Постанова
від 17.08.2011 по справі 2а-8854/11/2670
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА



  

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД  міста КИЄВА

01014,  м. Київ,  вул. Командарма Каменєва,8, корп. 1, тел. 278-43-43

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М   У К Р А Ї Н И

м. Київ

 17 серпня 2011 року                      № 2а-8854/11/2670

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі головуючого судді  Шрамко Ю.Т.   розглянув в порядку скороченого провадження адміністративну справу

за позовом

 Державної податкової інспекції у Дарницькому районі міста Києва

до

 Приватного підприємства "САЙВЕНА-ІНЖИНІРІНГ"

про

 припинення юридичної особи ,  

скорочене провадження в якій відкрито ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 24.06.2011 року.

Позовні вимоги мотивовані тим, що відповідач більше року, а саме: з моменту реєстрації по теперішній час, не подає до податкових органів звітності та відомостей, пов'язаних з обчисленням і сплатою податків і зборів (обов'язкових платежів) та грунтуються на: довідці про неподання звітності та відсутності заборгованості перед бюджетом № 14 від 06.04.2011 р.,

Керуючись положеннями ст. 124 Конституції України, ст. 9 Закону України «Про систему оподаткування», ст. 38 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб–підприємців», ст.11 Закону України «Про державну податкову службу в Україні», розглянувши подані позивачем документи і матеріали, з’ясувавши фактичні обставини, оцінивши докази, які мають значення для розгляду справи і вирішення спору по суті, враховуючи те, що відповідач більше року не подає до органів податкових органів звітності та відомостей, пов'язаних з обчисленням і сплатою податків і зборів (обов'язкових платежів) та те, що у встановлений судом строк відповідачем не надано заперечень проти позову, не спростовано доводів позивача, суд прийшов до висновку, що позовні вимоги є обґрунтованими та законними, надані позивачем докази та повідомлені ним обставини є достатніми для прийняття  в порядку скороченого провадження рішення по справі про задоволення адміністративного позову.

На підставі вищенаведених норм законодавства, керуючись вимогами п. 8. ст. 35, ст.ст. 69-71, 94, 160-162, ст.ст. 183-2, 254 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва, -

ПОСТАНОВИВ:

          1. Позов Державної податкової інспекції у Дарницькому районі м. Києва до Приватного підприємства "САЙВЕНА-ІНЖИНІРІНГ" про припинення юридичної особи задовольнити повністю.

          2. Припинити юридичну особу Приватне підприємство "САЙВЕНА-ІНЖИНІРІНГ" (м. Київ, вул. Бориспільська, 7, код ЄДРПОУ 35030568).

          3. У день набрання постановою законної сили направити її державному реєстратору Дарницького району м. Києва для внесення запису щодо цього судового рішення та повідомлення органів, визначених у ч. 3 ст. 38 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" та вчинення дій щодо проведення процедури припинення юридичної особи у встановленому законом порядку.

          4. Спір вирішено на користь суб'єкта владних повноважень, звільненого від сплати судового збору, а також за відсутності витрат позивача - суб'єкта владних повноважень, пов'язаних із залученням свідків та проведенням судових експертиз, тому, судові витрати (судовий збір) стягненню з відповідача не підлягають.

          5. Постанова суду підлягає негайному виконанню.

Постанова набирає законної сили в строк і порядку, передбачені статтею 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

          Постанова може бути оскаржена за правилами, встановленими ч 8 ст. 183-2, ст. ст. 185-187 Кодексу адміністративного судочинства України.

Строк для подання апеляційної скарги стороною або іншою особою, яка брала участь у справі, обчислюється з моменту отримання копії постанови.

          Постанова, прийнята у скороченому провадженні, крім випадків її оскарження в апеляційному порядку, є остаточною.

          Суддя                                                                                                Ю.Т. Шрамко

Дата ухвалення рішення17.08.2011
Оприлюднено20.09.2011
Номер документу18142200
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-8854/11/2670

Постанова від 17.08.2011

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шрамко Ю.Т.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні