Ухвала
від 05.09.2011 по справі 46/145-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м. Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44 тел. 284-18-98


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

05.09.11 Справа № 46/145-б.

Суддя Омельченко Л.В., роз глянувши матеріали за заявою

фізичної особи - підприємця ОСОБА_1

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Івіс Авто " (ідентифікаційний код 30676111)

про порушення провадження у справі про банкрутство від сутнього боржника, визнав по дані матеріали достатніми дл я прийняття заяви до розгляд у.

Керуючись ст. ст. 1, 3-14, 52 Закону України “Про відновлення пла тоспроможності боржника, або визнання його банкрутом”, ст .ст. 64, 65, 86 Господарського процес уального кодексу України,

УХВАЛИВ:

1. Прийняти заяву до розгл яду та порушити провадження у справі.

2. Розгляд справи призначи ти на 19.09.11 о 15:00 год. Засідання від будеться у приміщенні Господ арського суду м. Києва за адре сою: м. Київ, вул. Богдана Хмель ницького, 44-В, зал № 35 .

3. Викликати для участі у за сіданні представників заявн ика та боржника.

4. Зобов'язати заявника - пода ти суду всі оригінали додани х до заяви документів або пис ьмові пояснення з зазначення м поважних причин їх відсутн ості, довідки про найменуван ня і номери рахунків, відкрит их у банківських установах, д окази наявності або відсутно сті активів боржника, кандид атуру арбітражного керуючог о, копію його ліцензії, нал ежним чином засвідчену до віреність представника в мат еріали справи, докази про вне сення державним реєстраторо м запису до Єдиного державно го реєстру про порушення про вадження у справі про банкру тство відповідно до ч. 1 ст. 39 За кону України "Про державну ре єстрацію юридичних осіб та ф ізичних осіб - підприємців".

5. Зобов'язати боржника нада ти суду оригінали (для огляду ) та належним чином засвідчен і копії (для залучення до мате ріалів справи) документів, на підставі яких діє боржник (ус тановчий договір, статут, пол оження), свідоцтво про держав ну реєстрацію, витяг з Єдиног о державного реєстру юридич них осіб та фізичних осіб-під приємців про включення до ЄД Р на день порушення провадже ння у справі про банкрутство ; відзив на заяву про порушенн я справи про банкрутство з до кументальним обґрунтування м заперечень з врахуванням в имог ч. 3 ст. 11 Закону України "Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом"; список банків , що здійснюють розрахунково -касове обслуговування боржн ика та їх місцезнаходження; в ідомості про місцезнаходжен ня коштів на рахунках в банка х і інших фінансово-кредитни х установах; довідку про зага льну суму заборгованості пер ед кредиторами, у тому числі п о заробітній платі працівник ам; відомості про наявне майн о; документи, що підтверджуют ь фінансовий та майновий ста н (останній звіт по балансу з р озшифровкою суми по статті "О сновні засоби"); список кредит орів і дебіторів.

6. Зобов'язати державну по даткову інспекцію за місц ем знаходження боржника у се миденний термін поінформува ти господарський суд про під приємницьку діяльність борж ника, зокрема, щодо останньої дати подання боржником доку ментів бухгалтерської звітн ості та податкових деклараці й, а також відомості щодо змін и адреси боржника; надати від омості про відкриття та закр иття боржником рахунків у ба нківських установах; відомос ті щодо наявності/відсутност і у боржника заборгованості по податкам, зборам та обов'яз ковим платежам. У випадках пр ипинення підприємницької ді яльності, зазначити про це в і нформації, що подається. Тако ж, повідомити суд про наявніс ть інформації щодо підтвердж ення знаходження керівних ор ганів боржника за адресою ре єстрації, зокрема зазначити чи здійснювались посадовими особами податкового органу заходи щодо пошуку боржника та чи призвели ці заходи до ві дповідних результатів. В раз і наявності зазначеної інфор мації надати суду підтверджу ючі документи, зокрема акти, с кладені співробітниками под аткового органу, тощо, також н адати відомості (з доданням в ідповідних доказів, щодо пов ідомлення Державного реєстр атора у встановленому законо м порядку про відсутність ке рівних органів боржника за а дресою реєстрації; надати су ду копії установчих та реєст раційних документів боржник а, наявних в податкових орган ах, та копії останніх податко вих декларацій, поданих борж ником до податкових органів.

7. Зобов' язати Державного р еєстратора за місцем знаходж ення боржника внести до Єдин ого державного реєстру запис про порушення провадження у справі про банкрутство борж ника відповідно до ч. 1 ст. 39 Зак ону України "Про державну реє страцію юридичних осіб та фі зичних осіб - підприємців", про внесення запису повідомити суд у десятиденний термін з м оменту винесення судом ухвал и про порушення провадження у справі про банкрутство.

Також, зобов'язати Державно го реєстратора за місцем зна ходження боржника надати суд у інформацію щодо наявності в Єдиному державному реєстрі відомостей про знаходження (незнаходження ) керівних орг анів боржника за адресою реє страції. В разі наявності інф ормації про відсутність кері вних органів боржника за адр есою реєстрації внести відпо відні відомості до Єдиного д ержавного реєстру та надати суду витяг з Єдиного дер жавного реєстру на підтверд ження вчинення зазначених ді й та довідку з указаного реєстру.

Крім того, надати суду копії установчих документів боржн ика, відомості щодо внесення змін до установчих документ ів та проведення державним р еєстратором відповідних реє страційних дій в Єдиному дер жавному реєстрі.

Уповноважити заявника на о держання відповідних відомо стей від Державного реєстрат ора на підставі ухвали про по рушення провадження у справі для надання у судовому засід анні.

8. Зобов'язати Управління Пе нсійного фонду України у Печ ерському районі м. Києва у сем иденний термін з моменту отр имання ухвали суду надати ві домості щодо звітності боржн ика за останній рік та наявно сті у боржника заборгованост і по заробітній платі.

9. Зобов'язати Головне управ ління статистики у м. Києві на дати суду відомості про пода ння боржником звітності на п овідомити суд про дату подан ня останньої звітності.

10. З моменту порушення прова дження у справі ввести морат орій на задоволення вимог кр едиторів боржника, який діє н а весь час провадження справ и про банкрутство.

11. Копію ухвали направити, за явнику, боржнику, установі ба нку боржника, Головному упра влінню статистики у м. Києві, К иївському управлінню з питан ь банкрутства, Державній под атковій адміністрації у міст і Києві, а також прокуратурі, д ержавній виконавчій службі, державному реєстратору та по датковому органу за місцем з находження боржника.

Суддя Л.В. Ом ельченко

Дата ухвалення рішення05.09.2011
Оприлюднено19.09.2011
Номер документу18173276
СудочинствоГосподарське
Сутьвідновлення пла тоспроможності боржника, або визнання його банкрутом”, ст .ст. 64, 65, 86 Господарського процес уального кодексу України

Судовий реєстр по справі —46/145-б

Ухвала від 18.07.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 14.06.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 22.01.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Постанова від 28.11.2012

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Пантелієнко В.О.

Ухвала від 12.11.2012

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Пантелієнко В.О.

Ухвала від 15.10.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Омельченко Л.В.

Ухвала від 14.09.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Омельченко Л.В.

Постанова від 06.12.2011

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Дзюбко П.О.

Постанова від 19.09.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Омельченко Л.В.

Ухвала від 05.09.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Омельченко Л.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні