прихо дить до висновку, що обрання й ому більш м' якого запобіжно го заходу ніж взяття під варт у, не зможе запобігти можливи м спробам підозрюваного прод овжити займатися злочинною д іяльністю чи ухилитися від с лідства та суду.

За таких обставин, суд , вважає, що підозрюваному О СОБА_2 слід обрати запобіжн ий захід у вигляді взяття під варту, оскільки є достатньо п ідстав вважати, що останній м оже продовжити займатися зло чинною діяльністю або ухилит ися від слідства та суду.

Керуючись ст. 29 Конститу ції України, ст.ст. 148, 150, 155, 165-2 КПК У країни, суд,-

П О С Т А Н О В И В:

Подання слідчого СВ Терн опільського МВ УМВС України в Тернопільській області О СОБА_3, погоджене з прокурор ом м. Тернополя про обрання ОСОБА_2 запобіжного заходу у вигляді взяття під варту - задовольнити.

Обрати ОСОБА_2, ІНФОРМ АЦІЯ_1, уродженцю м. Терноп оля, українцю, громадянину України, з середньою-спеціа льною освітою, котрий тим часово не працює, неодруже ному, що проживає та зареєстр ований по АДРЕСА_1, раніше не судимому, запобіжний за хід - взяття під варту.

Контроль за виконанням дан ої постанови покласти на слі дчого СВ Тернопільського МВ УМВС України в Тернопільські й області ОСОБА_3

Копію постанови направити начальнику ІТТ Тернопільськ ого МВ УМВСУ в Тернопільські й області, для виконання.

На постанову мож е бути подано апеляційну ска ргу до апеляційного суду Тер нопільської області протяго м 3 діб з дня її винесення.

Головуючий суддя П. П. Гуменний

СудТернопільський міськрайонний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення07.07.2011
Оприлюднено22.09.2011
Номер документу17946602
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-1642/11

Постанова від 09.12.2011

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Мозолевська О. М.

Постанова від 05.10.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Селіванова О. О.

Постанова від 09.08.2011

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Шипов І. М.

Постанова від 07.07.2011

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Гуменний П. П.

Постанова від 15.07.2011

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Ванівський О. М.

Постанова від 11.07.2011

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Пироженко (В.Д.) В. Д.

Постанова від 30.05.2011

Кримінальне

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Князьков В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні