Ухвала
від 20.07.2011 по справі 2а-0870/5579/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

20 липня 2011 року Справа № 2а-0870/5579/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Чернова Ж.М., перевіривши ма теріали адміністративного п озову за позовною

заявою: Державної податк ової інспекції у Ленінському районі м. Запоріжжя

до: Товариства з обмежено ю відповідальністю «Теко і К »

про: припинення юридичної особи,

ВСТАНОВИВ:

13.07.2011 Державна податкова інс пекція у Ленінському районі м. Запоріжжя звернулась до су ду із позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Теко і К», у якому просить пр ипинити підприємницьку діял ьність юридичної особи.

За правилами ст.107 КАС Україн и суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства.

Відповідно до п.5 ч.2 ст.17 КАС Ук раїни спори за зверненням су б' єкта владних повноважень у випадках, встановлених Кон ституцією та законами Україн и відносяться до юрисдикції адміністративних судів.

Спір виник із публічно - пр авових відносин, у яких позив ач є суб' єктом владних повн оважень. Зазначений спір згі дно із ст.17 КАС України належи ть до юрисдикції адміністрат ивних судів та має розглядат ися у порядку адміністративн ого судочинства.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні. Строк звернення до суду, визначений ст.99 КАС Укра їни позивачем дотриманий.

В процесі підготовчого про вадження суд, керуючись ч.2 ст. 53 КАС України, встановив необх ідність залучити в якості тр етьої особи на стороні відпо відача його засновника (учас ника) ОСОБА_1 оскільки вир ішення справи може вплинути на її права, свободи, інтереси або обов' язки.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчення підготовчого провадження, відкриття пров адження в адміністративній с праві та призначення її до су дового розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 160, 165 КАС Укр аїни, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити прова дження в адміністративній сп раві № 2а-0870/5579/11 за позовом Держав ної податкової інспекції у Л енінському районі м.Запоріжж я до Товариства з обмеженою в ідповідальністю «Теко і К», п ро припинення юридичної особ и.

2. Закінчити підготовч е провадження та призначити судове засідання на 10 серпня 2 011 року, яке відбудеться за адр есою: м. Запоріжжя, вул. Кремлі вська, 65-в о 10 год. 55 хв. Справа роз глядатиметься одноособово с уддею Черновою Жанною Микола ївною.

3. Залучити в якості третьої особи на стороні відповідач а: ОСОБА_1, яка мешкає за адр есою: АДРЕСА_1

4. Запропонувати до поч атку судового засідання нада ти:

позивачу - довірені сть на представника; нормати вне обґрунтування позовних в имог; всі документи, зазначен і у позові; докази направленн я копії позовної заяви та дод аних до неї документів треті й особі на стороні відповіда ча - ОСОБА_1; належно засвід чені копії витребуваних та д оданих до позову документів надати у справу, оригінали - суду для огляду.

відповідачу та третій особі - свідоцтво про держа вну реєстрацію; довіреність на представника; у разі невиз нання адміністративного поз ову надати до 09.08.2011 письмові зап еречення на позов та докумен ти на обґрунтування заперече нь; докази надання податково ї звітності до податкового о ргану або пояснення про прич ини її ненадання; належно зас відчені копії витребуваних д окументів надати у справу, ор игінали - суду для огляду.

5. Копію ухвали направит и особам, які беруть участь у с праві разом із витягом про їх процесуальні права та обов' язки.

6. У судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя Ж.М.Ч ернова

10 серпня 2011 року 10:55

Дата ухвалення рішення20.07.2011
Оприлюднено20.09.2011
Номер документу18129276
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/5579/11

Постанова від 17.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Чернова Жанна Миколаївна

Ухвала від 20.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Чернова Жанна Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні