Ухвала
від 25.08.2011 по справі 2а-0870/7034/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

25 серпня 2011 року Справа № 2а-0870/7034/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Прасов О.О., розглянувши мат еріали адміністративного по зову

за заявою Бердянської об' єднаної державної податково ї інспекції Запорізької обла сті

до Товариства з обмеженою в ідповідальністю «Лідерексп рес»

про припинення юридичної о соби,

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружн ого адміністративного суду н адійшов адміністративний по зов Бердянської об' єднаної державної податкової інспек ції Запорізької області до Т овариства з обмеженою відпов ідальністю «Лідерекспрес» п ро припинення юридичної особ и.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із статтею 17 КАС України нал ежить до компетенції адмініс тративних судів та має розгл ядатись у порядку адміністра тивного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104-106 КАС України, справа під судна Запорізькому окру жному адміністративному суд у, підстав для повернення чи в ідмови у відкритті проваджен ня по справі не встановлено, у зв' язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

В процесі підготовчого про вадження суддя встановив нео бхідність витребувати у стор ін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у спра ві.

Рішення у справі за вказани м позовом може вплинути на пр ава та інтереси засновників юридичної особи - Товариств а з обмеженою відповідальніс тю «Лідерекспрес»: ОСОБА_2 , ОСОБА_3, ОСОБА_4, тому с уд відповідно до приписів ст .ст.53-54 КАС України з власної ін іціативи вважає за необхідне залучити їх як третіх осіб на стороні відповідача.

На підставі викладеного, су д вважає можливим закінчити підготовче провадження і пр изначити справу до судового розгляду.

Проведення попереднього с удового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст.ст.53-54, 104, 107, 160, 165 КАС України, суддя,

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадженн я у Запорізькому окружно му адміністративному суді за заявою Бердянської об' єдна ної державної податкової інс пекції Запорізької області д о Товариства з обмеженою від повідальністю «Лідерекспре с» про припинення юридичної особи.

2. Призначити судове засідан ня на < Дата попереднього су дового засідання (дата) (АДМ) > 08 вересня 2011 року о/об 13:55 год., яке буде проводитися су ддею Прасовим О.О. одноособов о в приміщенні Запорізьког о окружного адміністратив ного суду за адресою: м. Запор іжжя, вул. Кремлівська, 65в, каб. 247, зала судових засідань 20.

3.Залучити до участі у справ і як третіх осіб на стороні ві дповідача засновників юриди чної особи - Товариства з об меженою відповідальністю «Л ідерекспрес»: ОСОБА_2, ОС ОБА_3, ОСОБА_4.

4. Зобов' язати:

позивача надати - копії ос танніх звітів відповідача, н а які посилається позивач в о бґрунтування позову; копії р ішень про списання фінансови х санкцій за неподання декла рації і розрахунків з податк ів; докази виконання позивач ем вимог п.11.10. «Порядку обліку платників податків і зборів» , затвердженого 22.12.2010 наказом Де ржавної податкової адмініст рації України № 979, зареєстров аного 30.12.2010 в Міністерстві юсти ції України за № 1439/18734; інші дока зи в обґрунтування позовних вимог; оригінали доданих до п озову та витребуваних докуме нтів надати суду для огляду; н алежним чином засвідчені коп ії витребуваних документів - надати у справу;

відповідача надати - уста новчі документи; нормативно та документально обґрунтова ні письмові пояснення/запере чення з приводу обставин, вик ладених у позовній заяві; лис тування з позивачем по суті с пору (при наявності); останню п одаткову звітність, подану д о податкового органу, у якому відповідач перебуває на обл іку з відмітками про її прийн яття; належним чином засвідч ені копії витребуваних докум ентів надати у справу, оригін али - суду для огляду;

третіх осіб на стороні відп овідача надати - установчі документи ТОВ «Лідерекспрес »; документи, що посвідчують о собу; нормативно та документ ально обґрунтовані письмові пояснення/заперечення з при воду обставин, викладених у п озовній заяві; листування з п озивачем по суті спору (при на явності); належним чином засв ідчені копії витребуваних до кументів надати у справу, ори гінали - суду для огляду.

5.Запропонувати відповідач у у разі невизнання адмініст ративного позову подати суду до 06.09.2011 письмові заперечення п роти позову та докази в обґру нтування цих заперечень.

6.Копію даної ухвали направи ти сторонам по справі.

7.На судове засідання виклик ати осіб, які беруть участь у с праві.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя (підпис) О.О. Прасов

Ухвала набрала законної си ли.

Суддя О.О. Прасов

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.08.2011
Оприлюднено20.09.2011
Номер документу18130377
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/7034/11

Постанова від 26.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 25.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні